Καλάμι Daiwa Saltist AGS Light Rock Fishing
Καλάμι Daiwa Saltist AGS Light Rock Fishing
Καλάμι Daiwa Saltist AGS Light Rock Fishing
Καλάμι Daiwa Saltist AGS Light Rock Fishing
Καλάμι Daiwa Saltist AGS Light Rock Fishing
Καλάμι Daiwa Saltist AGS Light Rock Fishing

Καλάμι Daiwa Saltist AGS Light Rock Fishing

Daiwa
01.0498
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
270,00 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι Daiwa Saltist AGS είναι ένα πραγματικά τεχνολογικό διαμάντι, Ιαπωνικών στάνταρντ.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πολύ υψηλής ποιότητας καλάμι LRF από την Daiwa για το οποίο εύκολα μπορεί κάποιος να πει, ότι είναι από τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Με βελτιωμένο στυλ, πιο άνετο και ξεκούραστο στη χρήση λόγω της εξαιρετικής ποιότητας υλικού carbon και με την καλύτερη αντίδραση στον χειρισμό του, το καλάμι Daiwa Saltist AGS LRF, θα καλύψει τις ανάγκες των περισσοτέρων φίλων της τεχνικής Light Rock Fishing, οι οποίοι μπορούν πλέον να αποκτήσουν ένα καλάμι με όλες τις προδιαγραφές, σε προσιτή τιμή.

Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς τεχνητών, ο ρόλος του καλαμιού να συνεργάζεται άψογα με κάθε νέο τεχνητό δόλωμα, αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία. Το Daiwa Saltist AGS έχει επανασχεδιαστεί και είναι κατασκευασμένο από το πρωτοποριακό υλικό Super High Volume Fiber, με μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες της λαβής και την κατανομή των οδηγών. Ειδικότερα, η αίσθηση της βολής και του χειρισμού που σας παρέχει, λόγω του μεγάλου του ύψους, είναι ασύγκριτη, σε σχέση με αντίστοιχα καλάμια της κατηγορίας Light Rock Fishing.

Το μοντέλο Daiwa Saltist AGS RF έχει ανακατασκευαστεί ώστε να επωφεληθεί από τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσει η Daiwa. Η ευαισθησία του έχει αυξηθεί σε υπέρτατο βαθμό, όχι μόνο λόγω της υψηλής πυκνότητας υλικού SVF, αλλά και της πλέξης x45, μειώνοντας ελάχιστα την σκληρότητα. Αυτό σας βοηθά όταν ερευνάτε έναν τόπο, ή όταν πρέπει να χειριστείτε θηράματα από δύσκολα σημεία, όπως άκρες βράχων, καθώς σας μεταφέρει άμεσα κάθε ερέθισμα στο καλάμι σας, ενώ επίσης βελτιώνει τις επιδόσεις του στη χρήση micro jigs.

Η Daiwa έχοντας χρησιμοποιήσει 100% υλικό Carbon SVF (Super High Volume Fiber) με τεχνολογία Nanoplus, κατασκεύασε ένα ανώτερα τεχνολογικό καλάμι, αλλά πολύ ελαφρύ, με απίστευτη ικανότητα κύρτωσης και το σημαντικότερο, μηδαμινή αλλοίωση συμπεριφοράς στο χρόνο. Τα περισσότερα καλάμια μετά από κάποιο χρόνο χρήσης, έχουν χάσει την αρχική συμπεριφορά τους, κάτι που δεν θα συμβεί με το Daiwa Saltist AGS.

Αυτό το καλάμι σας μεταφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση του τεχνητού σας, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε όχι μόνο αν το τεχνητό σας κολυμπάει σωστά, αλλά ακόμα αν έχει μπλεχτεί η σαλλαγκιά του, ή έχει πιαστεί κάποιο φύκι. Σε πραγματικό χρόνο θα νιώσετε και την πιο ανεπαίσθητη τσιμπιά, ενώ το κάρφωμα γίνεται σε πρώτο χρόνο, μόνο από την επαναφορά του καλαμιού. Κάθε κίνηση, ή ερέθισμα του τεχνητού μεταδίδεται αμέσως στον χρήστη, λόγω της ευαισθησίας του blank. Αντίστροφα κάθε κίνηση που πραγματοποιείτε, όσο μικρή και να είναι μεταδίδεται στο τεχνητό, κάνοντας το twitching και το παιχνίδι στην επιφάνεια του νερού. Χάριν της χρήσης του πυκνού υλικού SVF™ Carbon σε συνδυασμό με τις ιδιότητες της Σταυρωτής Πλέξης σε γωνία 45º η οποία μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες θραύσης, το Daiwa Saltist AGS είναι πολύ ελαφρύ και στιβαρό. Η επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση γίνεται σχεδόν αμέσως μετά τη βολή.

Το καλάμι Daiwa Saltist AGS LRF είναι εξοπλισμένο με πολύ χαμηλού βάρους, δετούς οδηγούς Carbon AGS Daiwa, οι οποίοι κατασκευάζονται αποκλειστικά από την Ιαπωνική εταιρία, και προσφέρουν στο καλάμι απόλυτη ισορροπία. Χάρη στο ελάχιστο βάρος τους, αφήνουν το blank να αποδώσει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του. Όσο ελαφρύτεροι οι οδηγοί, τόσο λιγότερη αντίσταση επιφέρουν στο καλάμι κατά την εκτόνωση της βολής με αποτέλεσμα την βελτίωση της.

Η ένωση των στελεχών είναι V-Joint και η βάση του μηχανισμού Fuji.

Το καλάμι Daiwa Saltist AGS είναι ένα πραγματικά τεχνολογικό διαμάντι, Ιαπωνικών στάνταρντ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο από 100% Carbon SVF (Super High Volume Fiber) με τεχνολογία Nanoplus
  • Τεχνολογία Πλέξης Φύλλων Carbon x45 (Γωνία 45ο)
  • Σύστημα Ένωσης των Στελεχών V-Joint
  • Χαμηλού Βάρους Δετοί Οδηγοί AGS, κατασκευασμένοι από υλικό Carbon (αποκλειστική πατέντα της Daiwa). Κάτω από τον πρώτο οδηγό, υπάρχει ένα στρώμα ενίσχυσης από carbon το οποίο διασφαλίζει ότι η βάση του οδηγού δεν θα ασκεί επιπρόσθετη πίεση στο blank κάτω από πίεση
  • Ο κορυφαίος οδηγός είναι Fuji Alconite
  • Βάση Μηχανισμού Fuji VSS-KN με μεταλλικό κρίκο
  • Ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή με υψηλής ποιότητας υλικό EVA
  • Δράση Regular Fast
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Action
SLTAGSRF62 2,29 μ 2 119 εκ 104 γρ 8 3 - 12 γρ

Τεχνολογίες Daiwa

Carbon Rings AGS: Ο σκελετός των οδηγών AGS είναι κατασκευασμένος από υλικό carbon το οποίο δεν απορροφά τους κραδασμούς του νήματος. Αντ 'αυτού έχουν σχεδιαστεί για να μεταδίδουν αμέσως αυτές τις δονήσεις από τον κορμό του καλαμιού στα χέρια του ψαρά. Οι οδηγοί AGS, έχουν επίσης αξιοποιηθεί και στην σειρά Daiwa Saltist.

Οι οδηγοί AGS σε συνδυασμό με τη μοναδική ευαισθησία του καλαμιού, σας επιτρέπουν να νιώθετε και την παραμικρή επαφή θηράματος με το τεχνητό σας. Εκτός από το ότι είναι πιο ευαίσθητοι αυτοί οι οδηγοί είναι επίσης ελαφρύτεροι σε σύγκριση με οδηγούς κατασκευασμένους από συμβατικά υλικά, γεγονός που συμβάλει στη συνολική μείωση του βάρους και την ευαισθησία του καλαμιού.

X45: Αυτή η διαδικασία κατασκευής (Bias Cross Wrap) συνδυάζει  σπειροειδείς ίνες carbon (90°), με μονοκατευθυντήριες ίνες (0°) ινών προς τρεις στρώσεις τη μία φορά και μετά προς δύο στρώσεις αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση (45°). 

Nanoplus: Η Daiwa χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία Toray και την βελτιστοποίησε με τις δικές της διαδικασίες κατασκευής ανθεκτικής ρητίνης στις νανομετρικές ρυθμίσεις. Η νέα ρητίνη βελτιστοποιεί τη συγκόλληση των φύλλων carbon για να παραχθούν εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας και πιο ελαφριά καλάμια τα οποία είναι παράλληλα ευαίσθητα και πιο δυνατά.

V-Joint: Η συγκεκριμένη τεχνολογία (τοποθέτηση συνδέσμων που λυγίζουν κατά 45°) βελτιώνει την καμπυλότητα και τη δράση του καλαμιού κατά την άσκηση πίεσης στο blank του καλαμιού, είτε κατά την πραγματοποίηση βολής είτε κατά τη διάρκεια της μάχης. Το υλικό Bias των συνδέσμων V-Joint διαθέτει τέλεια μνήμη και επαναφέρει αμέσως το καλάμι στην αρχική του κατάσταση.

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας