Νήμα Yamatoyo PE Strong 4
Νήμα Yamatoyo PE Strong 4
Νήμα Yamatoyo PE Strong 4
Νήμα Yamatoyo PE Strong 4
Νήμα Yamatoyo PE Strong 4
Νήμα Yamatoyo PE Strong 4

Νήμα Yamatoyo PE Strong 4

Yamatoyo
08.0126
Διαθέσιμο
28,00 €
Με ΦΠΑ

Η Yamatoyo, παρουσιάζει μια σειρά νημάτων της, η οποία στηρίχτηκε στην φιλοσοφία της διατήρησης υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας προϊόντος, κρατώντας παράλληλα σε χαμηλά επίπεδα την τιμή του.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μία από τις κορυφαίες Ιαπωνικές, κατασκευάστριες εταιρίες νημάτων και πετονιών, η Yamatoyo, παρουσιάζει μια σειρά νημάτων της, η οποία στηρίχτηκε στην φιλοσοφία της διατήρησης υψηλής ποιότητας κι αξιοπιστίας προϊόντος, κρατώντας παράλληλα σε χαμηλά επίπεδα την τιμή του. Η κατασκευή του 4κλωνου νήματος Yamatoyo PE Strong 4, βασίστηκε στη χρήση λιτής, χαμηλού κόστους συσκευασίας, η οποία είναι απόλυτα ανακυκλώσιμη, με άμεσο αποτέλεσμα της μείωσης του οικολογικό της αποτυπώματος.

Με την γνωστή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί και την τεχνογνωσία 76 χρόνων, η Yamatoyo παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας κι εξειδίκευσης για κάθε τύπου ψαρέματος σε γλυκό αλλά και αλμυρό νερό. Το PE Strong 4 είναι πολύχρωμο, τετράκλωνο νήμα με ισχυρή γραμμική αντοχή και μηδενική επιμήκυνση κατά την τάση, το οποίο έχει σημανθεί με μια αλληλουχία χρωμάτων, ανά δέκα μέτρα (μωβ, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί, μπλε), ενώ μια μαυρο-κίτρινη σήμανση τοποθετείται κάθε 1 μέτρο και μία κίτρινη ανά πέντε μέτρα, ώστε να μπορεί να υπολογιστεί εύκολα το βάθος, η απόσταση βολής μας, ή σε περίπτωση μπλεξίματος να γίνεται ευκολότερη η διαδικασία επίλυσης της «τούφας».

Το νήμα Yamatoyo PE Strong 4 διατίθεται σε μπομπίνες μήκους 200 μέτρων.

Μήκος

PE

Διάμετρος

Μέση Αντοχή

200 μ

0,3

0,094 χιλ

2,2 κιλά

200 μ

0,4

0,108 χιλ

2,8 κιλά

200 μ

0,5

0,121 χιλ

3,4 κιλά

200 μ

0,6

0,128 χιλ

3,6 κιλά

Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
200 μ. - 350 μ.
Πάχος
PE #0,3
PE #0,4
PE #0,5
Τύπος Νήματος
4κλωνο
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας