Καθαριστικό Hydro+ για Inox Επιφάνειες
Καθαριστικό Hydro+ για Inox Επιφάνειες
Καθαριστικό Hydro+ για Inox Επιφάνειες
Καθαριστικό Hydro+ για Inox Επιφάνειες

Καθαριστικό Hydro+ για Inox Επιφάνειες

Hydro+
61.0154
Διαθέσιμο
16,90 €
Με ΦΠΑ

Το Hydro+ Inox Gloss είναι ένα οικολογικό προϊόν καθαρισμού, ιδανικό για Inox επιφάνειες.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Hydro+ Inox Gloss είναι ένα οικολογικό προϊόν καθαρισμού, ιδανικό για Inox επιφάνειες.

Καθαρίζει, προστατεύει και αναζωογονεί το χρώμα της κάθε Inox επιφάνειας χωρίς να τη χαράζει. Χάρη στην ειδική του σύνθεση προστατεύει την επιφάνεια και από τις ακτίνες UV.

Το Hydro+ Inox Gloss δεν χρειάζεται να αραιωθεί πριν από τη  χρήση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση όλων των γυάλινων επιφανειών καθώς και των κεραμικών επιστρώσεων 9H.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Ψεκάστε ελαφρώς, κατευθείαν στη βρώμικη επιφάνεια (δε χρειάζεται να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια, γιατί το προϊόν θα απλωθεί κατά τη διάρκεια του καθαρισμού).
  • Χρησιμοποιώντας ένα πανί καθαρισμού μικρο-ινών για να απλώστε το προϊόν πάνω στην επιφάνεια, με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να αφαιρέσετε όλη τη βρωμιά από την επιφάνεια.
  • Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει (το αποτέλεσμα είναι ορατό και θα χρειαστεί λίγα δευτερόλεπτα μόνο ανάλογα με τη θερμοκρασία).
  • Χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο, στεγνό και καθαρό πανί μικρο-ινών καλής ποιότητας, αφαιρέστε τα υπολείμματα με κυκλικές κινήσεις για να γυαλίσει η επιφάνεια.

Διατίθεται σε συσκευασία σπρέι 200ml

13 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας