Σετ Καθαριστικό & Γυαλιστικό για Teak Teak Wonder
Σετ Καθαριστικό & Γυαλιστικό για Teak Teak Wonder
Σετ Καθαριστικό & Γυαλιστικό για Teak Teak Wonder
Σετ Καθαριστικό & Γυαλιστικό για Teak Teak Wonder
Σετ Καθαριστικό & Γυαλιστικό για Teak Teak Wonder
Σετ Καθαριστικό & Γυαλιστικό για Teak Teak Wonder

Σετ Καθαριστικό & Γυαλιστικό Teak Wonder

Barka
61.0215
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
29,00 €
Με ΦΠΑ

Το Σετ Teak Wonder® Combo Pack είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τον καθαρισμό επιφανειών ξύλου Teak. Το σετ περιλαμβάνει μία συσκευασία ενός λίτρου καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner και μία συσκευασία ενός λίτρου γυαλιστικό Teak Wonder® Brightener για να κάνετε ένα πλήρη καθαρισμό.

Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο καθαρισμός των επιφανειών από ξύλο Teak είναι ένα πρόβλημα που συνήθως λύνεται με δραστικές μεθόδους όπως τρίψιμο, ή την χρήση ισχυρών καθαριστικών, που εντέλει θα φθείρουν την ευαίσθητη επιφάνεια του ξύλου Teak.

Το Σετ Teak Wonder® Combo Pack είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τον καθαρισμό επιφανειών ξύλου Teak. Το σετ περιλαμβάνει μία συσκευασία ενός λίτρου καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner και μία συσκευασία ενός λίτρου γυαλιστικό Teak Wonder® Brightener για να κάνετε ένα πλήρη καθαρισμό. Τα δοχεία είναι εξοπλισμένα με ειδικό καπάκι που επιτρέπει την ροή του υγρού.

Το καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner είναι ένα ισχυρό καθαριστικό, το οποίο καθαρίζει σε βάθος το ξύλο Teak, εύκολα και με μικρή προσπάθεια, χωρίς την ανάγκη τριψίματος με γυαλόχαρτο. Το προϊόν δεν είναι καυστικό, ή σκληρό με τις επιφάνειες ξύλου Teak και δεν θα καταστρέψει λαστιχένια μέρη, χρώμα ή μεταλλικά μέρη. Η βρωμιά και η σκούρα όψη της επιφάνειας από ξύλο Teak αφαιρούνται σε λίγα μόλις λεπτά. 

Η διαδικασία καθαρισμού ξεκινάει αρχικά με το καλό βρέξιμο με καθαρό νερό της επιφάνειας προς καθαρισμό, στην συνέχεια εφαρμόζετε το καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner ομοιόμορφα και βουρτσίζετε το κατάστρωμα με μία μαλακή βούρτσα (μην εφαρμόσετε υπερβολική πίεση). Ξεπλύνετε τα υπολλύματα του καθαριστικού με καθαρό νερό και μην αφήσετε το ξύλο να στεγνώσει πριν ξεκινήσετε την διαδικασία γυαλίσματος.

Σε υπερβολικά λερωμένες επιφάνειες, με σημαντική οξείδωση ή που έχουν πολύ καιρό να καθαριστούν, μία δεύτερη εφαρμογή του καθαριστικού μπορεί να είναι απαραίτητη για καλύτερα αποτελέσματα πριν το γυάλισμα.

Ξεπλύνετε προσεκτικά τα υπολείμματα που έχουν μείνει σε επιφάνειες που δεν είναι απο ξύλο Teak.

Το προϊόν καλύπτει περίπου 6-8 m2/ltr (ανάλογα με την κατάσταση του ξύλου).

Οδηγίες Εφαρμογής Teak Wonder® Cleaner

  1. Μουσκέψτε το ξύλο με νερό.
  2. Εφαρμόστε το καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner απευθείας στην επιφάνεια προς καθαρισμό, ομοιόμορφα και σε αρκετή ποσότητα.
  3. Βουρτσίστε με μία μαλακή βούρτσα στην ίδια κατεύθυνση με τα "νερά" του ξύλου. Μην το αφήνεται να στεγνώνει. Προσθέστε μικρές ποσότητες νερού αν είναι απαραίτητο. Βουρτσίστε μέχρι να καθαρίσει η επιφάνεια και ξεπλύνετε με νερό διεξοδικά.
  4. Αν επιθυμείτε ένα πιο ανοιχτό, ή πιο λαμπερό χρώμα στο ξύλο Teak, εφαρμόστε το γυαλιστικό Teak Wonder® Brightener όσο η επιφάνεια είναι ακόμα υγρή, ή βρέξτε την ξανά.

Το καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner δεν βλάπτει ναυτιλιακά χρώματα, βερνίκια, υαλοβάμβακα ή κράματα αλουμινίου. Συνιστάται να αποφεύγετε την επαφή με τις συγκεκριμένες επιφάνειες για να αποφυγή πιθανών ζημιών.

Το γυαλιστικό Teak Wonder® Brightener είναι ένα προϊόν γυαλίσματος που εξαλείφει την σκούρα απόχρωση από τις επιφάνειες με ξύλο Teak, που επιμένουν ακόμα και μετά τον καθαρισμό με το καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner. Η εφαρμογή του γυαλιστικού Teak Wonder® Brightener δεν είναι πάντα απαραίτητη, αλλά όταν χρησιμοποιείται σε επιφάνειες ταλαιπωρημένες από τον χρόνο, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό: το ξύλο Teak ανακτά το φυσικό του χρώμα σαν να έχει μόλις περάσει από διαδικασία τριψίματος χωρίς όμως να αφαιρεθεί καθόλου από το πολύτιμο ξύλο Teak.

Η διαδικασία γυαλίσματος θα πρέπει να γίνεται σε βρεγμένη επιφάνεια και ιδανικά μετά από ένα καθαρισμό. Εφαρμόστε το γυαλιστικό Teak Wonder® Brightener με φειδώ και ομοιόμορφα για να αποφύγετε στάμπες, στην συνέχεια ξεπλύνετε.

Τα αποτελέσματα του γυαλιστικού Teak Wonder® Brightener είναι άμεσα. Όπως και με το καθαριστικό, ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα με άφθονο νερό. 

Ξεπλύνετε προσεκτικά υπολείμματα που έχουν μείνει σε επιφάνειες, οι οποίες δεν είναι από ξύλο Teak.

Το προϊόν καλύπτει περίπου 8-10 m2/ltr (ανάλογα με την κατάσταση του ξύλου).

Οδηγίες Εφαρμογής Teak Wonder® Brightener

  • Βρέξτε με άφθονο νερό τις επιφάνειες από ξύλο Teak αφού έχουν καθαριστεί με το καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner. Στην συνέχεια εφαρμόστε το γυαλιστικό Teak Wonder® Brightener στην επιφάνεια ομοιόμορφα και σε άφθονη ποσότητα.
  • Αυτό το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί με σφουγγάρι, ή βούρτσα.
  • Το ξύλο θα γυαλίσει άμεσα. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό αμέσως μετά την διαδικασία και μην αφήσετε το προϊόν να στεγνώσει πάνω στις επιφάνειες.

Το γυαλιστικό Teak Wonder® Brightener δεν βλάπτει ναυτιλιακά χρώματα, βερνίκια, υαλοβάμβακα ή κράματα αλουμινίου. Συνιστάται να αποφεύγετε την επαφή με τις συγκεκριμένες επιφάνειες για να αποφυγή πιθανών ζημιών.

Μην ανακατεύετε το καθαριστικό Teak Wonder® Cleaner και το γυαλιστικό Teak Wonder® Brightener.

1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας