Βελόνα Tict Guide Through
Βελόνα Tict Guide Through
Βελόνα Tict Guide Through
Βελόνα Tict Guide Through
Βελόνα Tict Guide Through
Βελόνα Tict Guide Through

Βελόνα Tict Guide Through

Tict
22.0121
Χωρίς απόθεμα
7,00 €
Με ΦΠΑ

To να περνάμε το νήμα και το παράμαλλο από τα δαχτυλίδια σε καλάμια του Light ή του Hard Rock Fishing μπορεί να γίνει πλέον πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα!

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To να περνάμε το νήμα και το παράμαλλο από τα δαχτυλίδια σε καλάμια του Light ή του Hard Rock Fishing μπορεί να γίνει πλέον πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα, ακόμα και σε συνθήκες δυνατού ανέμου, ή στο σκοτάδι με την βελόνα Guide Through της Ιαπωνικής Tict.

O τρόπος που δουλεύει είναι πολύ απλός. Σφηνώνουμε την άκρη του νήματος, ή της πετονιάς - leader στο ειδικό άγκιστρο που διαθέτει η βελόνα Guide Through και το περνάμε μέσα από όλους τους οδηγούς. Κάτι που μπορεί να μας δυσκολεύει, καθώς οι οδηγοί στα Light καλάμια έχουν πολύ μικρή διάμετρο, γίνεται πλέον με μεγάλη ευκολία.

Η συσκευασία περιέχει δυο ελάσματα Guide Through σε έντονα χρώματα για να εντοπίζονται εύκολα ακόμα και συνθήκες χαμηλού φωτός.

Πολύ ελαφρύ, πολύ μικρό, χωράει άνετα σε μια θήκη μικρών τεχνητών, ή στο τσεπάκι του γιλέκου μας και θα γίνει απαραίτητο στις εξορμήσεις μας. Ποτέ άλλοτε η αλλαγή παράμαλλου δεν γινόταν τόσο γρήγορα στο πέρασμα από τους οδηγούς.

Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας