Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker
Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker

Τεχνητά Savage Gear Cast Hacker

Savage Gear
04.0507
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
13,90 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Το νέο τεχνητό της Savage Gear το οποίο θα απασχολήσει σοβαρά τους φίλους των δυνατών συγκινήσεων, είτε από την ακτή είτε από το σκάφος, ονομάζεται Cast Hacker.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το νέο τεχνητό της Savage Gear το οποίο θα απασχολήσει σοβαρά τους φίλους των δυνατών συγκινήσεων, είτε από την ακτή είτε από το σκάφος, ονομάζεται Cast Hacker. Είναι μικρό, αλλά άγριο. Είναι πανίσχυρο και είναι συμπαγές.

Δεν είναι κρυφό το ότι τα Sinking Pencils που κάποτε βρίσκονταν στον πάτο της κασετίνας μας, τώρα αποτελούν από τις πρώτες επιλογές για πολλούς ψαράδες. Οι ψαράδες έχουν γίνει πιο έμπειροι, πιο τεχνικοί στις ανακτήσεις τους και πλέον έχουν την θέληση και την ικανότητα να κάνουν ένα Sinking Pencil να αποδώσει, αφήνοντας πίσω την εποχή που όλοι θέλανε τεχνητά με «γλώσσα». Γιατί όμως τα πράγματα αλλάξανε, ή για να είμαστε πιο ακριβείς "εξελιχθήκανε"; Γιατί τα τεχνητά με γλώσσα έχουν μια προκαθορισμένη κίνηση, η οποία - στο μεγαλύτερο βαθμό - ορίζεται από την ίδια την γλώσσα και αυτό δε γίνεται να αλλάξει. Τα sinking pencils από την άλλη είναι αρκετά πιο δημιουργικά, αφού την κίνησή τους την δημιουργεί ο ίδιος ο ψαράς, σε συνδυασμό με την ταχύτητα ανάκτησης και την κίνηση του καλαμιού. Έτσι με το ίδιο τεχνητό, ο ψαράς μπορεί να «ξεκλειδώσει» διάφορες φάσεις των ψαριών. Επίσης, τα βυθιζόμενα pencils χαρακτηρίζονται και από την ικανότητα αυξημένης βολής, τόσο σε ήπιες όσο και σε έντονές συνθήκες. Τα Cast Hackers αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά sinking pencils και έχουν σχεδιαστεί για να μας καλύψουν σε κάθε περίπτωση.

Αυτό το σκληρό και συμπαγές τεχνητό Thru-Wired έχει σχεδιαστεί με μια «μικρή και συμπαγή» φιλοσοφία – αρκετά μικρό για να ξεγελάσει τα αρπακτικά, αλλά αρκετά δυνατό για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Διαθέτουν εξαιρετική ικανότητα βολής από την ακτή και θα καλύψουν τεράστιες αποστάσεις, δρώντας από τον βυθό μέχρι την επιφάνεια. Τα μοντέλα FS έχουν έντονη δράση κατά τη βύθιση και Skipping δράση, όταν ανακτώνται γρήγορα με το καλάμι ψηλά. Τα μοντέλα XS έχουν πολύ γρήγορη “deadfish” πτώση, ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα βολής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πιο επιθετικό Twitching, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το XS μπορεί να φτάσει σε βαθιά σημεία γρήγορα, ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρό είναι το ρεύμα.

Ας τα εξετάσουμε λίγο πιο αναλυτικά. Το ψαράκι Cast Hacker ανήκει στην κατηγορία των βυθιζόμενων Pencil, και είναι έτοιμο για τις απόλυτες προκλήσεις στο saltwater παιχνίδι. Ο συρμάτινος σκελετός του διαπερνά το σώμα και οι πολλές εσωτερικές ενισχύσεις το καθιστούν μάχιμο σε κάθε συνθήκη. Η φιλοσοφία του κινείται γύρω από τις παρακάτω παραμέτρους: να είναι μικρό σε μέγεθος, συμπαγές, με όγκο. Να είναι αρκετά μικρό για να ξεγελάσει δυνατούς θηρευτές, αλλά αρκετά ισχυρό για να τα χειριστεί και να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που συναντά.

Το πρώτο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του τεχνητού Savage Gear Cast Hacker, είναι η ικανότητα βολής. Όπως παραπέμπει και το όνομά τους, είναι ικανά να «χακάρουν» την απόσταση βολής και να προσφέρουν μια ασυναγώνιστη απόσταση, με ιδιαίτερα σταθερή πτήση. Εάν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό θα εκτοξεύσετε αυτό το ψαράκι μέχρι και 120 μέτρα από την ακτή, με ευκολία. Το Cast Hacker διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη και θα επιτρέψει στον ψαρά να ψάξει όλα τα επίπεδα της υδάτινης στήλης, έως και τα κατώτερα στρώματα. Αν είστε λάτρης του ψαρέματος από σκάφος και αντιληφθείτε ένα κοπάδι από πελαγίσια αλιεύματα να κυνηγά, μη διστάσετε να το ρίξετε στην καρδιά του κοπαδιού από μεγάλη απόσταση.

Η σειρά Savage Gear Cast Hacker αποτελείται από 3 μεγέθη (9,5, 11,5 και 13 εκατοστά) με δύο μοντέλα διαφορετικής ταχύτητας βυθίσματος το κάθε ένα. Έτσι θα βρούμε τα τρία μεγέθη σε FS (Fast Sinking) έκδοση και τρία σε XS (Extra Sinking) έκδοση. Η διαφορά είναι στο βάρος και στην εσωτερική διάταξη έρματος. Ας δούμε τι μας προσφέρει η κάθε μια έκδοση ξεχωριστά.

Η σειρά FS αποτελείται από τα τρία μεγέθη σε 9,5εκ - 26γρ / 11,5εκ - 44γρ και 13εκ - 73γρ. Σκοπός της σειρά αυτής είναι να ξεγελάσουν και τα πιο νωχελικά ψάρια και να δώσουν επιτυχίες ακόμα και στους πλέον αρχάριους, παράκτιους. Στην πραγματικότητα τα κάνουν όλα μόνα τους, εφόσον δουλεύουν ακόμα και με σταθερή ανάκτηση. Κατά το πέσιμο τους, πέφτουν με VMS action που σημαίνει πως κρατούν φυσική θέση με τρέμουλο. Συνεπώς αυτό το μοντέλο θα δεχτεί αρκετές επιθέσεις και κατά τη βύθιση. Ο ψαράς θα χαρεί να δώσει ότι κίνηση θέλει στο τεχνητό αυτό, με αργά, ή γρήγορα Twitch, με Jerks ακόμα και με Walk the Dog ανάκτηση. To τεχνητό θα ανταποκριθεί θαυμάσια και στα τρία. Επίσης η FS έκδοση ανταποκρίνεται και σε Skipping, δίνοντας μας την δυνατότητα να το δουλέψουμε στην επιφάνεια με γρήγορη ανάκτηση και την κορυφή του καλαμιού σας να στοχεύει προς τον ουρανό. στοχεύοντας σε ψάρια όπως Κυνηγούς και Λίτσες, αν κριθεί απαραίτητο.

Τα μοντέλα Cast Hacker XS αποτελείται από τα τρία μεγέθη σε 9,5εκ - 32γρ, 11,5εκ - 63γρ και 13εκ - 93γρ. Σκοπός της σειράς αυτής είναι να προφέρει εκρηκτική βολή και να φτάσει γρήγορα στο βάθος που θέλουμε, υπερνικώντας ρέματα και άνεμο. Το βύθισμά του είναι σαν «φύλο που πέφτει», παρομοιάζοντας τις κινήσεις ενός άρρωστου, ή τραυματισμένου ψαριού, με το ένα πλευρό να κοιτάει προς την επιφάνεια και το άλλο προς τον πυθμένα, συνοδευόμενα από έντονες αντανακλάσεις. Σαφώς αυτή η σειρά είναι πιο επιθετική και αντίστοιχη πρέπει να είναι και η ανάκτηση. Στοχεύει σε δραστήρια ψάρια που κυνηγάνε και που συχνά αδιαφορούν σε τεχνητά με αργή δράση. Έτσι σε συνδυασμό με γρήγορα Twitch, μεγάλου ή μικρού εύρους, μέτρια και γρήγορη ταχύτητα ανάκτησης και WTD, δεν θα αφήσουν περιθώριο σε δραστήρια ψάρια να τα αγνοήσουν. Αυτή η έκδοση απευθύνεται σε ψαράδες που έχουν μια σχετική εμπειρία με Sinking Pencils.

Αξιολογώντας τα παραπάνω, διαπιστώνουμε ότι κάθε έκδοση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και ότι η συγκεκριμένη σειρά τεχνητών της Savage Gear είναι πολύ καλά μελετημένη και σχεδιασμένη. Αν δούμε τα βάρη και τα μεγέθη στα οποία διατίθεται το κάθε μοντέλο, τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τουλάχιστον ένα τύπο τόσο στο Spinning, όσο και στο βαρύ Shore Jigging, Cast Jigging και Offshore Plug Fishing.

Μεγάλη σημασία έχει δοθεί στο προφίλ που θυμίζει έντονα πραγματικό ψάρι, με πολύ ευδιάκριτα μάτια. Μεγάλη εντύπωση κάνουν και οι χρωματισμοί. Τόσο οι αληθοφανείς, όσο και οι έντονοι χρωματισμοί, παράγουν αντανακλάσεις πραγματικών λεπιών και μιμούνται το φυσικό οπτικό εφέ των ψαριών, χωρίς προηγούμενο. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι όλα τα χρώματα έχουν UV λεπτομέρειες με πιο σημαντικό το ISP (Intense Strike Point) που είναι τρείς UV κόκκινες τελείες, σαν τραύμα κοντά στην «ουρά» και δίπλα ακριβώς από την πίσω σαλαγκιά, κατευθύνοντας και επιθέσεις εκεί.

Η ισορροπία του επιτυγχάνεται με τις σφαίρες βολφραμίου, οι οποίες παράγουν και ήχο κροταλίσματος. Τα ψαράκια Cast Hackers είναι Tungsten Tuned, φιλοσοφίαw «μπουκιάς, sε μεγέθη που θα τραβήξουν την προσοχή και δεν θα προκαλέσουν υποψίες.

Αναμφίβολα, αυτή η νέα και πιο ολοκληρωμένη σειρά Sinking Pencils ήρθε για να μείνει και να προσηλυτίσει ακόμα περισσότερους ψαράδες στον μαγευτικό κόσμο αυτού του αποδοτικού τύπου τεχνητού. Το τεχνητό Savage Gear Cast Hacker θα γίνει άμεσα απαραίτητο σε κάθε φίλο του παράκτιου ψαρέματος, ή της ανοιχτής θαλάσσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σχεδιασμός για πολύ μακρινές βολές
  • Και με δράση skipping
  • Τεχνολογία Έντονης Κίνησης (VMS – Vivid Movement System)
  • Με σφαίρες από βολφράμιο εσωτερικά
  • Με ήχο κροταλίσματος
  • Συμπαγής κατασκευή με εσωτερικό σύρμα
  • Σαλλαγκιές με μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης
Μήκος Βάρος Action Διαθέσιμα Χρώματα
9,5 εκ 26 γρ Fast Sinking Sayoris (77232), BGO (77233), Ghost Sardine (77234),
Mackerel Ayu (77235), Pink Head (77236)
9,5 εκ 32 γρ Extra Sinking Pink Black (77247), Bloody Anchovy (77248), Pink Belly Sardine (77249), Σαρδέλα (77250), Pink Head (77251)
11,5 εκ 44 γρ Fast Sinking Sayoris (77237), BGO (77238), Ghost Sardine (77239), Mackerel (77240), Pink Head (77241)
11,5 εκ 63 γρ Extra Sinking Pink Black (77252), Bloody Anchovy (77253), Pink Belly Sardine (77254),
Sardine (77255), Pink Head (77256)
13 εκ 73 γρ Fast Sinking Sayoris (77242), BGO (77243), Ghost Sardine (77244), Mackerel Ayu (77245 ), Pink Head (77246)
13 εκ 93 γρ Extra Sinking Bloody Anchovy (77258),  Pink Belly Sardine ( 77259), Pink Black (77257),
Sardine (77260), Pink Head (77261)
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας