Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW
Τεχνητό DUO Realis Pencil SW

Τεχνητό DUO Realis Pencil SW

DUO
04.0317
Διαθέσιμο
16,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπετε ένα θήραμα να επιτίθεται στο τεχνητό σας και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τα τεχνητά επιφανείας.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπετε ένα θήραμα να επιτίθεται στο τεχνητό σας και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τα τεχνητά επιφανείας.

Η Ιαπωνική εταιρία DUO αρχικά κατασκεύασε το Realis Pencil 110. Το Realis Pencil 110 είναι τεχνητό χαμηλού βάρους, το οποίο κατασκευάστηκε μειώνοντας το πάχος των πλευρών και τοποθετώντας ένα σύστημα με δύο σφαίρες βολφραμίου στην ουρά. Επίσης έχει σχεδιαστεί και ενσωματωθεί μια μικρή σφαίρα (μοιάζει με φούσκα) στο κεφάλι του τεχνητού, η οποία βελτιώνει την κίνησή του και το κάνει ιδανικό για την τεχνική «Walk the Dog».

Το μοντέλο DUO Realis Pencil 65 είναι ένα μικρό θηρίο, σε μικρή συσκευασία. Διαθέτει την σφαίρα στο σαγόνι και τις δύο μπάλες στην ουρά και μπορεί να κάνει ότι και τα μεγαλύτερα ξαδέρφια της οικογένειας Pencil. Με το συμπαγές σώμα του και μικρό μέγεθος, μπορεί να πάει εκεί που άλλα τεχνητά δε μπορούν. Δοκιμάστε τις εξαιρετικές ιδιότητες βολής που διαθέτει και την ακρίβεια στην κίνηση. Το εμπρόσθιο τμήμα του Pencil 65 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια άνεση κίνηση Walk the Dog, ενώ η ουρά, με τις ελεύθερα κινούμενες σφαίρες παράγει έντονο ήχο, ο οποίος ακούγεται από μεγάλη απόσταση. Συνεπώς, το Realis Pencil 65, η πιο πρόσφατη προσθήκη στο οπλοστάσιο της DUO, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται σε WTD τεχνητά.

Το μοντέλο DUO Pencil 85 είναι η αμέσως μικρότερη έκδοση του συγκεκριμένου τεχνητού, η οποία βρίσκει εφαρμογή σε θαλασσινό και γλυκό νερό. Διαθέτει όλα τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του Pencil 110, όπως η ικανότητα βολών, η δράση, η βελτιωμένη περιστροφική κίνηση και η αυστηρή κίνηση Walk the Dog. Το DUO Pencil 85 θα αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό στην εξερεύνηση μεγάλων περιοχών, αλλά θα σας φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και σε δύσκολες περιοχές όπου αναζητάμε πιο μικρή κίνηση από το τεχνητό μας.

Σχεδιασμένο για να καλύψει το κενό μεταξύ του 85 και του 110, το Pencil 100 παρέχει στους anglers το μέγεθος που χρειάζονται για να επεκτείνουν το εύρος αλιευμάτων το οποίο στοχεύουν. Όπως και τα υπόλοιπα τεχνητά της DUO στην ευρύτερη οικογένεια των Pencil, το μέγεθος 100 διαθέτει το σύστημα μετακινούμενων βαρών, το οποίο διασφαλίζει τόσο τις μακρινές βολές, όσο και την παραγωγή του χαρακτηριστικού ήχου που προσελκύει τα θηράματα από μακριά. Στο πίσω μέρος της ουράς υπάρχει τοποθετημένο σταθερό βάρος, το οποίο συγκρούεται με βάρος το οποίο κινείται ελεύθερα μέσα σε θάλαμο.

Δεδομένου ότι το αρχικό DUO Realis Pencil 110 είχε σχεδιαστεί για γλυκό νερό, αλλά οι επιτυχίες του οδήγησε τους περισσότερους anglers να αξιοποιούν τις δυνατότητές του στη θάλασσα, η DUO κατασκεύασε το Realis Pencil 110 SW. Μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξε σε ένα πιο βαρύ μοντέλο Pencil, εξειδικευμένο για θάλασσα, με πολύ καλό κράτημα στα ρεύματα επιφανείας και πλεύση, καθώς επίσης και βελτιωμένη βολή. Το τεχνητό αυτό δουλεύει, και μάλιστα δουλεύει τόσο καλά, που η DUO αποφάσισε να το βγάλει στην παραγωγή με Saltwater σαλλαγκιές και να το εμπλουτίσει με μερικούς ακόμα χρωματισμούς, κάποιους μάλιστα σε φυσικές απομιμήσεις θαλασσινών ψαριών. Το συγκεκριμένο τεχνητό αποτελεί την απόδειξη ότι η Ιαπωνική εταιρία DUO αφουγκράζεται τις ανάγκες των τοπικών αγορών και τροποποιεί τα προϊόντα της ώστε να ταιριάζουν περισσότερο στις εκάστοτε ιδιαιτερότητες. Τα τεχνητά Pencil SW Limited δεν είναι άλλη μια σειρά χρωμάτων, αλλά τεχνητά με μεγαλύτερο βάρος ώστε να διατηρούν την πλεύση τους σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η DUO δεν σταμάτησε εκεί, αλλά κατασκεύασε και το μεγαλύτερο μέγεθος Pencil 130. Είναι μεγάλο τεχνητό επιφανείας, έτοιμο για δράση και μάχες. Δεν χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ήρεμη προσέγγιση. Το DUO Pencil 130 κάνει θόρυβο, επιτίθεται σε περιοχές και αναστατώνει με την παρουσία του. Επιτυγχάνει μακρινές βολές και απωθεί πολύ νερό κατά την κίνησή του. Η πλεύση του είναι πολύ καλά ισορροπημένη και δεν θα επηρεαστεί από αλλαγές μεγέθους των σαλλαγκιών. Διαθέτει αεροδυναμικό σχήμα και την γνωστή σφαίρα κάτω από το σαγόνι του, η οποία βελτιώνει την κίνηση Walk the Dog χωρίς να απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από τον αλιέα και υποχρεώνει στο τεχνητό να περιστρέφεται και να προκαλεί αναλαμπές.

Παρά τον μεγαλύτερο όγκο του, δεν χάνει σε απόδοση αν αποφασίσετε να το ψαρέψετε με ήπιο τρόπο και διαφορετικούς τρόπους ανάκτησης, όπου το απαιτούν οι συνθήκες.

Βολές

Το σχήμα του σώματος του Realis Pencil και η τοποθέτηση της πίσω σαλλαγκιάς κάτω από την ουρά και όχι πίσω από αυτή, μειώνουν την αντίσταση του αέρα κατά τις βολές και επιτρέπουν στο τεχνητό να πραγματοποιεί ομαλή τροχιά. Το Realis Pencil μπορεί να πραγματοποιεί μακρινές βολές χωρίς να επηρεάζεται από τον άνεμο ή το στυλ της βολής.

Κίνηση

Το σχήμα του, επιτρέπει στο Pencil να πραγματοποιεί ομαλά και «γεμάτα» την κίνηση "dog-walking”.

Παφλασμός & Βύθιση

Όταν «τινάζετε» το τεχνητό κατά την ανάκτηση, με μεγαλύτερη δύναμη απ' ότι συνήθως, εκείνο σπρώχνει μεγάλη ποσότητα νερού προς τα εμρπός, καθώς πραγματοποιεί βουτιά.

Κροτάλισμα

Όταν η κινητή σφαίρα προσκρούει το σταθερό βάρος στην ουρά του τεχνητού, παράγεται ένας υψηλός τόνος ο οποίος προσελκύει θηράματα, ειδικά σε θολά νερά.

Δύο παράγοντες κάνουν το DUO Realis Pencil τόσο αποτελεσματικό. Πρώτον το εσωτερικό σύστημα παραγωγής παλμών, όπου με κάθε ελιγμό, μια μπίλια χτυπάει από την μία πλευρά του τεχνητού στην άλλη, παράγοντας δυνατούς παλμούς που ακόμα και ο ψαράς μπορεί να ακούσει από μεγάλη απόσταση. Αυτοί οι παλμοί μεταδίδονται μέσα στο νερό σε τεράστια απόσταση και επικεντρώνουν κάθε βλέμμα πάνω στο τεχνητό.

Δεύτερον η αποτελεσματική κίνηση Walk the Dog που πραγματοποιείται ακαριαία από την πρώτη κίνηση του καλαμιού. Αυτό κάνει το τεχνητό ιδανικό για αρχάριους, αφού δεν παρουσιάζει καμία δυσκολία στην κίνησή του και δεν απαιτεί εμπειρία. Η DUO το κατάφερε με την προσθήκη μιας «φούσκας» στο λαιμό. Εκεί που όλες οι εταιρείες βάζουν μια ίσια επιφάνεια για να παράγουν τα τεχνητά τους παφλασμούς, η καινοτόμα κίνηση της DUO αλλάζει τα δεδομένα και δίνει στον ψαρά ένα εύχρηστο και 100% αποτελεσματικό τεχνητό. Το Realis Pencil είτε το επιλέξετε σε SW έκδοση, είτε σε κανονική έκδοση, θα δώσει πολύ εύκολα Λαυράκια, Λούτσους, Λίτσες, Γοφάρια, Κυνηγούς ακόμα και Παλαμίδες.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Τύπος Σαλλαγκιά
65 SW 6,5 εκ 5,5 γρ Επιφανείας #6
85 SW 8,5 εκ 9,7 γρ Επιφανείας #6
100 SW 10 εκ 14 γρ Επιφανείας #4
110 SW 11 εκ 22,5 γρ Επιφανείας #2
130 SW 13 εκ 31,6 γρ Επιφανείας #1
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00003.21 - 35 γρ
9 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας