Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing
Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing

Καλάμι HTO Aikido Light Rock Fishing

HTO
01.1029
Διαθέσιμο
99,90 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι HTO Aikido, φέρνει τη φιλοσοφία αυτής της πολεμικής τέχνης, στην τεχνική του Light Rock Fishing, μέσα από μια σειρά καλαμιών που έχουν σχεδιαστεί, ιδιαίτερα για εκείνους που εξασκούν Catch & Release.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Aikido είναι μια παλαιά, Ιαπωνική πολεμική τέχνη, όπου οι ασκούμενοι χρησιμοποιούν τις διάφορες κινήσεις του σώματός τους, για να νικήσουν τον αντίπαλό τους, προστατεύοντας και τους δύο από τραυματισμό. Το καλάμι HTO Aikido, φέρνει τη φιλοσοφία αυτής της πολεμικής τέχνης, στην τεχνική του Light Rock Fishing, μέσα από μια σειρά καλαμιών που έχουν σχεδιαστεί, ιδιαίτερα για εκείνους που εξασκούν Catch & Release.

Η HTO επένδυσε πολύ χρόνο και ενέργεια στην κατασκευή ενός blank, που να παρέχει μεγάλη αξία στον κάτοχό του. Το blank των καλαμιών LRF, HTO Aikido, είναι κατασκευασμένα από χαμηλού βάρους Carbon 40Τ, δίνει την αίσθηση ενός πανάλαφρου καλαμιού στο χέρι, ενώ προσφέρει εξαιρετική αίσθηση και έλεγχο των τεχνητών. Κάθε καλάμι διαθέτει φινίρισμα σε υψηλά πρότυπα, με σύγχρονους οδηγούς SiC, σε σκούρο ανθρακί blank. Η βάση μηχανισμού είναι VSS η οποία τελειώνει σε ένα κόκκινο βιδωτό δαχτυλίδι, προσθέτοντας στην αισθητική του καλαμιού. Το HTO Aikido είναι ένα καλάμι Light Rock που έχει κερδίσει την προτίμηση πολλών από την ομάδα των επίσημων δοκιμαστών της HTO.

Στο σύνολό τους τα καλάμια HTO Aikido είναι τρία, δύο με Tubular κορυφή και ένα με Solid κορυφή. Το καλάμι με Solid κορυφή είναι ιδανικό για ψάρεμα με χαμηλού βάρους τεχνητά, σε κλειστά πεδία. Τα καλάμια με κενή (Tubular) κορυφή, προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο στο τεχνητό και μακρινές βολές, ιδιαίτερα αν ψαρεύετε με Crankbaits, μολυβοκεφαλές και μικρούς πλάνους.

Το καλάμι με χαρακτηριστικά 2,28μ / 1-11 γρ διαθέτει Tubular κορυφή. Εάν η απόσταση ρίψης είναι σημαντικός παράγοντας για το προσωπικό σας στυλ ψαρέματος και χρησιμοποιείτε ελαφριά τεχνητά, τότε αυτό είναι το καλάμι που πρέπει να επιλέξετε από την σειρά. Το μεγαλύτερο σε μήκος blank και η κενή κορυφή, προσφέρει άνεση στις βολές με τεχνητά έως 11 γραμμάρια. Το blank του HTO Aikido σάς επιτρέπει να αισθάνεστε ακόμη τις πιο ανεπαίσθητες τσιμπιές και να ελέγχετε εύκολα το τεχνητό σας. Είναι συμβατό με όλες τις μοντέρνες μεθόδους ανάκτησης και διαπρέπει στο ψάρεμα με μικρούς πλάνους, για σειρά ειδών ψαριών.

To Aikido 1,8 μ /  0,2-6 γρ και με μασίφ (solid) κορυφή είναι ο Βενιαμίν της σειράς. Με μήκος 1.80μ και casting weight έως 6 γρ, σχεδιάστηκε για να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκεδαστικού και παιχνιδιάρικου ψαρέματος. Είτε το ψαρέψετε σε στενά και βραχώδη σημεία στο θαλασσινό νερό με σετάρισμα lrf είτε σε ρυάκια και ποτάμια για το ψάρεμα της πέστροφας το συγκεκριμένο Aikido έχει φτιαχτεί για εσάς.  Η μασίφ (solid) κορυφή αυξάνει την συχνότητα καρφωμάτων ειδικά στα μικρότερα ψάρια.

Το Aikido 1,98 μ /  1-5 γρ με κενή (tubular) κορυφή αποτελεί μια εξαιρετική ultra light επιλογή για το ψάρεμα της πέρκας του γλυκού νερού σε κανάλια, καθώς και για Urban LRF σε μικρά λιμάνια, αλιευτικά καταφύγια ή και προβλήτες. Η κενή κορυφή προσφέρει απόλυτο έλεγχο τόσο στον χειρισμό του τεχνητού αλλά και το ψάρι μετά το κάρφωμα, αυξάνει την μεταφορά της αίσθησης στο χέρι και επιδρά θετικά ως την απόσταση βολής.   

Κωδικός Προϊόντος Μήκος Στελέχη Casting Weight Μήκος Μεταφοράς Βάρος
HAI18ULS 1,80 μ 2 0,2 - 6 γρ 100 εκ 64 γρ
HAI20ULT 1,98 μ 2 1 - 5 γρ 102 εκ 75 γρ
HAI23LT 2,28 μ 2 1-11 γρ 118 εκ 77 γρ
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας