Καλάμι Daiwa Powermesh Tenya
Καλάμι Daiwa Powermesh Tenya
Καλάμι Daiwa Powermesh Tenya
Καλάμι Daiwa Powermesh Tenya

Καλάμι Daiwa Powermesh Tenya

Daiwa
01.0599
Χωρίς απόθεμα
99,00 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι Daiwa Powermesh είναι ιδανικό για την τεχνική Tenya σε μεσαία βάθη, με σιλικονούχα δολώματα, με πλάνο, ζόγκα, ή με νωπό δόλωμα.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το καλάμι Daiwa Powermesh είναι ιδανικό για την τεχνική Tenya σε μεσαία βάθη, με σιλικονούχα δολώματα, με πλάνο, ζόγκα, ή με νωπό δόλωμα.

Οι Light κάθετες τεχνικές όπως οι Magochi Tenya, Hitotsu Tenya και Micro Jigging γνωρίζουν άνθιση τον τελευταίο καιρό. Ταυτόχρονα και οι επιλογές σε τεχνητά δολώματα, όπως βιοδιασπώμενα τα οποία συνδυάζονται με jig heads, ή με ζόκες, ή πλάνοι Free Slide, συνεχώς αυξάνονται. Οι παραλλαγές δε που προκύπτουν στην τεχνική Tenya είναι πολλές ανταποκρινόμενες σε όλο και πιο πονηρεμένα αλιεύματα κοντά στο βυθό.

Το καλάμι Daiwa Powermesh διαθέτει εύρος Casting Weight από 20 – 70 γρ. Διαθέτει πολύ ευαίσθητη κορυφή, η οποία σας επιτρέπει να αισθανθείτε οποιοδήποτε ερέθισμα στην άκρη της αρματωσιάς σας, χωρίς να επηρεάζει την φυσική κίνηση του δολώματος.

Μία τεχνική την οποία μπορείτε να ασκήσετε με επιτυχία, με το Daiwa Power Mesh είναι η Hitotsu Tenya. Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία στις τεχνικές Tenya και Tai Rubber και πάνω σε αυτές καινούργιες παραλλαγές έχουν εμφανιστεί. Η τεχνική Hitotsu είναι ένας συνδυασμός Tenya και Free Slide, καθώς βασίζεται σε συρόμενο πλάνο, ο οποίος βυθίζεται γρήγορα στη ζώνη δράσης του και στη συνέχεια ακολουθεί η αρματωσιά μας, σε αργή βύθιση και με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα περισσότερα χτυπήματα θα τα δεχτείτε καθώς η αρματωσιά σας, θα πλησιάζει προς το jig head.

Το βασικό πλεονέκτημα της τεχνικής Hitotsu είναι ότι βρίσκεστε συνεχώς σε άμεση επαφή με την αρματωσιά σας, χωρίς τον φόρτο της κεφαλής. Κάθε ερέθισμα στο δόλωμά σας γίνεται άμεσα αντιληπτό, καθώς το jig head κάθεται στο βυθό και στη συνέχεια ανακτάτε την αρματωσιά, χωρίς αντίσταση. Αν και μπορείτε να εξαντλήσετε τη δημιουργικότητά σας σε αρματωσιές με σιλικόνες και τρέσες, ο καλύτερος συνδυασμός για τα νερά της Μεσογείου είναι με νωπό δόλωμα όπως Γαρίδα, Καλαμάρι, Σουπιά.

Για την συγκεκριμένη τεχνική χρειάζεστε καλάμι το οποίο διαθέτει ευαίσθητη και με μεγάλη καμπύλη κύρτωσης κορυφή, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη δύναμη στη λαβή, καθώς απαιτείται «κάρφωμα» για να πιαστεί το θήραμα.

Γενικά οι τεχνικές Tenya συνδυάζονται με λεπτά εργαλεία και το συγκεκριμένο καλάμι Daiwa Powermesh αποδίδει με νήμα διατομής από 0,12 – 0,15 χιλ και παράμαλο γύρω στα 0,28 χιλ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Carbon Blank Υψηλής Πυκνότητας
  • Οδηγοί Fuji O Rings
  • Βάση Μηχανισμού Fuji VSS
  • Λαβή EVA
  • Λευκή Κορυφή με Πορτοκαλί Στοιχεία για καλύτερη οπτική επαφή
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Casting Weight
PM242HAF 2,40 μ 2 124 εκ 179 γρ 11 20 - 70 γρ

Τεχνολογίες Daiwa

Haut Module: Η Daiwa αύξησε την περιεκτικότητα του blank σε ίνες Carbon, οι οποίες σχηματίζουν ένα φύλο με επικάλυψη από ρητίνη, με αποτέλεσμα την πιο πυκνή πλέξη.

Οδηγοί Fuji O Guides: Οι οδηγοί Fuji O Ring, περιλαμβάνουν δαχτυλίδι από οξείδιο του αλουμινίου, μοντέρνο σκελετό και διαθέτουν χαμηλότερο βάρος από προηγούμενης τεχνολογίας οδηγούς.

Περιφερειακά Fuji: Το λογότυπο Fuji περιλαμβάνεται σε ένα καλάμι Daiwa όταν τουλάχιστον ένα εξάρτημα της εταιρίας έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας