Καλάμι Daiwa Exceler LRF
Καλάμι Daiwa Exceler LRF
Καλάμι Daiwa Exceler LRF
Καλάμι Daiwa Exceler LRF

Καλάμι Daiwa Exceler LRF

Daiwa
01.0917
Χωρίς απόθεμα
98,10 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά καλαμιών Exceler της Daiwa, έρχεται ανανεωμένη με μία ολοκληρωμένη πρόταση για τους φίλους της παράκτιας τεχνικής, ανεξάρτητα από τον τύπο αλιεύματος, ή τον μηχανισμό που χρησιμοποιείτε.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά καλαμιών Exceler της Daiwa, έρχεται ανανεωμένη με μία ολοκληρωμένη πρόταση για τους φίλους της παράκτιας τεχνικής, ανεξάρτητα από τον τύπο αλιεύματος, ή τον μηχανισμό που χρησιμοποιείτε.

Η σειρά Exceler περιλαμβάνει καλάμια για Spinning και LRF.

Κατασκευασμένο με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες της Ιαπωνικής εταιρείας, όπως τις HVF Carbon και Σταυρωτή Πλέξη X45 Cross Wrap το καλάμι Daiwa Exceler διαθέτει και μοντέρνα αισθητική. Από πλευράς λειτουργικότητας έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις και το blank του είναι ευαίσθητο και χαμηλού βάρους. Η λαβή είναι ακόμη πιο άνετη, λόγω της εργονομικά σχεδιασμένης βάσης μηχανισμού, η οποία ταιριάζει στην καμπύλη της παλάμης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένα από Υψηλής Πυκνότητας Υλικό Carbon HVF
  • Οδηγοί Fuji Concept O
  • Εργονομική Βάση Μηχανισμού Daiwa από Πολυκαρμπονικό
  • Διαχωριζόμενη Λαβή EVA
  • Δράση Κορυφής
  • Μεταλλικό Κρίκο για το Τεχνητό
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Βάρος Τεχνητών
EX702LFSDF 2,13 μ 2 111 εκ 92 γρ 8 3 - 10 γρ
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα

Daiwa Emeraldas Egi

Η συγκεκριμένη μέθοδος πλέξης των φύλλων Carbon περιλαμβάνει τρεις στρώσεις σπειροειδών ινών (90°) και μονοκατευθυντήριων ινών (0°) και δύο στρώσεις ινών σε ελλειπτικό σχήμα, η μία προς την αντίθετη κατεύθυνση με την άλλη (45°). Οι δύο επιπρόσθετες στρώσεις αντίθετης φοράς, είναι που έδωσαν την ονομασία στην συγκεκριμένη Σταυρωτή τεχνική πλέξης της Daiwa, Bias Cross Wrap.

Η πλέξη ινών σε 45 μοίρες, προσφέρει στο blank ελαστικότητα και άμεση επιστροφή στην αρχική κατάσταση, ανεξάρτητα από την γωνία που θα λυγίσει το καλάμι σας.

Daiwa Emeraldas Egi

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αφορά τη μείωση της ποσότητας σε ρητίνη και την αύξηση της έντασης της συγκόλλησης, κατά το στάδιο του πολυμερισμού.

Daiwa Emeraldas Egi

Κατά τη διάρκεια του τυλίγματος και δεσίματος του blank, ψεκάζεται ζεστό χρώμα στα φύλλα carbon, με αποτέλεσμα να μην απαιτείται επιπλέον βερνίκι, να μειώνεται περαιτέρω το βέρος του καλαμιού και να προσφέρει μεγαλύτερη ευαισθησία.

tournament-techno-micropitch_350x350.jpg

Daiwa Emeraldas Egi

Το τμήμα της Daiwa το οποίο σχεδιάζει τα περιφερειακά εξαρτήματα, κατασκεύασε βάσεις μηχανισμών οι οποίες περιέχουν εξαρτήματα Fuji, κατασκευασμένα αποκλειστικά για την Daiwa.

techno-carbone-porte-moulinet-exclusif_3

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας