Τεχνητό DUO Tetra Works Toto 48HS Custom
Τεχνητό DUO Tetra Works Toto 48HS Custom
Τεχνητό DUO Tetra Works Toto 48HS Custom
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό DUO Tetra Works Toto 48HS Custom
Τεχνητό DUO Tetra Works Toto 48HS Custom
Τεχνητό DUO Tetra Works Toto 48HS Custom
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto
Τεχνητό Duo Tetra Works Toto

Τεχνητό DUO Tetra Works Toto 48HS Custom

DUO
04.0441
Διαθέσιμο
15,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Είναι ένα από τα πρώτα τεχνητά τα οποία μας εισήγαγαν στην τεχνική του Rock Fishing. Τα Custom χρώματα των DUO Tetra Toto 48HS σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τα Ελληνικά νερά.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της ηγέτιδας εταιρίας DUO International, η εταιρία TΣΟΥΡΟΣ Marine, σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Τυρίκο και την επίσημη αντιπροσωπία Ελλάδος και Κύπρου Anglermania Trading Ltd, προχώρησε στην παραγωγή τριών ιδιαίτερων και αποκλειστικών χρωματισμών, στην σειρά τεχνητών Tetra Works Toto 48HS.

O Γιώργος Τυρίκος εμπνευσμένος από την χρωματική παλέτα των Μεσογειακών μικρόψαρων, τις διατροφικές συνήθειες των θηρευτών, αλλά και τις πάμπολλες ώρες παρατήρησης στο πεδίο, σχεδίασε τρεις μοναδικούς χρωματισμούς που είναι σε απόλυτη αρμονία με το Μεσογειακό θαλάσσιο οικοσύστημα. Οι χρωματισμοί πριν την κυκλοφορία τους έχουν δοκιμαστεί εξονυχιστικά σε διαφορετικά τερέν και συνθήκες, ώστε με βεβαιότητα να σας τα προτείνουμε.

Τα τεχνητά DUO Tetra Works Toto 48HS Custom, διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά των τεχνητών παραγωγής της DUO. Ανήκει στην κατηγορία Heavy Sinking, το οποίο δεν είναι απλά ένα μεγαλύτερο μοντέλο στην κατηγορία Micro-Minnows. Διαθέτει πιο επίπεδο σώμα από το Toto 42, διατηρώντας όμως το αρχικό σχέδιο.

Έχουν πολύ στιβαρά εσωτερικά έρματα και τέτοια σχέση όγκου και στιβαρής γλώσσας, ώστε παρόλο το μικρό τους μέγεθος να αποτελούν τα πλέον σταθερά τεχνητά για LRF, ανεξάρτητα από τις συνθήκες στο νερό, αλλά και το ρυθμό ανάκτησης. Τα Toto 48HS κάνουν έντονο Rolling (περιστροφική κίνηση) ακόμα και όταν ανακτώνται αργά. Η κίνησή τους συμπληρώνεται από ζωντανό Wobbling (τρέμουλο), τόσο συνεπές όσο λίγα τεχνητά στην αγορά. Εκεί που αριστεύουν όμως τα μικρά αυτά τεχνουργήματα της DUO είναι το Twitching, στην ανάκτηση εκείνη με πολλά κάθετα, κοφτά και γρήγορα χτυπήματα της μύτης του καλαμιού, εν μέσω γρήγορης ανάκτησης. Οι παύσεις διανθίζουν την παρουσίαση και δίνουν ένα τρομερά αληθοφανές αποτέλεσμα.

Με 4,8 εκ μήκος και 4,3 γρ βάρος, το Tetra Works 48 πραγματοποιεί πιο μακρινές βολές και φτάνει σε μεγαλύτερα βάθη, μεγαλώνοντας την περιοχή στην οποία μπορούμε να ψαρέψουμε. Το χείλος των Tetra Works είναι το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ελέγχετε απόλυτα τα συγκεκριμένα τεχνητά, καθώς η αντίσταση που φέρνει στο νερό τα εμποδίζει να ανέβουν προς την επιφάνεια.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το σκεπτικό επιλογής των συγκεκριμένων χρωμάτων, για τους φίλους του LRF στην Ελλάδα

272 - Βlottched Picarel - Μένουλα

H Μένουλα είναι από τα κυριότερα ψαράκια λείας της Μεσογειακής ακτογραμμής. Την ίδια στιγμή είναι και η ίδια θηρευτής, ένα κανονικό «πειραχτήρι» το οποίο, ειδικά την περίοδο αναπαραγωγής άλλων ψαριών, έχει παρατηρηθεί ότι – ίσως με σκοπό να επιτεθεί σε αυγά σαν λεία - παρενοχλεί και τολμάει επιδρομές στις ρηχοτοπιές, στα «σκαλοπάτια», ακόμα και σε λιμάνια στα μεσόνερα. Οι Σαργοί κάνουν τρομερές επιθέσεις για να διώξουν παρείσακτους, όπως τη Μένουλα, από την περιοχή τους, ενώ Μελανούρια και Λαβράκια αρέσκονται ιδιαίτερα στα μικρά μεγέθη, που είναι πιο ευάλωτα.

Το να αναπαράγει κάποιος ένα ρεαλιστικό χρώμα Μένουλας, με τις τόσες λεπτομέρειες, πάνω σε ένα τεχνητό μόλις 4,8 εκ είναι κάτι τρομερά δύσκολο. Η DUO έδειξε για άλλη μια φορά το ανάστημά της και η τεχνογνωσία της έδωσε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Στο Tetra Works Toto βρίσκουμε μια από τις καλύτερες απομιμήσεις ψαριών της Μεσογείου σε τεχνητό Light Rock Fishing που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Το τεχνητό στο νερό έχει συγκεκριμένο χρωματικό όγκο, ο οποίος απαλύνει εξαιτίας του ημιδιαφανούς σώματός του. Οι σκούρες του αποχρώσεις βασίζονται σε περλέ, ιριδίζοντα χρώματα. Η Μένουλα είναι ένα τεχνητό σε φυσικό χρωματισμό, που έχει ήδη δώσει θρυλικά ψάρια! Σχεδιασμένο για ψάρεμα σε πολυψαρεμένα μέρη με καχύπτοπτα ψάρια, αλλά και για μεγαλύτερου μεγέθους θηρευτές εξαιτίας των σκούρων του χρωμάτων.

271 - Βlack Back Zebra - Ζέβρα Μαύρη Ράχη

Το DUO Tetra Works Toto 48HS είναι ένα τεχνητό που συνδυάζει φυσικούς ιριδισμούς, με χρώματα αντίδρασης. Οι Zebra αποχρώσεις είναι ένα από τα απαραίτητα χρώματα σε κάθε τεχνητό, ανεξαρτήτως εταιρίας. Για πρώτη φορά στη σειρά Toto 48HS, ο χρωματισμός αυτός τίθεται πάνω στην έντονη, πολύχρωμη, ολογραφική μεμβράνη και ενισχύεται με μαύρη ράχη, η οποία μάλιστα δεν είναι ανεξάρτητη από τα υπόλοιπα χρώματα, αλλά παράγει ένα συνδυαστικό εφέ. Ο συγκεκριμένος χρωματικός κωδικός είναι δοκιμασμένος σε Σαργούς και Μελανούρια, σε μεγάλα Λαβράκια, κυριολεκτικά σε κάθε συνθήκη φωτός και διαύγειας νερού. Το σύνολο των χρωμάτων του σε κίνηση, φτιάχνει μια απίθανη μάζα χρωμάτων, με φωσφορίζουσες λεπτομέρειες και ιριδισμούς, ενώ η μαύρη ράχη παράγει μεγάλη αντίθεση με τις ανοιχτόχρωμες λεπτομέρειες και δημιουργεί τις λεγόμενες αναλαμπές (flashing effect). To συγκεκριμένο DUO δε θα περάσει απαρατήρητο σε συνθήκες δύσκολες, με θολά νερά, δουλεύει όμως περίφημα και σε συνθήκες απόλυτης άπνοιας και διαύγειας. Είναι το χρώμα με το οποίο ξεκινάει κανείς να "σκανάρει" έναν τόπο στις πρώτες βολές, ένα «σίγουρο», κλασσικό χαρτί τώρα και στο Toto 48HS ενισχυμένο με πολύ πονηρές πινελιές.

273 - Random Glow Wrasse - Χειλού

Oι μικρές Χειλούδες αποτελούν μεζεδάκι στην παλιρροϊκή ζώνη. Και παρόλο που είναι ένα πολύ κοινό baitfish στη Μεσόγειο, δεν έχει τύχει αναπαραγωγής σε τεχνητό του LRF. Σε αυτό το τεχνητό υπάρχουν αλλεπάλληλες χρωματικές ζώνες. Ξεκινώντας από τη ράχη προς την κοιλιά σκούρο περλέ πράσινο, πράσινο ανοιχτό, κίτρινο, ιριδίζον ασημί. Μα η μεγάλη του δύναμη βρίσκεται στις τυχαίες glow βούλες που βρίσκονται σε όλο του το σώμα. Ρίξτε το κάτω από έναν φακό και απολαύστε το εφέ. Στα μάτια των ψαριών το συνολικό αποτέλεσμα φαίνεται να είναι αυτό ακριβώς που πρέπει, μια και το τεχνητό αυτό έδωσε απίστευτα αποτελέσματα στις δοκιμές σε πληθώρα αλιευμάτων. Το τεχνητό αυτό έχει τον σωστό συγκερασμό στοιχείων φυσικού χρωματισμού και έντονων στοιχείων αντίδρασης και έχει σχεδιαστεί για ψάρεμα σε κάθε συνθήκη φωτός και διαύγειας. Κάτι ανάμεσα στη μικρή φυσική Μένουλα και στο έντονο Black Back Zebra, ένα χρώμα απολύτως απαραίτητο στη σειρά 48HS.

Μοντέλο

Τύπος

Μήκος

Βάρος

Action

Σαλλαγκιά

Toto 48HS

Γρήγορης Βύθισης

4,8 εκ

4,3 γρ

Rolling

Νο 12

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
359 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας