Τεχνητά Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice Βυθιζόμενα
Τεχνητά Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice Βυθιζόμενα
Τεχνητά Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice Βυθιζόμενα
Τεχνητά Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice Βυθιζόμενα
Τεχνητά Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice Βυθιζόμενα
Τεχνητά Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice Βυθιζόμενα

Τεχνητά Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice Βυθιζόμενα

Daiwa
04.0670
Αυτος ο συνδυασμός δεν είναι διαθέσιμος
17,50 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Η σειρά τεχνητών Daiwa Shoreline Shiner Z Vertice, προορίζεται για παράκτιο ψάρεμα και συγκεντρώνει πληθώρα κατασκευαστικών καινοτομιών, με αποτέλεσμα να είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές σειρές της Ιαπωνικής εταιρίας. 

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά τεχνητών Daiwa Shoreline Shiner Z Vertice, προορίζεται για παράκτιο ψάρεμα και συγκεντρώνει πληθώρα κατασκευαστικών καινοτομιών, με αποτέλεσμα να είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές σειρές της Ιαπωνικής εταιρίας. Τα Shoreline Shiner έχουν ιστορία στο ψάρεμα του Ιαπωνικού Λαυρακιού, αν και προσελκύουν ποικιλία αλιευμάτων όπως παλαμίδες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι το πολύ έντονο "wandering", ή με άλλα λόγια η ανοιχτή κίνηση με μεγάλο τόξο.

Διατίθεται σε βυθιζόμενο και μοντέλο επιφανείας. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει οπτικά είναι η ενσωματωμένη γλώσσα, η οποία αποτελεί και προέκταση του σώματος. Με βύθισμα μεταξύ 30 και 80 εκ, το Shoreline Shiner είναι ιδανικό για ρηχοπατιές, εκβολές ποταμών και γενικά περιοχές με έντονες ιδιομορφίες στο βυθό.

Η ποιότητα κατασκευής από την Daiwa είναι ότι ακριβώς θα περίμενε κάποιος, από μία εκ των κορυφαίων εταιριών της Ιαπωνίας. Εξοπλισμένα με ενισχυμένες σαλαγκιές τύπου "T" ST-46 της Owner, οι οποίες συνδέονται στο σώμα του τεχνητού με ενισχυμένα split ring, με συνέπεια να παρέχουν έξτρα αντοχή σε επιθέσεις και διάβρωση.

Για να πετύχει τη μέγιστη δυνατή βολή, η Daiwa τοποθέτησε στα Shore Line Shiner μετακινούμενο σύστημα βάρους, το οποίο κινείται πάνω σε ανοξείδωτο άξονα.

Χρησιμοποίησε Βολφράμιο ως υλικό κατασκευής, το οποίο είναι βαρύτερο μέταλλο από το Μολύβι. Η κίνηση του βάρους γίνεται κατά μήκους της συνολικής έκτασης του τεχνητού, επιτρέποντας το βασικό έρμα να βρίσκεται στο πίσω μέρος του σώματος και να βοηθά το τεχνητό να πραγματοποιεί μακρινές βολές ακριβείας, καθώς παραμένει σε οριζόντια στάση. Με την πτώση στο νερό, το βάρος μετακινείται μπροστά και σταθεροποιείται, ώστε να ξεκινήσει και η έντονη κίνηση με τρέμουλο.

Η ποιότητα και η απόδοση των χρωματισμών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τα αληθοφανή, ευμεγέθη κόκκινα μάτια και τις ολογραφικές λεπτομέρειες σε κεφάλι και σώμα, σε συνδυασμό με τις "μετρημένες" αντανακλάσεις ανά χρωματισμό, να ανεβάζουν αισθητά την συνολική εικόνα που πρoσφέρει το συγκεκριμένο τεχνητό κατά τη χρήση του.

Οι χρωματικές αποχρώσεις που επέλεξε η Daiwa για τα Shore Line Shiner Vertice είναι πολύ κοντά σε συνδυασμούς που χρησιμοποιούμε στα Μεσογειακά νερά. Θα σταθούμε λίγο περισσότερο στην απόχρωση Chart Back Pearl η οποία δεν είναι άλλη από τη "κίτρινη ράχη". Παρόλα αυτά στη συγκεκριμένη περίπτωση το τεχνητό συνοδεύεται από ghost λεπτομέρειες στα πλάγια, πορτοκάλι κοιλιά ενώ η περιοχή περιμετρικά των ματιών προκαλεί πολύ ωραίες και "μετρημένες" αντανακλάσεις κατά τη κίνηση του τεχνητού. Οι χρωματισμοί αντιδρούν στη UV ακτινοβολία δίνοντας μια άλλη όψη στο τεχνητό.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η σειρά Shore Line Shiner Z Verice αποτελεί την αιχμή του δόρατος όσο αφορά τα τεχνητά δολώματα της Daiwa, έτοιμα να συνδυαστούν με κάθε εξοπλισμό, μέρος και αλίευμα ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε παράκτιου ψαρά. Τα Shore Line Shiner Vertice αποτελούνται από τεχνητά τα οποία συνδυάζουν την άριστη ποιότητα κατασκευής, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία απαιτούνται στο σύγχρονο ψάρεμα με τεχνητά δολώματα. Βρίσκουν άριστη εφαρμογή στο Ελαφρύ αλλά και το Μεσαίο Spinning, καθώς και την Συρτή Επιφανείας με στόχο τα Λαβράκια, τα Κοκκάλια, τα Μελανούρια, τις Καραγκίδες, τους Λούτσους ενώ αν το ψαρέψουμε λίγο πιο τεχνικά οι Συναγρίδες, τα Μαύρα και οι Σαργοί θα το τιμήσουν δεόντως, ανάλογα με το μέγεθος.

Ας εξετάσουμε το κάθε ένα από τα μεγέθη ξεχωριστά ξεκινόντας από το βυθιζόμενο Daiwa Shore Line Vertice 80S. Πρόκειται για το μικρότερο μέλος της οικογένειας των κατασκευασμένων στην Ιαπωνία, Shore Line Shiner Vertice. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα 8 εκ μήκους και τα 11,8 γρ βάρους αεροδυναμικό σώμα. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με το σχήμα του τεχνητού και τη σχετικά "μαζεμένη"¨γλώσσα του, είναι κατανοητό ότι το Vertice Z 80 S αποδίδει πολύ καλές βολές. Προσθέστε και την τεχνολογία με το εσωτερικό μαγνητικό του έρμα το οποίο αυξάνει σημαντικά την απόσταση βολής και έχετε ένα τεχνητό το οποίο ταξιδεύει – σύμφωνα με δοκιμές της Daiwa - από τα 57 έως και τα 59 μέτρα, πάντοτε σε συνδυασμό με τον ανάλογο εξοπλισμό.

Η κίνηση του τεχνητού υπό σταθερή ανάκτηση, διέπεται από έντονο wobbling (κίνηση με τρέμουλο) το οποίο ενεργοποιείται μόλις αυξήσουμε το ρυθμό ανάκτησης, από αργό σε μεσαίο, ενώ το βάθος πλεύσης με σταθερή ανάκτηση κυμαίνεται από τα 50 έως και τα 80 εκατοστά, όλα αυτά υπό το "σιωπηλό" χαρακτήρα που του προσφέρει το εσωτερικό του έρμα.

Ανάκτηση με παύσεις (Stop & Go) και το έντονο Jerking σε συνδυασμό την ελευθερία βύθισης του τεχνητού, όπου αυτό επιτρέπεται, είναι πολύ δυνατοί προτεινόμενοι τρόποι χρήσης, αφού εκεί θα το τεχνητό θα δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Η συνολική εμπειρία χρήσης του μοντέλου 80S είναι μοναδική αφού το τεχνητό θα φτάσει εκεί που άλλα τεχνητά δε μπορούν, η γλώσσα του θα "πιάσει" νερό από την πρώτη περιστροφή της μανιβέλας, αλλά θα αποδώσει τα μέγιστα με τον καιρό κόντρα, ενώ θα διατηρήσει το χαρακτήρα του και μέσα σε έντονο κυματισμό ή σε ρεύματα.

Το Daiwa Shore Line Vertice Z 97F αποτελεί ένα βασικό μέλος της οικογένειας της Daiwa καθώς τα χαρακτηριστικά του, το καθιστούν ικανό να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος συνθηκών. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι 9,7 εκ μήκους και 14,3 γρ βάρους με λίγο περισσότερη πλευστότητα λόγω όγκου. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς Vertice όπως την διακριτική γλώσσα, το εσωτερικό μαγνητικό του έρμα, το οποίο αυξάνει δραματικά την απόσταση βολής αλλά και τη συνολική συμπεριφορά του τεχνητού. Οι αποστάσεις βολής σύμφωνα με δοκιμές της Daiwa κυμαίνονται από τα 62,5 έως και τα 65,5 μέτρα.

Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι η χαμηλή σε ένταση αντίσταση που προβάλει το τεχνητό, ακόμα υπό έντονη ανάκτηση, χαρακτηριστικό που το καθιστά ικανό να χρησιμοποιηθεί άριστα και από τα πιο ελαφριά καλάμια Seabass χωρίς να τα φέρνει στα όριά τους.

Τέλος υπάρχουν και τα Daiwa Shore Line Vertice Z 140 σε βυθιζόμενη και επιφανείας έκδοση. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να αξιοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία, σε διαφορετικές ψαρευτικές συνθήκες και είδη ψαριών.

Το βυθιζόμενο τεχνητό έχει μήκος 14 εκ και βάρος 27,8 γρ, ενώ το επιφανείας ζυγίζει 25,6 γραμμάρια. Λόγω μεγαλύτερου βάρους και πάντα ανάλογα με τον εξοπλισμό σας, το 140S έχει αποδόσει βολές οι οποίες κυμαίνονται από 75,6 έως και τα 78 μέτρα, πάντοτε σε δοκιμές που πραγματοποίησε η Daiwa. Το βάθος πλεύσης υπό σταθερή ανάκτηση κυμαίνεται ανάμεσα σε 50 και 140 εκ. Αντίστοιχα για το τεχνητό επιφανείας, οι αποστάσεις βολής κυμαίνονται από τα 72 έως και τα 74,5 μέτρα, ενώ το βάθος πλεύσης, υπό σταθερή ανάκτηση, κυμαίνεται από τα 30 και φτάνει στο μέγιστο τα 120 εκατοστά.

Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά όπως η κίνηση του τεχνητού υπό σταθερή, αργή ανάκτηση, με το έντονο τρέμουλο, ο σιωπηλός χαρακτήρας τους, οι επιδόσεις τους με Twiching και Jerking σε συνδυασμό με παύσεις, η μέτρια αντίσταση στο καλάμι σας, παραμένουν τα ίδια με τα υπόλοιπα μεγέθη.

Μοντέλο

Μήκος Βάρος Βύθιση Σαλλαγκιές Διαθέσιμα Χρώματα
80S 8 εκ 11,8 γρ 30 - 80 εκ ST-46 #6

2. Chart Back Pearl, 6. Chiayu

140S 14 εκ 27,8 γρ 0 - 140 εκ ST-46 #4

4. MT Trans Konoshiro, 7. Crash Night

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
0 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας