Καρέκλα Campo Rest 3

Καρέκλα Campo Rest 3

Campo
24.0280
Διαθέσιμη
33,70 €
Με ΦΠΑ

H πτυσσόμενη καρέκλα κάμπινγκ Rest 3 της Campo είναι ιδανική για να καθίσετε αναπαυτικά, να απολαύσετε το ψάρεμά σας ή να χαλαρώσετε κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, στην κατασκήνωση, στην εκδρομή, στον κήπο, κ.α.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H πτυσσόμενη καρέκλα κάμπινγκ Rest 3 της Campo είναι ιδανική για να καθίσετε αναπαυτικά, να απολαύσετε το ψάρεμά σας ή να χαλαρώσετε κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, στην κατασκήνωση, στην εκδρομή, στον κήπο, κ.α. Η καρέκλα Campo Rest 3 είναι κατασκευασμένη από βαριά υλικά κατασκευής, υψηλής ποιότητας προσδίδοντας τη μέγιστη αντοχή στην καταπόνηση, από συνεχή χρήση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 89 x 58 x 48/97 εκ
  • Δύο ποτηροθήκες
  • Ύψος από το έδαφος: 48 εκ
  • Ενισχυμένοι σωλήνες από κράμα ατσαλιού διαμέτρου Ø17,3 χιλ και πάχους 0,8 χιλ, που εγγυόνται απόλυτη αντοχή, στήριξη και σταθερότητα
  • Διαθέτει X-Bar υποστήριγμα, από πλαστικό POM, στην μπροστινή πλευρά, ενισχύοντας την δομή της καρέκλας εκεί δηλαδή που δέχεται την μεγαλύτερη πίεση.
  • Τα επίπεδα πόδια σε αυτήν την καρέκλα μειώνουν τον κίνδυνο ολίσθησης ενώ προσθέτουν επιπλέον σταθερότητα.
  • Τα πέλματα στα πόδια είναι ιδιαίτερα φαρδιά, οπότε δεν θα βυθιστούν εύκολα σε μαλακό έδαφος.
  • Διαθέτει φαρδιά, άνετα και μαλακά ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια για να τοποθετείτε άνετα τα χέρια σας όταν κάθεστε πίσω. Σε αυτά υπάρχουν ενσωματωμένες δύο (2) θήκες κυπέλλων ή μπουκαλιών που έχουν μέγεθος περίπου 11 x 11 εκ. (διάμετρος x βάθος).
  • Τα μεταλλικά τμήματα διαθέτουν προστατευτικό φινίρισμα
  • Η δομή της καρέκλας είναι τέτοια ώστε να διπλώνει και από τις τέσσερις κατευθύνσεις προς το κέντρο, σαν μια ομπρέλα.
  • Περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς εξοπλισμένη με ιμάντα ώμου και κλείσιμο με κορδόνια περίσφιξης
  • Κωδικός: 6005020 (Μπλε), 6005021 (Πράσινο)
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας