Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55
Τεχνητά Tict Flopper Bros 55

Τεχνητά Tict Flopper Bros 55

Tict
04.0430
Διαθέσιμο
15,00 €
Με ΦΠΑ

Ένα από τα πιο όμορφα και αποτελεσματικά Pencils που έχουν ποτέ κατασκευαστεί, ο «μεγάλος αδερφός» του Tict Flopper, ειδικό στο να ερευνά ρηχοπατιές για τον μεγάλο Μεσογειακό Σαργό και το Λαβράκι που θα «την πατήσει» μόνο με το πιο ρεαλιστικό τεχνητό και την πιο προσεγμένη finesse τεχνική.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα από τα πιο όμορφα και αποτελεσματικά Pencils που έχουν ποτέ κατασκευαστεί, ο «μεγάλος αδερφός» του Tict Flopper, ειδικό στο να ερευνά ρηχοπατιές για τον μεγάλο Μεσογειακό Σαργό και το Λαβράκι που θα «την πατήσει» μόνο με το πιο ρεαλιστικό τεχνητό και την πιο προσεγμένη finesse τεχνική.

Η Tict μεγάλωσε το Flopper και δημιούργησε το Bros στα 5,5 εκ, ώστε να βελτιώσει την ικανότητα βολής του. Ακόμη και αν το ψαρεύετε με πολύ αργή ανάκτηση, αυτό θα κινηθεί κάτω από την επιφάνεια του νερού και να απευθυνθείτε στα rockfish τα οποία κυνηγούν στην επιφάνεια. Όταν το αφήνετε ελεύθερο θα βυθιστεί παρομοιάζοντας ένα αδυνατισμένο μικρόψαρο. Ας δούμε όμως τις ικανότητές του λίγο πιο αναλυτικά.

Στα 5,5 εκ μήκος και με βάρος 5,3 γραμμάρια βάρος, το Pencil αυτό πληροί τις «τρεις χρυσές προϋποθέσεις» που ψάχνουμε σε κάθε τέτοιο τεχνητό. Πρώτον, Vibrating Fall: το τεχνητό μας δηλαδή, πάνω στην παύση, οπότε και αδρανεί, θέλουμε να βυθίζεται προς τον βυθό ρεαλιστικά και με τρέμουλο. To Tict Flopper βυθίζεται σε οριζόντια στάση, με έντονο Wobbling και παίρνει άριστα στον τομέα αυτό.

Δεύτερον, θέλουμε το Pencil τεχνητό μας να κολυμπά ακόμα και με αργή ανάκτηση. Ξανά το τεχνητό δόλωμα Flopper Bros 55 τσεκάρει θετικά το κουτάκι αυτής της προϋπόθεσης. Η Τict μας ενημερώνει για κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις πρώτες δοκιμές που κάναμε: ακόμα και με πάρα πολύ αργή ανάκτηση (στην οποία μάλιστα η κατασκευάστρια εταιρία μας λέει ότι εξειδικεύεται το συγκεκριμένο τεχνητό) το κολύμπι του είναι άψογο και ρεαλιστικό.

Το τρίτο χαρακτηριστικό που αναζητούμε στα ψαράκια της κατηγορίας Pencils είναι η άμεση αντίδραση σε ό,τι εντολές δώσουμε και να μην είναι αργά, ή νωχελικά. Η έλλειψη γλώσσας σε πολλά Pencils αντί να τα κάνει πιο ευέλικτα τα κάνει πιο αργά στις αντιδράσεις τους. Αυτό δεν συμβαίνει με το Tict Flopper Bros 55 το οποίο παράγει απόλυτα γρήγορη αντίδραση στο παραμικρό twich.

Τα Pencils, είναι τεχνητά που επιτρέπουν στη φαντασία μας να αναλάβει δράση και να καταστρώσει πολλές και διαφορετικές στρατηγικές, τις οποίες (για παράδειγμα) ένα Minnow Επιφανείας δε θα επέτρεπε. Καταρχήν πραγματοποιούν πολύ καλύτερες βολές και το Tict Flopper 55 μας το υπενθυμίζει, καθώς διαθέτει τέλεια βολή, ακόμα και σε κόντρα άνεμο.

Πως το ψαρεύουμε όμως; Η Ιαπωνική εταιρία Tict προτείνει να το κρατάμε κοντά στην επιφάνεια, με ένα συνδυασμό χτυπημάτων και σταθερών ανακτήσεων και κατά περιόδους να το αφήνουμε να βουλιάζει. Το ότι το βασικό του βύθισμα είναι από 10 έως 30 πόντους βάθος, το κάνει ιδανικό για ρηχοτοπιές. Μα αυτό είναι μόνο ένα από τα όσα καταφέρνει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως δουλεύει άψογα το τεχνητό αυτό, σε Λούτσους και Κοκάλια, όπως δούλεψε και σε εμάς.

Η Tict παράγει το Flopper Bros 55 σε εντυπωσιακό χρωματολόγιο, το οποίο περιέχει τόσο φυσικά χρώματα, όσο και Glow, ή με UV λεπτομέρειες. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο Pencil στα «δύσκολα», εκεί που χρειάζεται κανείς ό,τι πιο προσεγμένο υπάρχει στην αγορά. Τότε θα καταλάβετε γιατί επιμένουμε σε αυτό και το παρουσιάζουμε με τόση ζέση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 5,5 εκ
  • Βάρος: 5,3 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Βάθος λειτουργίας: 10 - 30 εκ
  • Σαλλαγκιές: 2 x No. #14

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας