Καλάμια Major Craft Crostage New Micro Jig
Καλάμια Major Craft Crostage New Micro Jig
Καλάμια Major Craft Crostage New Micro Jig
Καλάμια Major Craft Crostage New Micro Jig

Καλάμια Major Craft Crostage New Micro Jig

Major Craft
01.0501
Διαθέσιμο
169,90 €
Με ΦΠΑ

Η Ιαπωνική εταιρία Major Craft βελτίωσε ένα προηγούμενο μοντέλο Crostage και δημιούργησε την σειρά CRXJ New Crostage σε πολύ προσιτή τιμή, που θα «αναγκάσει» τους φίλους της τεχνικής Micro Jigging να το δοκιμάσουν.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το ψάρεμα με μικρού μεγέθους πλάνους από την ακτή, αυξάνει τη δημοτικότητά του μέρα με τη μέρα. Η Ιαπωνική εταιρία Major Craft βελτίωσε ένα προηγούμενο μοντέλο Crostage και δημιούργησε την σειρά CRXJ New Crostage σε πολύ προσιτή τιμή, που θα «αναγκάσει» τους φίλους της τεχνικής να το δοκιμάσουν. Αν και η συγκεκριμένη σειρά καλαμιών, τοποθετείται από την Major Craft στην σειρά των παράκτιων καλαμιών, η ευαισθησία τους και η λεπτή τους κατασκευή, τα προορίζει περισσότερο για κάθετο Micro Jigging από το σκάφος στα νερά της Μεσογείου.

Τα καλάμια Crostage τρίτης γενιάς, από την ηγέτιδα Ιαπωνική εταιρία Major Craft, είναι ειδικά κατασκευασμένα για χρήση μικρών πλάνων, σε συνδυασμό με λεπτής διατομής πετονιά, ή νήμα. Καθώς ο σχεδιασμός και η παραγωγή τεχνητών αναπτύσσεται συνεχώς, ο ρόλος που παίζει το καλάμι σας και η συμβατότητά του με νέες τεχνικές και δολώματα γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός. Τα καλάμια CRXJ Crostage έχουν κατασκευαστεί από υλικό carbon και πολλά περιφερειακά εξαρτήματα έχουν επανασχεδιαστεί, όπως το σχήμα της λαβής και το «σετάρισμα» των οδηγών.

Η κατασκευή του blank της σειράς Crostage Micro Jig βασίστηκε στην τεχνολογία πλέξης Cross Force, πάνω στην οποία κατασκευάστηκαν όλα τα "Τρίτης Γενιάς" καλαμιών Crostage, 10 χρόνια μετά την είσοδό τους στην αγορά.

Η σειρά καλαμιών New Crostage Micro Jig είναι ιδανική για ψάρεμα με πλάνους. Ακόμα και οι νέοι φίλοι της τεχνικής θα νιώσουν ότι το Crostage είναι κατασκευαστικά άρτιο και πλήρες σε κάθε του λεπτομέρεια. Με το πρώτο άγγιγμα θα νιώσετε την άνεση που σας προσφέρει στο ψάρεμα από ακτή. Σε σχέση με την αρχική του έκδοση η οποία προκάλεσε επανάσταση στον χειρισμό ελαφριών δολωμάτων, το νέο Major Craft Crostage Micro Jig έχει επανασχεδιαστεί ξεκινώντας από το υλικό carbon, ώστε αυτό να διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται στις τωρινές συνθήκες και τεχνικές ψαρέματος, οι οποίες κάθε χρόνο μεταβάλλονται.

CRXJ-S742MJ / T: Μοντέλο καλαμιού με κενή κορυφή, ιδανικό για ψάρεμα με πλάνους βάρους έως 40 γρ. Το συγκεκριμένο καλάμι διαθέτει χαρακτήρα που προσαρμόζεται σε πολλές ψαρευτικές συνθήκες, συνεπώς κάθε αλίευμα μπορεί να αποτελέσει στόχο του. Η αίσθηση που σας μεταφέρει το Crostage Micro Jig κατά το ψάρεμα και η ευκολία στη χρήση του, είναι δύο από τους τομείς στους οποίους η Major Craft επέφερε σημαντικές καινοτομίες.

CRXJ-S762MJ / S: Διαθέτει μασίφ κορυφή και έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιείτε συνεχόμενες βολές και ανάκτηση, ώστε να μπορείτε να ερευνήσετε περιοχές, προς κάθε κατεύθυνση. Το μήκος της λαβής σας βοηθά κατά τις βολές και μπορείτε, χωρίς ιδιαίτερη κούραση, να πραγματοποιήσετε αμέτρητες βολές. Διαθέτει επίσης εξαιρετική ισορροπία και συνδυάζεται άψογα με πλάνους έως 40 γρ. αν και θα σας προτείναμε να το δουλέψετε με λιγότερα γραμμάρια, αν το ψαρεύετε από την ακτή.

CRXJ-B732MJ / T: Το συγκεκριμένο μοντέλο προορίζεται αποκλειστικά για Micro Jigging, με πλάνους έως 60 γρ. Διαθέτει κενή κορυφή και πολύ μεγάλη ευαισθησία, η οποία σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε άμεσα οποιοδήποτε ερέθισμα στο τεχνητό σας και να αντιδράτε άμεσα. Είναι εξοπλισμένο με δυνατό butt, για να χειριστεί μεγάλα θηράματα.

CRXJ-B762MJ / S: Η κορυφή του είναι πολύ ευαίσθητη, χαρακτηριστικό απαραίτητο όταν πρέπει να αντιδράσετε άμεσα σε κάποια επίθεση, κατά την ανάκτηση του πλάνου σας. Το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυάζεται με πλάνους έως 60 γρ σε κάθετο Micro Jigging.

Μοντέλο Μηχανισμός Μήκος Στελέχη PE Βάρος Τεχνητού Action
CRXJ-S742MJ/T Spinning 2,25 μ 2 0,4 - 1,0 Max 45 γρ Fast
CRXJ-S762MJ/S Spinning 2,32 μ 2 0,4 - 1,0 Max 45 γρ Extra Fast
CRXJ-B732MJ/T Baitcasting 2,22 μ 2 0,4 - 1,0 Max 60 γρ Fast
CRXJ-B762MJ/S Baitcasting 2,32 μ 2 0,4 - 1,0 Max 60 gr Extra Fast

Micro Pitch Cross Force

MajorCraft Crostage Shore Jigging

Η πλέξη ινών carbon σε τρεις στρώσεις (οριζόντιες, κάθετες και διαγώνιες) σταθεροποιεί τη δύναμη του καλαμιού. Η επιπρόσθετη διπλή, σφιχτή επικάλυψη εξωτερικά σε σχήμα Χ, ενισχύει ακόμη περισσότερο την αντοχή των ινών carbon και προστατεύει το καλάμι από περιστροφές προς κάθε κατεύθυνση.

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας