Μάσκα Plasma
Μάσκα Plasma
Μάσκα Plasma
Μάσκα Plasma
Μάσκα Plasma
Μάσκα Plasma

Μάσκα C4 Plasma

C4
38.0101
Διαθέσιμη
41,00 €
Με ΦΠΑ

Η μάσκα C4 Plasma κατασκευάζεται από αντιαλλεργική σιλικόνη και έχει σχεδιαστεί ειδικά για Ελεύθερη Κατάδυση και Υποβρύχιο Κυνήγι.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η μάσκα C4 Plasma κατασκευάζεται από αντιαλλεργική σιλικόνη και έχει σχεδιαστεί ειδικά για Ελεύθερη Κατάδυση και Υποβρύχιο Κυνήγι.

Διαθέτει ευρύ οπτικό πεδίο και εξαιρετικά μειωμένο εσωτερικό όγκο. Το οπτικό πεδίο της μάσκας κατάδυσης C4 Plasma έχει βελτιστοποιηθεί χάρη στην προσαρμογή δύο παραγόντων:

  • Την γεωμετρία των φακών
  • Τη μειωμένη απόσταση των φακών από τα μάτια

Και τα δύο χαρακτηριστικά έχουν επιτευχθεί λόγω της κατασκευή της μάσκας σε ενιαίο πλαίσιο.

Η μάσκα Plasma XL διαθέτει παρόμοια γεωμετρία και τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά έχει σχεδιαστεί για να είναι κατά 10% μεγαλύτερη από την απλή μάσκα Plasma, αυξάνοντας την άνεση, αλλά χωρίς να αυξάνεται ο μικρός, εσωτερικός όγκος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φούστα από μαλακή σιλικόνη (50°SHA), με μεταβλητό πάχος και Ματ εσωτερικό φινίρισμα
  • Ανατομικό, ρυθμιζόμενο, λουράκι σιλικόνης
  • Εξαιρετικά ανθεκτικοί φακοί, πάχους 3 χιλ
  • Πόρπες από πολυκαρμπονικό υλικό
Μοντέλο Πλάτος Ύψος Εσωτερική Χωρητικότητα Επιφάνεια Φακών
Plasma 146 εκ 56 εκ 113 εκ3 18 εκ3
Plasma XL 157 εκ 59 εκ 123 εκ3 22 εκ3
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας