Τεχνητό Zipbait Fakie Dog Crazy Walker
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog Crazy Walker
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog Crazy Walker
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog Crazy Walker
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog Crazy Walker
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog Crazy Walker

Τεχνητό Zipbait Fakie Dog Crazy Walker

Zipbaits
04.0463
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
19,60 €
Με ΦΠΑ

Ένα κλασσικό τεχνητό επιφανείας, με διαχρονικά πολλές επιτυχίες στο δυναμικό του ειδικά στο Λαβράκι.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Λίγα τεχνητά έχουν συνδέσει το όνομά τους τόσο πολύ με την τεχνική Walk the Dog, όσο το Fakie Dοg Crazy Walker της Ιαπωνικής εταιρίας Zipbaits. Είναι ένα κλασσικό τεχνητό επιφανείας, με διαχρονικά πολλές επιτυχίες στο δυναμικό του ειδικά στο Λαβράκι.

Κατασκευασμένο στα 9 εκ και στα 12 γρ, με δυο σαλαγκιές #6, το Fakie Dog είναι ένα δοκιμασμένο και πασίγνωστο τεχνητό επιφανείας για Light Spinning με στόχο τα Λαβράκια που τρέφονται στην επιφάνεια.

Έχουν αφαιρεθεί οι εμπρόσθιες σφαίρες και δυο σφαίρες βολφραμίου έχουν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του τεχνητού, ώστε να το βοηθούν στις μεγάλες βολές που μπορεί να πετύχει, καθώς και στην υποδειγματική του ισορροπία, στην οποία συνεισφέρει τόσο το ιδιαίτερο σχήμα του, η επίπεδη πρόσθια όψη του όσο και το φτερό εξισορρόπησης στην ράχη.

Το σώμα του είναι διαφανές και ενσωματωμένο ένα φύλλο αλουμινίου προκαλεί αναλαμπές μέσα στην έντονη δράση επιφανείας του Fakie Dog Crazy Walker.

Αν κάτι είναι πολύ ιδιαίτερο σε αυτό το τεχνητό της Zipbaits, αυτό είναι η πραγματική ευκολία με την οποία πετυχαίνει κανείς τη χαρακτηριστική κίνηση αριστερά-δεξιά, στην τεχνική Walk the Dog (WtD). Δίχως να έχουμε πολλή πείρα στον τομέα, το να χαμηλώσουμε το καλάμι και να εκτελούμε μικρά, κοφτά, σε ίσα χρονικά διαστήματα, κάθετα χτυπήματα, ενώ ταυτόχρονα ανακτούμε συνεχώς με τον μηχανισμό μας είναι απολύτως αρκετό με το Fakie Dog.

Η Zipbaits διασφαλίζει ότι το φινίρισμα, ο περιφερειακός του εξοπλισμός και η εν γένει κατασκευή του τεχνητού αυτού, είναι από τις καλύτερες παγκοσμίως. Η διακριτική του παρουσία, το ανοιχτό η κλειστό WtD το οποίο πανεύκολα μπορεί να πραγματοποιήσεις, οι μακρινές του βολές και γενικά ο σχεδιασμός του, που δεν του επιτρέπει να χάνει ούτε μία εντολή, καθιστά το τεχνητό Fakie Dog μια στάνταρ επιλογή στις κασετίνες των καλύτερων Λαβρακοκυνηγών. Πείτε σε όποιον κατέχει τον κόσμο των τεχνητών επιφανείας για το Fakie Dog και απλά ακούστε τις αντιδράσεις: είναι απλά ένα από τα καλύτερα τεχνητά εκεί έξω.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Τύπος Σαλλαγκιά Χρώματα
Zabra Fakie Dog CW 9 εκ 12 γρ Επιφανείας Cultiva ST46TN # 6 567, 614, 593

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας