Καλάμια Pregio Throne Tai Rubber
Καλάμια Pregio Throne Tai Rubber
Καλάμια Pregio Throne Tai Rubber
Καλάμια Pregio Throne Tai Rubber

Καλάμια Pregio Throne Tai Rubber

01.0963
Διαθέσιμο
162,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά καλαμιών για την τεχνική του Tai Rubber, Throne παράγεται σε δύο Casting Weight ώστε να καλύπτει διάφορα τμήματα της υδάτινης στήλης, ή να ανταποκρίνεται σε περιοχές με έντονα ρέματα.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ελληνική εταιρία Pregio, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις του Έλληνα ψαρά.

Η σειρά καλαμιών για την τεχνική του Tai Rubber, Throne παράγεται σε δύο Casting Weight ώστε να καλύπτει διάφορα τμήματα της υδάτινης στήλης, ή να ανταποκρίνεται σε περιοχές με έντονα ρέματα.

H Pregio σχεδίασε και κατασκεύασε ένα νέο μοντέλο Tai Rubber για το 2023, πιο τεχνικό από ποτέ. Πιο αναλυτικά, το νέο Throne Tai Rubber Game, έχει σαν κύρια χαρακτηριστικά την πιο ευαίσθητη κορυφή, μαζί με έναν αρκετά δυνατό, αλλά ισορροπημένο κορμό, που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ψάρεμά σας. Η απόλυτη γεωμετρία του καλαμιού αυτού, η θέση και η επιλογή βάσης μηχανισμού, καθώς και η περιστροφική (Spiral) κατανομή των οδηγών, εγγυώνται την απόλυτη μεταφορά στο χέρι σας, κάθε ερεθίσματος αλλά και την μέγιστη εκμετάλλευση του blank του καλαμιού.

Η διαφορά μεταξύ των καλαμιών Pregio Throne και Pregio Passion, βρίσκεται στην παραβολικότητα των blank τους. Στο μοντέλο Pregio Passion, ολόκληρο το blank είναι παραβολικό, ενώ στο blank του Pregio Throne η παραβολικότητα ξεκινά από την κορυφή και φτάνει σε απόσταση ενός μέτρου από αυτή. Το καλάμι Pregio Throne έχει κατασκευαστεί με τεχνολογία Σταυρωτής Πλέξης και σε συνδυασμό και με τα παραπάνω χαρακτηριστικά του, απαιτεί λεπτότερης PE διατομής νήματα.

Το μοντέλο με 120 γρ Casting Weight μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βάθη έως 70 - 80 μέτρων. Το καλάμι 150 γρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βάθη από 80 έως και 150 μέτρα.

Το Pregio Throne Tai Rubber είναι κατασκευασμένο από 30Τ ανθρακονήματα, για μέγιστη αντοχή, σε δύσκολες μάχες. Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο στο ψάρεμα Tai Rubber και θα δουλέψει με επιτυχία κάθε Tai Rubber τεχνητό. Η κορυφή του είναι σε λευκό χρώμα ώστε να έχετε και οπτική επαφή με κάθε τσιμπιά.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει βάση μηχανισμού Fuji και Οδηγούς Fuji Alconite.

Κωδικός Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Πλάνου PE Οδηγοί
TR23-120 2,10 μ 2 1,63 μ 140 γρ max 120 γρ 0,6 - 1,2 13
TR23-150 2,10 μ 2 1,63 μ 150 γρ max 150 γρ 0,8 - 1,2 13
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας