Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad
Τεχνητό Palms Thumb Shad

Τεχνητό Palms Thumb Shad

Palms
04.0392
Διαθέσιμο
15,50 €
Με ΦΠΑ

To συγκεκριμένο τεχνητό μας «έρχεται» από το ψάρεμα γλυκού νερού, κι όμως είναι από αυτά που μπορούν να σταθούν περίφημα και στη θάλασσα και μάλιστα με καταπληκτικά αποτελέσματα στο Light Rock Fishing.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To συγκεκριμένο τεχνητό μας «έρχεται» από το ψάρεμα γλυκού νερού, κι όμως είναι από αυτά που μπορούν να σταθούν περίφημα και στη θάλασσα και μάλιστα με καταπληκτικά αποτελέσματα στο Light Rock Fishing. Το αρχικό μοντέλο ήταν το Sam Shad, κατασκευασμένο από ξύλο Balsa πριν από 10 χρόνια περίπου. Επανήλθε όμως ως «χυτό» τεχνητό, με τον σχεδιασμό του να ακολουθεί τις αρχικές προδιαγραφές σε Balsa και έχει τελικά μεταμορφωθεί σε ένα μικρό τεχνητό το οποίο είναι δυνατό, αλλά και εύκολο στη χρήση.

Η μεγάλη του γλώσσα το κάνει να «πιάνει» πολύ νερό και να συγκαταλέγεται στα Deep Diving τεχνητά.

Το βασικό του προτέρημα είναι πως στέκεται σε ένα συγκεκριμένο βάθος, αρκετά κάτω από την επιφάνεια ακόμα και σε πολύ κύμα και αέρα. Πολλές φορές τα αρπακτικά του LRF τρέφονται στα λεγόμενα «μεσόνερα». Σε ένα σχετικά ρηχό τόπο, σε έναν κάβο, το Thumb Shad κολυμπάει σε σταθερό βάθος και μάλιστα με ένα πάρα πολύ έντονο Wobbling - Τρέμουλο. Είναι εύκολο να εντοπιστεί και να γίνει στόχος ενώ για τον ψαρά είναι εύκολο να το δουλέψει δίχως να το ξενερίζει το κύμα, ή ο αέρας.

Το Palms Thumb Shad διαθέτει αρκετό όγκο για το μέγεθός του, ο οποίος σε συνέργεια με το πλατύ χείλος του, το κάνουν ιδανικό για ρηχά νερά. Με σταθερή ανάκτηση, παράγει μια αυστηρή κίνηση με έντονο τρέμουλο. Ανταποκρίνεται εύκολα και με ακρίβεια στις εντολές του καλαμιού σας και χωρίς πολύ προσπάθεια παράγει μια ακαθόριστη κίνηση. Με το συγκεκριμένο τεχνητό της Palms οι φίλοι του LRF αποφεύγουν τις εμπλοκές σε βραχώδεις πλάκες.

Το Palms Thumb Shad έχει δοκιμαστεί στα νερά της Ελλάδος και έχει πιάσει Μελανούρια μεγάλου μεγέθους, όταν άλλα τεχνητά υπέφεραν από κύμα και ρέματα.

Οι «βαθύτες» είναι γενικά μια πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία τεχνητών και το Palms Thumb Shad μια πολύ καλή επιλογή στον τομέα. Να αναφερθεί πως είναι επίσης πάρα πολύ καλό και σε Ελαφριά Συρτή από βάρκα για πελαγικά και μελανούρια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 4,5 εκ
  • Βάρος: 3,5 γρ
  • Τύπος: Αιωρούμενο
  • Αγκίστρι: #8 (μονό)
  • Μοντέλο: TS-45SP
  • Διαθέσιμα Χρώματα: AL-95, C-53, MG-39, MG-51

Τεχνολογίες Τεχνητών

Πλατύ και Στενό Σώμα

Η Palms σχεδίασε το Thumb Shad ώστε να έχει επίπεδες πλευρές και στενό σώμα, πιο στενό από το χείλος του. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά το τεχνητό να παράγει μια μοναδική κίνηση με αναλαμπές. Επίσης όμως προστατεύει το τεχνητό από τις επαφές με υποβρύχια εμπόδια, συνεπώς με το Thumb Shad νιώθετε ασφάλεια σε δύσκολους βυθούς.

Μεγάλης Αντοχής Χείλος

Ενώ το χείλος του Thumb Shad είναι λεπτό και μπορεί να φέρνει αντίσταση σε μεγάλη – αναλογικά – ποσότητα νερού, η αντοχή του έχει αυξηθεί καθώς το χείλος είναι ενσωματωμένο στο σώμα και αντέχει σε επαφές με πέτρες.

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
6 αντικείμενα
Νέο
4562199815927
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας