Θήκη Rapala Tackle Tray 276 Of
Θήκη Rapala Tackle Tray 276 Of
Θήκη Rapala Tackle Tray 276 Of
Θήκη Rapala Tackle Tray 276 Of
Θήκη Rapala Tackle Tray 276 Of
Θήκη Rapala Tackle Tray 276 Of
Θήκη Rapala Tackle Tray 276 Of
Θήκη Rapala Tackle Tray 276 Of

Θήκη Rapala Tackle Tray 276 OF

Rapala
22.0351
Διαθέσιμο
11,90 €
Με ΦΠΑ

Η θήκη τεχνητών της Rapala, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της, μας δίνει τη δυνατότητα να την ανοίξουμε και να την κλείσουμε με το ένα χέρι. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να αφήσουμε από το χέρι μας το καλάμι, ώστε να έχουμε πρόσβαση στο επόμενο τεχνητό που θα χρειαστούμε.

Διαστάσεις

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Είναι γεγονός ότι η διαδικασία αποθήκευσης και τακτοποίησης του αλιευτικού εξοπλισμού, για κάποιους αποτελεί ιεροτελεστία και έχει την ίδια σημασία, όση και το ίδιο το ψάρεμα. Με το να έχουμε τα πράγματά μας συγκεντρωμένα και ξέροντας που θα βρούμε το κάθε τι, η διαδικασία ψαρέματος γίνεται πιο διασκεδαστική και ευχάριστη.

Η Rapala σχεδίασε και παρήγαγε στην Φινλανδία την Tackle Tray 267 OF (Open Foam). H σειρά Open δεν διαθέτει χωρίσματα. Μία εξαιρετικά ανθεκτική σειρά κασετινών που δεν σπάει εύκολα και δεν επηρεάζεται από την υψηλή θερμοκρασία, ή το κρύο. Είναι σχεδιασμένη με ειδικό χείλος, ύψους 9,5 χιλ το οποίο συνδέει το πάνω μέρος ερμητικά με το κάτω, μπαίνοντας το ένα μέσα στο άλλο. Ακόμη κι εάν μας πέσει δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξει.

Η θήκη τεχνητών της Rapala, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της, μας δίνει τη δυνατότητα να την ανοίξουμε και να την κλείσουμε με το ένα χέρι. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να αφήσουμε από το χέρι μας το καλάμι, ώστε να έχουμε πρόσβαση στο επόμενο τεχνητό που θα χρειαστούμε. Η κάτω πλευρά του κουμπώματος έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να μπορούμε να την κρατήσουμε άνετα και σταθερά μετακινώντας την και οργανώνοντας την εύκολα.

Η Tackle Tray 267 OF έχει διαφανές καπάκι ώστε να μπορούμε ευκρινώς να διακρίνουμε το περιεχόμενό της. Το πλαστικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί, έχει την ιδιότητα να προστατεύει τα τεχνητά και τον εξοπλισμό μας από την έκθεση στην UV ακτινοβολία. Παράλληλα στο εσωτερικό της θα βρούμε δύο αυτοκόλλητα χαρτάκια όπου πάνω μπορούμε να γράψουμε και να τα κολλήσουμε στην ειδική θέση πάνω στο κούμπωμα της, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο της.

Άλλο ένα σχεδιαστικό προνόμιο που διαθέτει η Tackle Tray 267 OF είναι τα εξωτερικά «ποδαράκια» που έχουν προστεθεί από τη Rapala στο πίσω μέρος της κασετίνας. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια, μας δίνει την δυνατότητα για τακτοποίηση των κασετινών την μία πάνω στην άλλη, χωρίς να γλιστρούν και να παραμένουν στην θέση τους. Επίσης μας δίνεται η δυνατότητα να τις αποθηκεύσουμε όρθιες, την μία δίπλα στην άλλη σαν βιβλία εξοικονομώντας χώρο στο σημείο αποθήκευσης.

Η θήκη τεχνητών Tackle Tray 267 OF (Open Foam) διαθέτει αφρώδες υλικό, με κατά μήκος σχισμές στην βάση της, κάνοντάς την κατάλληλη για αποθήκευση μολυβοκεφαλών, σαλλαγκιών, offset αγκιστριών, μικρών πλάνων, τεχνητών LRF κρατώντας τα όλα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 27,6 x 18,0 x 4,3 εκ
  • Κωδικός: 022677341361
26 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας