Σιλικονούχα Τεχνητά Mustad InkVader
Σιλικονούχα Τεχνητά Mustad InkVader
  • Προσφορά!
  • -40%
Σιλικονούχα Τεχνητά Mustad InkVader
Σιλικονούχα Τεχνητά Mustad InkVader

Σιλικονούχα Τεχνητά Mustad InkVader

Mustad
06.0119
Διαθέσιμο
12,00 € 20,00 € -40%
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Το Mustad InkVader είναι το πιο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό σιλικονούχο χταποδάκι που θα βρεθεί στο νερό.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μπορεί να κινηθεί κοντά στον πυθμένα σαν έναν πλάνο Tai Rubber, ή να το ψαρέψετε με πολύ αργή Συρτή, ενώ θα το βρείτε αποτελεσματικό και με τεχνικές Slow Pitch Jigging. Το Mustad InkVader είναι το πιο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό σιλικονούχο χταπόδι που θα βρεθεί στο νερό.

Τα δολώματα σιλικόνης προσφέρουν στους ψαράδες το πλεονέκτημα της ρεαλιστικής κίνησης και σας επιτρέπουν να φτάσετε όσο πιο κοντά γίνεται στο ζωντανό δόλωμα, χωρίς την ταλαιπωρία της συντήρησής τους. Το χταπόδι InkVader προορίζεται για χρήση στην ανοιχτή θάλασσα και θα αποτελέσει την έκπληξη από την Mustad για την τρέχουσα χρονιά.

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2019. Το τεχνητό InkVader αναπτύχθηκε μέσα από μια διαδικασίας συνεχών δοκιμών, από την ομάδα ανάπτυξης προϊόντων της Mustad, ενσωματώνοντας μια σειρά από υπάρχουσες καινοτομίες, για να δημιουργήσει την πιο ζωντανή απομίμηση χταποδιού. Για την κατασκευή του Mustad InkVader αξιοποιήθηκε το πρωτοποριακό, εξαιρετικά ευαίσθητο, αλλά πολύ ανθεκτικό υλικό TPE για να δημιουργηθεί ένα τεχνητό για χρήση από σκάφος, με εφαρμογή σε πληθώρα τεχνικών ψαρέματος. Τα οκτώ πλοκάμια του ανταποκρίνονται σε κάθε ανεπαίσθητη κίνηση της κορυφής του καλαμιού, με απόλυτο ρεαλισμό.

Εκτός από τη φυσική κίνηση και τη συμβατότητά του με πολλά στυλ ψαρέματος, το Mustad InkBait είναι εξοπλισμένο με αμπούλα η οποία περιέχει υδροδιαλυτό, αρωματικό, μη τοξικό μελάνι και η οποία τοποθετείται στην κοιλότητα της κουκούλας του χταποδιού. Αυτά τα δισκία κάνουν πραγματικά το συγκεκριμένο τεχνητό της Mustad να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο δόλωμα απομίμησης χταποδιού στην αγορά, καθώς ο σκοπός τους είναι να βοηθούν το InkVader να μιμείται και να κινείται ακριβώς σαν ένα ζωντανό χταπόδι, ακόμα και όταν αυτό κινείται εκκρίνοντας μαύρο μελάνι. Η Mustad φρόντισε ώστε το τεχνητό μελάνι να περιέχει πραγματικό άρωμα χταποδιού, με αποτέλεσμα το InkVader να μιμείται άψογα τη συμπεριφορά ενός χταποδιού που προσπαθεί να αποφύγει θηρευτές.

Δοκιμάστε το InkVader σε όποια κάθετη τεχνική προτιμάτε, γύρω από ξέρες, υφάλους και γενικά βραχώδεις περιοχές όπου υπάρχουν θαλάμια με χταπόδια. Tai Rubber, Slow Jigging, παραλλαγές ψαρέματος με Ζόγκα, είναι μόνο μερικές από τις τεχνικές τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε. Με χρήση ηλεκτρικής άγκυρας και ένα ευαίσθητο καλάμι, το παραμικρό ρέμα, ή κίνηση του σκάφους αρκούν για να ζωντανεύουν τα πλοκάμια που κινούνται ελεύθερα.

Η κεφαλή – κουκούλα των Mustad InkVader είναι εξοπλισμένη με δύο κρίκους, τοποθετημένους σε διαφορετικά σημεία, ώστε να μπορείτε να κάνετε την σωστή αρματωσιά ανάλογα με την τεχνική που θα ψαρέψετε.

Το InkVader διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ξεκινώντας από 60 γρ έως και τα 280 γρ, σε φυσικά χρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στα είδη χταποδιού της περιοχής σας. Το InkVader διατίθεται αρματωμένο με Mustad Assist Hooks.

Κάθε συσκευασία περιέχει ένα σιλικονούχο τεχνητό και 10 ταμπλέτες μελάνης (κάθε ταμπλέτα ενεργοποιείται με την είσοδο του τεχνητού στο νερό, και εκκρίνει μαύρο μελάνι για περίπου 8 λεπτά). 

Οι ταμπλέτες τοποθετούνται εύκολα στην κουκούλα του χταποδιού από μία οπή (την μεγαλύτερη σε μέγεθος). Ανοίξτε λίγο την οπή με μία πένσα και η ταμπλέτα τοποθετείται με ευκολία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Inkvaders είναι κατασκευασμένα από υλικό TPR (Thermoplastic Rubber). Είναι ένα υλικό που έχει τις ιδιότητες τόσο του πλαστικού, όσο και του καουτσούκ. Είναι ελαφρύ, το οποίο είναι σημαντικό να δώσει στο Inkvader τη χαρακτηριστική του κίνηση στο νερό. Έχει εξαιρετική αντοχή στην τριβή, καθιστώντας το ανθεκτικό και με μεγάλη αντοχή, ώστε τα πλοκάμια να μην κόβονται με την πρώτη επίθεση. Το TPR είναι επίσης επαναχρησιμοποιήσιμο και ανακυκλώσιμο υλικό, σε αντίθεση με το κανονικό PVC που δεν είναι.

Ωστόσο, το TRP μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να αντιδράσει στην παρουσία, ή την επαφή με PVC και να προκαλέσει χημική αντίδραση, εάν για παράδειγμα αποθηκεύονται μαζί στην ίδια κασετίνα. Αυτό ισχύει μόνο για ορισμένους τύπους PVC, όχι για όλους, και απαιτείται και η παρουσία νερού, ή υγρασίας καθώς και μια συγκεκριμένη θερμοκρασία για να συμβεί αυτό. Ως εκ τούτου, αποφύγετε να φέρετε σε επαφή, ή να αποθηκεύετε το Inkvader στην ίδια κασετίνα με δολώματα από σιλικόνη PVC.

Μέγεθος Διαθέσιμα Χρώματα
60 γρ Sand, Reef, Red, Grass, Common, Spider, Glow, Casper, Mimic
80 γρ Sand, Reef, Red, Grass, Common, Spider, Glow, Casper, Mimic
120 γρ Sand, Reef, Red, Grass, Common, Spider, Glow, Casper, Mimic
150 γρ Sand, Reef, Red, Grass, Common, Spider, Glow, Casper, Mimic
170 γρ Sand, Reef, Red, Grass, Common, Spider, Glow, Casper, Mimic
200 γρ Sand, Reef, Red, Grass, Common, Spider, Glow, Casper, Mimic
280 γρ Sand, Glow

Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
00009.200 γρ και άνω
15 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας