Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast
Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast
Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast
Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast
Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast
Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast
Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast
Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast

Καλάμι Balzer Adrenalin Arctic Jigger Cast

Balzer
01.0122
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
158,00 €
Με ΦΠΑ

Καλάμι από την Balzer της σειράς Adrenalin, το οποίο ήρθε για να καλύψει το μεγάλο ενδιαφέρον σε τεχνικές Tai Rubber και Jigging με σιλικονούχα δολώματα.

Είδος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Καλάμι από την Balzer της σειράς Adrenalin, το οποίο ήρθε για να καλύψει το μεγάλο ενδιαφέρον σε τεχνικές Jigging με σιλικονούχα δολώματα και καμπούρες.

Η νέα σειρά καλαμιών Adrenalin Arctic Jigger, δημιουργήθηκε από την επαγγελματική ομάδα της Balzer για ένα εύρος τεχνικών οι οποίες εφαρμόζονται σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης, αλλά τα χαρακτηριστικά τους καλύπτουν τις ανάγκες για ψάρεμα με Καμπούρες και μεγάλα, Σιλικονούχα δολώματα στη Μεσόγειο. Λόγω του κανονικού μήκους του για τέτοιες τεχνικές - μόλις 1,97 μ - τα Adrenalin Arctic Jigger έχουν εύκολο χειρισμό και ξεκούραστο ψάρεμα για πολλές ώρες. Όταν οι καταστάσεις το απαιτούν, διαθέτουν και την απαραίτητη δύναμη για μεγάλα θηράματα.

Το Balzer Adrenalin Arctic Jigger είναι ιδιαίτερα δυνατό για την κατηγορία των 8 – 14Lbs, χωρίς να χάνει σε ευαισθησία και είναι σχεδιασμένο για μεγάλες σιλικόνες, σε βαθιά νερά καθώς και για ψάρεμα με ζωντανό δόλωμα και ζόκες. Αντέχει σε ακραίες στρεβλώσεις, καρφώνει άμεσα και άφοβα και πραγματικά δουλεύει σε όλο το μήκος του. Αν και πανίσχυρο δεν χάνει σε κίνηση και ευαισθησία, ενώ παραμένει ελαφρύ και αξιόπιστο όπως όλα τα καλάμια της σειράς Adrenalin. 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Adrenalin Arctic Jigger είναι το πολύ δυνατό, ελαφρύ και λεπτό blank από Ιαπωνικές ίνες carbon IM-12. Η βάση μηχανισμού είναι υψηλής ποιότητας Fuji, οδηγοί τιτανίου SIC και αντιολισθητικό υλικό στις λαβές. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ακριβότερα Ιαπωνικά μοντέλα.

Τα Adrenalin Arctic Jigger βγαίνουν σε δύο εκδόσεις (για μηχανισμό Spinning ή Baitcasting) και απευθύνονται στους φίλους του κάθετου Jigging με σιλικόνες, του ψαρέματος με Ζόγκες, Free Slide, Κοντοφύλακες, Kabura, Σιλικόνες και γενικά όποια τεχνική απαιτεί ελαφρύ εξοπλισμό, απαλές κινήσεις και ευαισθησία.

Αν θέλετε ένα καλάμι που να δουλεύει άψογα Τεχνητά Σιλικόνης και τις Ζόγκες, μεταφέροντας κάθε πληροφορία στο χέρι σας και ικανό να ξεκολλήσει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε ψάρι από τον βυθό, τότε μην αφήσετε το Arctic Jigger να σας ξεφύγει.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ιαπωνικό ανθρακόνημα M-12
  • Βάση μηχανισμού Fuji
  • 10 Οδηγοί Τιτανίου SIC
  • Αντιολισθητικό υλικό στις λαβές
  • Δεν διαθέτει Σταυρό
  • Διαθέσιμο σε Baitcasting και Spinning έκδοση

Κωδικός

Μήκος

Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς

Βάρος

Action

11004010

1,97 μ

2

1,30 μ

385 γρ

8 - 14 Lbs

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00010. 1 - 12 Lbs
00011. 12 - 20 Lbs
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
Εxclude
1
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας