Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19
Καλάμια HTO Rockfish ’19

Καλάμια HTO Rockfish ’19

HTO
01.0994
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
69,00 €
Με ΦΠΑ

Όποιο καλάμι Rockfish και να διαλέξετε, έχει το ιδανικό Casting Weight για Μεσογειακό LRF, HRF και Light Spinning και θα μπορεί να ανταποκριθεί σε μια μεγάλη γκάμα από Ultra Light τεχνητά και τεχνικές. 

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η αρχική σειρά καλαμιών Rockfish, ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Βρετανικής εταιρίας HTO. Ήταν η πρώτη σειρά καλαμιών που σχεδιάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για ψάρεμα LRF, σε προσιτή τιμή για όλα τα επίπεδα ψαράδων. Η σειρά καλαμιών HTO Rockfish έχουν ανανεωθεί πλήρως, έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις σύγχρονες τάσεις, με εκπληκτική νέα εμφάνιση και σε ακόμη καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Όποιο καλάμι Rockfish και να διαλέξετε, έχει το ιδανικό Casting Weight για Μεσογειακό LRF, HRF και Light Spinning και θα μπορεί να ανταποκριθεί σε μια μεγάλη γκάμα από Ultra Light τεχνητά και τεχνικές. Είναι παράλληλα εξοπλισμένα με εξαιρετικής ποιότητας εξαρτήματα και μοντέρνα εμφάνιση. Δύσκολα θα βρείτε ένα καλάμι LRF που να πλησιάζει σε αξία την σειρά HTO Rockfish. Κάθε καλάμι είναι δύο στελεχών και κατασκευασμένα από IM7 Carbon, οδηγούς SIC μονής στήριξης, βάση μηχανισμού VSS και λαβή EVA.

Η υψηλή αισθητική τους είναι άλλος ένας λόγος για τους οποίους τα συγκεκριμένα καλάμια της HTO ξεχωρίζουν. Πορτοκαλί τόνοι γύρω από τη βάση μηχανισμού και τη λαβή, ξεχωρίζουν στο σκοτάδι, ενώ συνδυάζονται αρμονικά με γκρι και μαύρες πινελιές. Η κορυφή διαθέτει πορτοκαλί ταινία για να βοηθήσει στην οπτική σας επαφή με την άκρη του καλαμιού, σε νυχτερινές συνθήκες ψαρέματος, σε όλα τα καλάμια εκτός από το UL, το οποίο έχει ένα λευκό τμήμα στην κορυφή.

Τα καλάμια Rockfish 19 UL, παράγονται με συμπαγείς (Solid) κορυφές, οι οποίες κάνουν τη διαφορά, όταν ψαρεύετε με σιλικόνες και μολυβοκεφαλές, ώστε να μειώνουν την αντίσταση που αισθάνονται, τα είδη που τρέφονται με αναρρόφηση της τροφής τους. Το ψάρι μπορεί να ρουφήξει το τεχνητό σας και η μαλακή κορυφή, βοηθά στη μείωση της αντίστασης που αισθάνεται το ψάρι.

Τα υπόλοιπα καλάμια της σειράς HTO Rockfish 19 έχουν κενή (Tubular) κορυφή. Αυτά τα καλάμια είναι ιδανικά για παρουσιάσεις όπου χρειάζεστε μια πιο άκαμπτη κορυφή, όπως όταν δουλεύετε μικρά, σκληρά τεχνητά, ή μικρο-πλάνους. Τα καλάμια με Tubular κορυφή, τείνουν να προσφέρουν περισσότερη αίσθηση από τα καλάμια με συμπαγή μύτη και είναι πολύ καλές για την ταχεία δράση των τεχνητών Crank Bait από τον πυθμένα.

Rockfish 19UL - Αυτό το ευαίσθητο καλάμι μπορεί να ανιχνεύσει ανεπαίσθητα χτυπήματα από αλιεύματα σε βαθιά νερά, αλλά έχει αποθέματα δύναμης για να προσεγγίσει και μεγαλύτερα ψάρια. Είναι κατασκευασμένο με συμπαγή κορυφή για ψάρεμα με μολυβοκεφαλές και σιλικόνες. Μήκος: 1,98 μ / Casting Weight: 1 - 7 γρ.

Rockfish 19L - Ιδανικό όταν ψαρεύετε σε πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, βαθύτερα νερά, ή όταν ρεύματα μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα, ή όταν ψαρεύετε με τεχνητά επιφανείας και Poppers. Το καλάμι Light έχει επίσης τη δύναμη να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα ψάρια με σιγουριά. Μήκος: 2,1 μ. / Casting Weight: 3 - 15 γρ.

Rockfish 19MH - Η ιδανική επιλογή για τον καινούργιο φίλο του Light Spinning, που θέλει να στοχεύσει στα είδη της Μεσογείου όπως ο Σαργός και το Λαβράκι, σε πιο δύσκολα πεδία. Μήκος: 2,40 μ. / Casting Weight: 5-20 γρ.

Rockfish 19H- Η τέλεια επιλογή όταν στοχεύετε σκληρά μαχητικά ψάρια, σε βραχώδη, δύσβατα εδάφη όλων των ειδών που κινούνται και δραστηριοποιούνται στην κατώτερη υδάτινη στήλη. Μήκος: 2,40 μ / Casting Weight: 5-28 γρ.

Μοντέλο

Μήκος

Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς

Βάρος

Αριθμός Οδηγών

Casting Weight

HR19UL

1,98 μ

2

104 εκ

85 γρ

8

1-7 γρ

HR19L

2,10 μ

2

111 εκ

100 γρ

8

3-15 γρ

HR19MH

2,40 μ

2

125 εκ

125 γρ

9

5-20 γρ

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
2,00 μ. - 2,30 μ.
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας