Τεχνητά O.S.P Yamato
Τεχνητά O.S.P Yamato
Τεχνητά O.S.P Yamato
Τεχνητά O.S.P Yamato
Τεχνητά O.S.P Yamato
Τεχνητά O.S.P Yamato

Τεχνητό O.S.P. Yamato

O.S.P
04.0547
Διαθέσιμο
25,00 €
Με ΦΠΑ

Με την πρώτη ματιά που θα ρίξετε στο τεχνητό O.S.P. Yamato, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάτι μοναδικό σε αυτό το ψαράκι Seabass. Είναι ένας μάγος της επιφάνειας.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Με την πρώτη ματιά που θα ρίξετε στο τεχνητό O.S.P. Yamato, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάτι μοναδικό σε αυτό το ψαράκι Seabass. Είναι ένας μάγος της επιφάνειας. Τρεις κοίλες περιοχές γύρω από το κεφάλι και δύο κρίκοι είναι αρκετοί για να δημιουργήσουν ένα τεχνητό με προφίλ Pencilκαι κίνηση Popper, που μπορεί να παράγει πολλές δράσεις.

Τα περισσότερα τεχνητά της κατηγορίας Pencil Popper έχουν λεπτό προφίλ και μικρό στόμα. Η κίνηση που παράγουν είναι αυτή που απαιτείται σε ανάκτηση Walk the Dog και η οποία παρομοιάζει ένα ψάρι που δραπετεύει από κίνδυνο, αλλά δεν καταφέρνουν πάντα να προσελκύουν Λαβράκια από απόσταση. Έτσι, η O.S.P. στόχευσε στο να αναπτύξει ένα νέο τεχνητό που διατηρεί τα κύρια χαρακτηριστικά ενός Pencil και ενός Popper, με μεγάλη ικανότητα προσέλκυσης αλιευμάτων και το οποίο μπορεί εύκολα να δουλέψει ο καθένας.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών η O.S.P. τοποθέτησε δύο κρίκους στην κοιλότητα του στόματος του τεχνητού, για να αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις. Οι δύο κρίκοι επιτρέπουν στο τεχνητό να λειτουργεί όχι μόνο ως τεχνητό επιφανείας αλλά και ως τεχνητό που κινείται κάτω από την επιφάνεια του νερού. Αυτό καθιστά δυνατή την ικανότητα του τεχνητού να προσελκύει την προσοχή των Λαβρακιών της περιοχής από απόσταση, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Όταν το Λαβράκι αναζητά ενεργά την τροφή του κοντά στην επιφάνεια, αρματώστε το Yamato από τον κάτω κρίκο. Θα παράγει με ευκολία και με απλή ανάκτηση, μια δράση Walk the Dog, προκαλώντας την προσοχή προς την επιφάνεια της θάλασσας, με παφλασμούς, με ήχους και με απώθηση νερού. Έτσι το ψαράκι Yamato μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον θηρευτών ακόμα κι αν προσγειωθεί μακριά από το σημείο που στοχεύσατε.

Από την άλλη πλευρά, όταν το Λαβράκι δεν κυνηγάει κοντά στην επιφάνεια, χρησιμοποιήστε τον επάνω κρίκο, για να μπορέσει το τεχνητό να ψαρέψει κάτω από την επιφάνεια του νερού. Αφήστε πρώτα το Yamato να βουτήξει με έντονα, αλλά μικρής έκτασης Twitchesκαι Jerks. Αυτό θα το υποχρεώσει να κινηθεί δεξιά και αριστερά και θα προκαλέσει αναλαμπές, όπως ένα JerkBait. Με απλή ανάκτηση, το O.S.P. Yamato κινείται κάτω από το νερό σε πορεία S.

Η ανάπτυξη του τεχνητού O.S.P. Yamato επιτρέπει στους χρήστες του να ψαρεύουν σε διάφορες συνθήκες και να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 11,8 εκ
  • Βάρος: 28 γρ
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Αγκίστρι: #4

Πλαϊνές Κοιλότητες

Icon3-Yamato.jpg

Για να απωθεί νερό προς κάθε κατεύθυνση, η O.S.P. έχει προσθέσει αριστερά και δεξιά του στόματος, δύο ανάγλυφες κοιλότητες. Κανένα άλλο τεχνητό δεν έχει αντίστοιχες κοιλότητες, οι οποίες απωθούν όχι μόνο νερό με αποτέλεσμα να παράγουν δονήσεις και παφλασμούς, αλλά και μάζες αέρα, με αποτέλεσμα να προσελκύουν μεγάλα Λαβράκια από μια ευρεία περιοχή. Το κάτω μέρος της στοματικής κοιλότητας, έχει σχεδιαστεί για να απωθεί νερό, όπως η γλώσσα τεχνητών.

Κεντρική Λεπίδα

Icon4-Yamato.jpg

Η κεντρική λεπίδα που είναι προσαρτημένη κάτω από το στόμα, βοηθά το τεχνητό να πραγματοποιεί μια γρήγορη στροφή 180 μοιρών και αντιδρά σαν πηδάλιο (όταν χρησιμοποιείται ο κάτω κρίκος για σύνδεση με το νήμα σας). Επιπλέον, βοηθά στην αύξηση της έντασης των παφλασμών και στη διεύρυνση των κινήσεων σε σχήμα S, με μια απλή ανάκτηση. Είναι λοιπόν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο παράγει δράση, που είναι αδύνατο να αναπαραχθεί από τα συμβατικά Pencils και Poppers.

Διπλός Κρίκος - High Appeal Eye

Icon2-Yamato.jpg Αυτός είναι ο κύριος δακτύλιος που δημιουργεί μια συνδυαστική δράση Pencilκαι Popper, σε τεχνητό Topwater. Η δράση Walk the Dog με ανοιχτά χτυπήματα επιτρέπει στο O.S.P. Yamato, να κουνά το κεφάλι του πάνω-κάτω, δεξιά και αριστερά, για να μπορεί να δελεάσει τα αρπακτικά. Παράγει επίσης μια ευρεία εκτόξευση νερού, το οποίο διασκορπίζεται στην επιφάνεια, για να δημιουργήσει ένταση η οποία μπορεί να εντοπιστεί από βαθιά και από μακριά. Ταυτόχρονα, το Yamato θα αποδώσει μία έντονη περιστροφική κίνηση rolling, με έκθεση της κοιλιάς του προς τα σαγόνια θηρευτών.

Διπλός Κρίκος - Diving Eye

Icon-Yamato.jpg Ο κρίκος Diving Eye κάνει το τεχνητό να βυθίζεται με ευκολία, έτσι η δράση μετατοπίζεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού. Επιτρέψτε το Yamato να βυθιστεί εφαρμόζοντας λίγο πιο έντονο παιχνίδι - με σταθερή ανάκτηση - με το καλάμι σας και αφήστε το να κινηθεί κάτω από το νερό με κίνηση που παρομοιάζει την Walk the Dog. Θα παράγει μια δράση σε πορεία S με περιστροφές Rolling, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού, με απλή ανάκτηση. Η χρήση του πάνω κρίκου αυξάνει τις πιθανότητες επίθεσης καθώς το Λαβράκι δεν χρειάζεται να βγει στην επιφάνεια. Το τεχνητό κάνει τη μισή δουλειά για αυτό.

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας