Σετ LRF -30%
Σετ LRF -30%
Σετ LRF -30%
Σετ LRF -30%
  • -30%
  • Νέο
  • Πακέτο
Σετ LRF -30%
Σετ LRF -30%
Σετ LRF -30%
Σετ LRF -30%

Σετ LRF -30%

99.0067
Διαθέσιμο
232,64 € 332,34 € -30%

Αντί για 332,34 €

Με ΦΠΑ

ΣΕΤ ψαρέματος για την τεχνική του Light Rock Fishing (LRF), σε προσφορά -30%.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

ΣΕΤ ψαρέματος για την τεχνική του Light Rock Fishing (LRF), σε προσφορά -30%.

Περιλαμβάνει καλάμι και μηχανισμό ψαρέματος:

Καλάμι Savage Gear SGS6 Ultra Light Game

Η νέα σειρά αυτών των μοναδικών καλαμιών της Savage Gear είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλα τα στυλ των μικρών τεχνητών και απευθύνεται στους φίλους του Light Rock Fishing. Τo καλάμι Savage Gear SGS6 Ultra Light Game έχει κατασκευαστεί με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με την συγκεκριμένη ευαίσθητη τεχνική και είναι ότι πιο πρόσφατο έχει να επιδείξει η Savage Gear σε Ultra Light παράκτιο ψάρεμα.

Η μεγάλη ευαισθησία του blank μεταδίδει κάθε πληροφορία από την κίνηση των τεχνητών δολωμάτων με πολύ μεγάλη ακρίβεια στα χέρια του ψαρά. Το SGS6 είναι ένα πολύ υψηλής τεχνολογίας καλάμι και η μεταφορά των πληροφοριών στα χέρια του χρήστη γίνεται με μεγάλη ακρίβεια και κάθε ερέθισμα, όσο αδύναμο και αν είναι, μεταφέρεται άμεσα στο blank, ανεβάζοντας τον παράγοντα ευχαρίστηση σε πολύ υψηλά επίπεδα.

H Savage Gear έδωσε μεγάλη σημασία στην κατανομή των οδηγών Fuji πάνω στο blank, ώστε να γίνεται άρτια διαχείριση του νήματος και να αποφεύγονται εμπλοκές.

Με Casting Weight από 1 έως 8 γρ το Savage Gear Ultra Light Game θα καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών φίλων του LRF στη Μεσόγειο και θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες που διαθέτουν τα μαγικά τεχνητά του LRF. Έχει κατασκευαστεί ώστε να ακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον σχεδιασμό νέων τεχνητών και τρόπων αλιείας.

Μηχανισμός Daiwa Exceler LT 2020 1000ΧΗ

Η σειρά μηχανισμών Exceler LT 2020 της Daiwa έχει υποστεί νέο σχεδιασμό για καλύτερη απόδοση και παροχή περισσοτέρων τεχνολογιών, σε προσιτή τιμή. Η πρώτη αλλαγή είναι αισθητική καθώς η Daiwa άφησε πίσω το μαύρο και χρυσαφί χρώμα και πέρασε σε πιο διακριτικούς, κλασσικούς χρωματισμούς του μαύρου και ασημί. Διατήρησε όμως το βασικό συστατικό του DNA τους καθώς οι μηχανισμοί εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν με την πολύ ομαλή τους λειτουργία, τη δύναμή τους και το χαμηλό τους βάρος, καθώς έχουν κατασκευαστεί με την τεχνοτροπία Light & Tough (LT). Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι η τιμή αγοράς τους, καθώς αυτές τις επιδόσεις και τις τεχνολογίες που φέρουν, τις συναντάμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα.

3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας