Τεχνητό O.S.T. Bent Minnow 130 SW
Τεχνητό O.S.T. Bent Minnow 130 SW
Τεχνητό O.S.T. Bent Minnow 130 SW
Τεχνητό O.S.T. Bent Minnow 130 SW
Τεχνητό O.S.T. Bent Minnow 130 SW
Τεχνητό O.S.T. Bent Minnow 130 SW
Τεχνητό O.S.T. Bent Minnow 130 SW
Τεχνητό O.S.T. Bent Minnow 130 SW

Τεχνητό O.S.P. Bent Minnow 130 SW

O.S.P
04.0550
Χωρίς απόθεμα
25,00 €
Με ΦΠΑ

Το O.S.P. Bent Minnow 130 SW ξυπνά τα κυνηγετικά ένστικτα κάθε αλιεύματος όπως το Λαβράκι, ο Λούτσος, τα Τονοειδή, μόνο από τη δράση που δημιουργείται από το λυγισμένο του σώμα, σε σχήμα μισοφέγγαρου.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αυτός είναι ο ορισμός ενός σπάνιου τεχνητού. Το O.S.P. Bent Minnow 130 SW ξυπνά τα κυνηγετικά ένστικτα κάθε αλιεύματος όπως το Λαβράκι, ο Λούτσος, τα Τονοειδή, μόνο από τη δράση που δημιουργείται από το λυγισμένο του σώμα, σε σχήμα μισοφέγγαρου. Υπάρχουν πολλοί επιλεκτικοί στόχοι στο ψάρεμα επιφάνειας και το τεχνητό O.S.P. Bent Minnow μπορεί να τους δελεάσει όλους.

Το συγκεκριμένο τεχνητό, μπορεί να πραγματοποιήσει μακρινές βολές, καθώς το σώμα του είναι στα 13 εκ και τα 20,5 γρ. Μόλις αυτό το δόλωμα επιφανείας αγγίξει το νερό, αφήστε το να κολυμπήσει και θα εκτελέσει μια γρήγορη δράση dartingκαι θα βυθιστεί. Στη συνέχεια αναπηδά στην επιφάνεια, εκτοπίζει νερό και προκαλεί με την παρουσία του. Αυτή η δράση είναι παρόμοια με την κίνηση ενός μικρόψαρου που προσπαθεί να διαφύγει τον κίνδυνο.

Το λυγισμένο του σώμα αντανακλά το διαθέσιμο φως από όλες τις κατευθύνσεις και λόγω της καμπύλης του, δημιουργεί ένα εφέ σαν να αναβοσβήνει.

Η κίνηση του OSP Bent Minnow είναι τόσο ακανόνιστη που μπορεί να αναγκάσει το ψάρι-στόχο να επιτεθεί, ανεξάρτητα από το αν η ανάκτησή μας είναι αργή, ή γρήγορη. Ούτε ο ψαράς, ούτε το θήραμα-στόχος μπορούν να προβλέψουν εύκολα την κίνηση που θα πραγματοποιήσει, επομένως αναμένονται αρκετές επιτυχίες από το συγκεκριμένο τεχνητό, καθώς δε μοιάζει με άλλα ψαράκια. Ακόμα και αν τα ψάρια της περιοχής δείχνουν νωχελικά και μη δραστήρια, το O.S.P θα τα ερεθίζει και προκαλέσει για επίθεση. Τα συνεχόμενα χτυπήματα Twitch από το καλάμι σας, προκαλούν στο BentMinnowδράση πανικόβλητου ψαριού, που προσπαθεί να ξεφύγει από μια επίθεση. Στιγμιαία θα εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο, τόσο του αλιέα, όσο και του θηρευτή.

Το Bent Minnow είναι το ένα και μοναδικό τεχνητό, που προκαλεί έναν θηρευτή να επιτεθεί, άλλες φορές βίαια, άλλες φορές ήπια, λόγω της εντελώς ακαθόριστης δράσης που παράγει, σε σύγκριση με τεχνητά της κατηγορίας Minnow με χείλος.

Στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine θα βρείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο για το ψάρεμα του Λαβρακιού στην Ελλάδα, με αναφορές στο πως μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα το Bent Minnow 130 SW της O.S.P..

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 13,0 εκ
  • Βάρος: 20,5 γρ
  • Τύπος: TOP Επιφανείας
  • Αγκίστρι: #3

Dead Sticking

bentminnow130.jpg

Η εμφάνιση ενός ψαριού με λυγισμένο σώμα, που επιπλέει στην επιφάνεια με το πλάι μοιάζει ακριβώς με ένα μικρόψαρο που έχει σχεδόν πεθάνει. Κάνει ακόμα και το νωχελικό Λαβράκι να αντιδρά ανάμεσα στις ακανόνιστες κινήσεις του και τις μεγάλες παύσεις.

Twitch και Παύσεις

Δοκιμάστε μερικά Twitches με το καλάμι σας, με παύσεις και αφήστε το να παραμείνει στιγμιαία στην επιφάνεια. Αυτή είναι η βασική δράση αυτού του τεχνητού. Συμπεριφέρεται σαν ψάρι που τρέχει να ξεφύγει από θηρευτή, χρησιμοποιώντας την τελευταία του ρανίδα ενέργειας. Για να αποδώσει αυτή την κίνηση νωχελικού darting, πρέπει να χειριστείτε το καλάμι σας πολύ ήπια.

Συνεχόμενα Twitches στην Επιφάνεια του νερού

Με συνεχόμενα Twitches θα προκαλέσετε ακανόνιστη κίνηση, όχι μόνο προς αριστερά και δεξιά, αλλά και από πάνω προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα μοιάζει ακόμα περισσότερο με ψάρι της τροφικής αλυσίδας σε προσπάθεια αποστολή απόδρασης από τα σαγόνια ενός αρπακτικού.
Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας