Καλάμι Συρτής Shimano Vengeance AX Boat Slim

Καλάμι Συρτής Shimano Vengeance AX Boat Slim

Shimano
01.0615
Διαθέσιμο
90,00 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Shimano Vengeance Slim πάντα αποτελούσαν μια εξαιρετική επιλογή για τους νέους φίλους της Συρτής, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η νέα έκδοση του αναβαθμισμένου Shimano Vengeance Boat Slim διαθέτει βελτιωμένο blank, από το υλικό Carbon XT60, το οποίο διαθέτει καλύτερη απόκριση, είναι ισχυρότερο και πιο ελαφρύ, σε σύγκριση με το XT30 των προηγούμενων εκδόσεων. Τα καλάμια Shimano Vengeance Slim πάντα αποτελούσαν μια εξαιρετική επιλογή για τους νέους φίλους της Συρτής, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή.

Καλάμι δύο στελεχών, ευαίσθητο και λεπτό, διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό μήκους και δράσης για Συρτή Επιφανείας, ή στα Μεσόνερα. Το blank έχει ενισχυθεί σημαντικά, είναι πιο δυνατό, με πολύ καλύτερη απόκριση και χαμηλότερου βάρους. Η δράση του είναι Μεσαία (Moderate) με συνέπεια να κυρτώνει παραβολικά κατά τη διάρκεια της μάχης με δυνατά αλιεύματα. Η ευλυγισία του δεν επιτρέπει σε μαχητικά ψάρια να απαγκιστρωθούν εύκολα.

Το σώμα του Shimano Vengeance Slim Boat είναι κατασκευασμένο από XT60 Carbon (όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο καλύτερη η ποιότητα) και συνοδεύεται από βάση μηχανισμού Shimano DPS και ανοξείδωτους οδηγούς Shimano διπλής στήριξης.

Θα εκπλαγείτε με το μικρό βάρος και το λεπτό blank του Vengeance Boat Slim χαρακτηριστικά τα οποία θα εκτιμήσετε αν σας αρέσει το πολύωρο ψάρεμα.

Τέλος η Shimano δεν αγνόησε και την αισθητική πλευρά του καλαμιού σε μαύρο ματ χρώμα με κόκκινα στοιχεία.

Κωδικός Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Casting Weight
VAXBTSL762030 Vengeance AX Slim 2,29 μ 2 163 εκ 255 γρ 11 20 - 30 Lbs

XT Carbon

Το υλικό XT Carbon χρησιμοποιείται σε όλα τα καλάμια της Shimano. Ο αριθμός που ακολουθεί το XT (XT60), ορίζει την ποιότητα του Carbon που χρησιμοποιείται.

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00012. 20 - 30 Lbs
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας