Καλάμια Pregio Nautilus Surf Casting
Καλάμια Pregio Nautilus Surf Casting
Καλάμια Pregio Nautilus Surf Casting
Καλάμια Pregio Nautilus Surf Casting

Καλάμια Pregio Nautilus Surf Casting

Pregio
01.0522
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
144,30 €
Με ΦΠΑ

Με την σειρά καλαμιών Nautilus, η Pregio δημιούργησε μια εξαιρετική επιλογή για τους φίλους της τεχνικής Surf Casting, με αξιόπιστα και πανίσχυρα καλάμια, σε δύο εκδόσεις: Τηλεσκοπικό και Τρίσπαστο. 

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όταν αναφερόμαστε σε προϊόντα της Ελληνικής εταιρίας Pregio, αναφερόμαστε σε προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες του ψαρέματος σε Ελληνικές θάλασσες. Αξεπέραστα σε σχέση αξίας / τιμής, τα Pregio διαθέτουν και μοναδικής ποιότητας εξαρτήματα.

Με την σειρά καλαμιών Nautilus, η Pregio δημιούργησε μια εξαιρετική επιλογή για τους φίλους της τεχνικής Surf Casting, με αξιόπιστα και πανίσχυρα καλάμια, σε δύο εκδόσεις: Τηλεσκοπικό και Τρίσπαστο. Και τα δύο καλάμια Nautilus διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο κάθε φίλος της τεχνικής Surf Casting για ψάρεμα σε Ελληνικές θάλασσες.

Και τα δύο καλάμια είναι σχεδιασμένα για μακρινές βολές ακριβείας, με μεγάλη άνεση, ενώ διαθέτουν την απαραίτητη ευαισθησία ώστε να σας μεταφέρει την τσιμπιά ακόμα και σε συνθήκες έντονου κυματισμού. Η ποιότητα κατασκευής είναι αυτή ακριβώς που περιμένετε από την Pregio, τόσο από τεχνικής άποψης, όσο και από την αισθητική πλευρά, σε πολύ προσιτή τιμή.

Κατασκευασμένα από υλικό Carbon, τα καλάμια Pregio Nautilus καταφέρνουν να συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το χαμηλό βάρος, με τη δύναμη και ανθεκτικότητα. Ένα σημείο στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι ο περιφερειακός τους εξοπλισμός και συγκεκριμένα οι οδηγοί Fuji Concept O.

Οι οδηγοί με τον διακριτικό τίτλο Concept “O” της Fuji, είναι μια σειρά οδηγών με σκελετό “Deep Pressed” και πορσελάνη από Οξείδιο Αλουμινίου “Aluminium Oxide”, οι οποίοι χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε ποιότητα, χωρίς υψηλό κόστος. Οι συνήθεις οδηγοί, κρατούν την πορσελάνη στη θέση της, από ένα σημείο μόνο. Συνεπώς η σταθερότητα των δαχτυλιδιών, εξαρτάται από το πλάτος του οδηγού και την ομοιόμορφη άσκηση πίεσης προς την πορσελάνη. Ο οδηγός “Deep Pressed” της Ιαπωνικής εταιρίας Fuji, συγκρατεί το δαχτυλίδι σε πιο λεπτό, αλλά πιο πλατύ σκελετό, ο οποίος καλύπτει την πορσελάνη στο σύνολό της.

Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός, όχι μόνο προστατεύει συνολικά το εξωτερικό μέρος της πορσελάνης, αλλά επιτρέπει και τη εποξική σφράγισή της περιμετρικά λόγω της επαφής της με μεγαλύτερη επιφάνεια οδηγού, συμβάλλοντας και στην καλύτερη στήριξή της. Οι οδηγοί Deep Pressed επέτρεψαν στη Fuji να χρησιμοποιήσει πιο λεπτό κεραμικό, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο το συνολικό βάρος των δαχτυλιδιών. Πιο ελαφρύς περιφερειακός εξοπλισμός, συνεπάγεται και πιο ελαφρύ καλάμι με καλύτερη απόκριση.

Αρχικά οι οδηγοί Deep Pressed είχαν κατασκευαστεί για ακριβά μοντέλα καλαμιών, αλλά η σειρά Fuji Concept “O” διατηρεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, χωρίς να αυξάνει το κόστος.

Κωδικός Μήκος Μήκος Μεταφοράς Στελέχη Βάρος Casting Weight
19-420 4,20 μ 1,46 μ 3 550 γρ 250 γρ
19-435 4,35 μ 1,56 μ Τηλεσκοπικό 500 γρ 250 γρ
Mήκος Καλαμιού
4,00 μ. - 4,50 μ.
Action Καλαμιού
00009. 201 γρ και άνω
Στελέχη
00003.Τρίσπαστα
00005.Τηλεσκοπικά
Εxclude
1
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας