Σκαμπό Zebco Pro Staff Day Walker

Σκαμπό Zebco Pro Staff Day Walker

Zebco
24.0457
Διαθέσιμο
18,90 €
Με ΦΠΑ

Σπαστά, ισχυρά καρεκλάκια και σκαμπό από την Zebco κατασκευασμένα από αλουμίνιο με ανθεκτικό ύφασμα από polyester. Ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει ισχυρό σκελετό και σωλήνες αλουμινίου, μεγάλης αντοχής.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Σπαστά, ισχυρά καρεκλάκια και σκαμπό από την Zebco κατασκευασμένα από αλουμίνιο με ανθεκτικό ύφασμα από polyester. Ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει ισχυρό σκελετό και σωλήνες αλουμινίου, μεγάλης αντοχής.

Είναι πολύ πρακτικά για τους ψαράδες που περνάνε αρκετό χρόνο ψαρεύοντας. Κλείνουν εύκολα καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο κατά τη μεταφορά, ή αποθήκευση.

Τα πτυσσόμενα καθίσματα είναι επίσης ιδανικά για χρήση στην εξοχή και σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως πικ-νικ, κάμπινγκ, παραλία, υπαίθριο πάρτι, κ.α.

Το σκαμπό Zebco Pro Staff Day Walker, είναι ο πρωταθλητής όσον αφορά το μέγεθός του και τον ελάχιστο χώρο που καταλαμβάνει κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

Κωδικός Μοντέλο Διαστάσεις
9984007 Zebco Pro Staff Day Walker 38 x 38 εκ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας