Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF
Καλάμι Okuma Azaki LRF

Καλάμι Okuma Azaki LRF

Okuma
01.0529
Χωρίς απόθεμα
45,90 €
Με ΦΠΑ

Καλάμι από την Okuma, σχεδιασμένο για την εισαγωγή του περιστασιακού παράκτιου ψαρά, στην τεχνική Light Rock Fishing, η οποία κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Καλάμι από την Okuma, σχεδιασμένο για την εισαγωγή του περιστασιακού παράκτιου ψαρά, στην τεχνική Light Rock Fishing, η οποία κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους. Πολύς κόσμος διαπιστώνει ότι όσοι ασχολούνται και μαθαίνουν την συγκεκριμένη τεχνική, σταδιακά ξεφεύγουν από μη θελκτικά θηράματα όπως Χάνους και Πέρκες και περνάνε σε πολύ καλύτερα ψάρια, όπως Μελανούρια, Λαυράκια, ακόμα και Τσιπούρες.

Το Okuma Azaki LRF είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να χειριστεί ποικιλία τεχνητών τα οποία εμπίπτουν στην κατηγορία, όπως για παράδειγμα σιλικόνες, πλάνους, μικρά minnows, κ.α. Το καλάμι Okuma Azaki LRF θα σας εκπλήξει θετικά με τις επιδόσεις του και τις χαρές που θα σας προσφέρει. Πρόκειται για ένα καλάμι που σχεδιάστηκε από την Ιαπωνική εταιρία για να μπορεί να δώσει ζωηρή και αποτελεσματική κίνηση σε κάθε τύπο τεχνητού και θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο με μικρού μεγέθους και βάρους τεχνητά ψαράκια και πλάνους, όσο και με σιλικόνες.

Το Okuma Azaki LRF έχει πολύ προοδευτική δράση κύρτωσης και έτσι εγγυάται ότι θα προστατέψει τα λεπτά νήματα και παράμαλλα από απότομες τάσεις, διασφαλίζοντας την σύλληψη ακόμα και μεγάλων για την τεχνική αλιευμάτων. Είναι πολύ ελαφρύ και κατασκευασμένο από υλικό Carbon 24T το οποίο είναι τόσο δυνατό, όσο και ελαφρύ.

Το Okuma Azaki LRF είναι ένα τεχνικό καλάμι που μεταφέρει με ιδιαίτερη αμεσότητα και την παραμικρή τσιμπιά στο χέρι του ψαρά, προϊδεάζοντας τον για το πότε θα πρέπει να "καρφώσει" το θήραμα. Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή σε προσιτή τιμή, που απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν την τεχνική Light Rock Fishing με σωστό εξοπλισμό, ή εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν ένα εξειδικευμένο καλάμι, χωρίς να δαπανήσουν πολλά χρήματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο από 100% High Modulus Carbon 24T-EPC
  • Οδηγοί SIC ειδικά σχεδιασμένοι για τη χρήση νήματος
  • Βάση μηχανισμού από Carbon υψηλής ποιότητας
  • Αντιολισθητική λαβή από φυσικό φελλό και υλικό EVA
Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Casting Weight Αριθμός Οδηγών PE Action
2,28 μ 2 121 εκ 110 γρ 3 - 12 γρ 7 + Tip #0,3 - #0,8 Fast
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας