Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging
Καλάμια Major Craft Solpara Jigging

Καλάμια Major Craft Solpara Jigging

Major Craft
01.0544
Διαθέσιμο
124,90 €
Με ΦΠΑ

Η Ιαπωνική εταιρία Major Craft κατασκεύασε την σειρά καλαμιών Solpara Jigging στα οποία η ποιότητα κατασκευής είναι περισσότερο από εμφανής.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Με περισσότερο στυλ, πιο άνετα στη χρήση και με μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις. Η Ιαπωνική εταιρία Major Craft κατασκεύασε την σειρά καλαμιών Solpara Jigging στα οποία η ποιότητα κατασκευής είναι περισσότερο από εμφανής. Αποτελείται από καλάμια υψηλής ποιότητας, πολύ καλής αναλογίας ποιότητας-τιμής, κατάλληλα για πολλές τεχνικές. Ταυτόχρονα τα νέα Solpara Jigging τροποποιήθηκαν ώστε να ταιριάζουν στα νέα τεχνητά τα οποία παράγονται καθημερινά από την ψαρευτική βιομηχανία.

Η ποιότητα της Major Craft είναι εμφανής. Τροποποιήσεις οι οποίες έχουν γίνει περιλαμβάνουν το υλικό Carbon του blank, το σχήμα της λαβής και την κατανομή των οδηγών. Σχεδιασμένα για να αντέχουν, ανθεκτικά, με οδηγούς Fuji για άψογη διαχείριση νήματος και παραβολικότητα η οποία θα δυσκολέψει πολύ ακόμα και τα πιο ζωηρά θηράματα.

Εκτός από Jigging η συγκεκριμένη σειρά καλαμιών Solpara μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις τεχνικές όπως Inchiku και Kabura σε κάθε βάθος, με μεσαίου βάρους πλάνους. Μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με μεγάλα σιλικούχα δολώματα με βαριές μολυβοκεφαλές.

Τα καλάμια B συνοδεύονται από μηχανισμό Baitcasting και αποτελούνται από βασικά μοντέλα τα οποία αποδίδουν πολύ καλά με κινήσεις jigging και jerks. Είναι εύκολα στη χρήση, με πολύ καλές αντιδράσεις και μεταφέρουν κάθε κίνηση του καλαμιού στον πλάνο σας. Τα Solpara Jigging Baitcasting είναι κατάλληλα για αρχάριους αλλά και έμπειρους φίλους του κάθετου Jigging.

Τα Solpara S, για μηχανισμό Spinning είναι κατάλληλα για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν το κάθετο Jigging, ή να δοκιμάσουν σε μικρή κλίμακα το Inchiku, ή το ψάρεμα σε βαθιά νερά με σιλικονούχα δολώματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο Major Craft Solpara είναι κατάλληλο για πολλά θηράματα και μπορεί να αποδώσει με διάφορες τεχνικές ανάκτησης.

Μοντέλο Μηχανισμός Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Τεχνητού PE Action
SPXJ-S60M Spinning 1,82 μ 2 1,28 μ 158 γρ 80 - 150 γρ 1,5 - 3,0 Regular Fast
SPXJ-S60MH Spinning 1,82 μ 2 1,28 μ - 100 - 180 γρ 2,0 - 4,0 Regular Fast
SPXJ-B60M Baitcast 1,82 μ 2 1,28 μ - 80 - 150 γρ 1,5 - 3,0 Regular Fast
SPXJ-B60MH Baitcast 1,82 μ 2 1,28 μ - 100 - 180 γρ 2,0 - 4,0 Regular Fast

Τεχνολογίες Major Craft

Βάση Μηχανισμού: Κάθε βάση μηχανισμού η οποία τοποθετείται σε ένα καλάμι Major Craft, έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το τακούνι του μηχανισμού.

Λαβή: Σχεδιασμένη με γνώμονα τη διατήρηση της ισορροπίας του συνόλου του καλαμιού, το πυκνό, φιλικό στην αφή υλικό EVA σας αφήνει με μια αίσθηση άνεσης, αλλά ταυτόχρονα σταθερού κρατήματος. Ο σχεδιασμός της λαβής είναι αντίστοιχος με αυτόν από ακριβότερα μοντέλα.

Οδηγοί: Η Major Craft έχει τοποθετήσει τους οδηγούς με στόχο την ιδανική κατανομή για κάθε μοντέλο, ώστε να διατηρείται η ισορροπία του καλαμιού και να αναδεικνύονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου. Άριστης ποιότητας Fuji O-Rings με Ανοξείδωτο Σκελετό για ακόμη μεγαλύτερες βολές και περισσότερη ευαισθησία.

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας