Κάλυμμα Κανό

Κάλυμμα Κανό - Καγιάκ

Eval
89.0024
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
110,50 €
Με ΦΠΑ

Κάλυμμα που εφαρμόζει ιδανικά σε κανό και καγιάκ μήκους έως 3,9 μ.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που βοηθούν στην προστασία ενός καγιάκ από τα καιρικά στοιχεία και τις επιβλαβείς ακτίνες UV, που μπορούν να κάνουν το σκάφος σας εύθραυστο. Μετά από μεγάλες χρονικές περιόδους έκθεσης στο ηλιακό φως, η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει σημαντικές φθορές, σχεδόν με οτιδήποτε έρχεται σε επαφή.

Τα περισσότερα καγιάκ είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο, υλικό ευαίσθητο στην έκθεση στον ήλιο, καθώς μετά από λίγο καιρό θα αρχίσει να ξεθωριάζει το χρώμα του και να αλλοιώνεται το φινίρισμα. Τα καλύμματα για καγιάκ και κανό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κρατήσετε το καγιάκ σας καθαρό και χωρίς φθορές στο χρώμα, ή γρατζουνιές, κατά τη μεταφορά, ή την αποθήκευση.

Η χρήση καλύμματος πλήρους μεγέθους βοηθά επίσης στη διατήρηση της θερμοκρασίας του καγιάκ σε χαμηλότερα επίπεδα από την εξωτερική θερμοκρασία και στη διατήρηση του εσωτερικού χώρου καθαρού.

Το κάλυμμα της εταιρίας ΕΒΑΛ εφαρμόζει ιδανικά σε κανό και καγιάκ.

Γρήγορο και εύκολο στην χρήση καθώς ανοίγει με φερμουάρ.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αδιάβροχο πολυεστερικό υλικό με επίστρωση UV και δεν πιάνει μούχλα. Περιλαμβάνει τσάντα αποθήκευσης.

Κατάλληλο για κανό μέχρι 3,9 μ.

Παρέχεται 3 ετής εγγύηση.

Κωδικός: 3491.

Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας