Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad
Σιλικόνες Tict G-Ball Shad

Σιλικόνες Tict G-Ball Shad

Tict
06.0120
Διαθέσιμο
9,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Η G-Ball Shad είναι μια από τις πιο «πονηρές» σιλικόνες της Tict για Λαβράκια, Λούτσους και Μαύρα αλιεύματα που υπάρχει στην αγορά.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η G-Ball Shad είναι μια από τις πιο «πονηρές» σιλικόνες της Tict για Λαβράκια, Λούτσους και Μαύρα αλιεύματα που υπάρχει στην αγορά. Με υλικό τέτοιας υφής που δεν αποθαρρύνει το ψάρι να επιτεθεί ξανά, ακόμα και μετά από μια άστοχη επίθεση. Αυτή είναι η ιδανική σιλικόνη για καχύποπτα ψάρια και πολυψαρεμένα μέρη.

Το σώμα της G-Ball Shad έχει μήκος 8,9 εκ (3,5 ίντσες), είναι ογκώδες και καταλήγει σε ουρά με μια στρογγυλή απόληξη. Όσο όμως ογκώδης είναι η όψη της, τόσο ελαφριά και ευκίνητη είναι μέσα στο νερό. Η σιλικόνη αυτή είναι κατασκευασμένη από υλικό (Τict Soft) έτσι ώστε να έχει πολύ λίγη άνωση μέσα στο νερό. Η μικρή φυσαλίδα στην άκρη της ουράς κινείται νευρικά, ακόμα και με τα ρέματα του νερού, πόσο ακόμα με τα δικά μας Jerks και Twitches.

Ο ρόλος του υλικού Tict Soft που αξιοποιήθηκε στις σιλικόνες G-Ball δεν σταματά εδώ, καθώς διαθέτει τέτοια υφή που προκαλεί το ψάρι να επιτεθεί ξανά και ξανά. Πολλά ψάρια (ειδικά τα πονηρεμένα Λαβράκια) πηγαίνουν πολύ κοντά στα τεχνητά μας και μερικές φορές τα ελέγχουν πριν επιτεθούν με μικρές τσιμπιές, ή ακόμα και σπρωξίματα. Με αυτήν την ειδική υφή, οι άμυνές τους και η καχυποψία τους, καταρρέουν.

Μιλάμε λοιπόν για μια σιλικόνη από την ηγέτιδα εταιρία Tict η οποία απευθύνεται στα πλέον πονηρεμένα ψάρια και πολυψαρεμένα μέρη. Mπορεί να αρματωθεί με αγκίστρι Offset, σε Τexas ή ακόμα και Carolina Rig αλλά κυρίως με μολυβοκεφαλές. Προτείνουμε να αρματωθεί τόσο με απλές τύπου Swimming Type Jig heads για απλές ανακτήσεις όσο και τριγωνικές για νευρικό και έντονο παιχνίδι. Ενδεικτικά, ένας πολύ καλός συνδυασμός είναι με τις Major Craft Bunta Swimming Type και Darting Type αντίστοιχα.

Η Ιαπωνική εταιρία Tict ειδικεύεται σε προϊόντα τα οποία έχουν δοκιμαστεί εξαντλητικά από τους καλύτερους Ιάπωνες ψαράδες και έχουν σχεδιαστεί με ό,τι πιο καινοτόμο στη βιομηχανία της αλιείας αναψυχής. Το όνομά της είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την αξιοπιστία παγκοσμίως.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 8,9 εκ / 3,5 inches
  • Τεμάχια ανά Συσκευασία: 6
  • Διαθέσιμα Χρώματα: GC-16, GC-17, GC-18, GC-20, GC-21, GC-22

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
8 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας