Μάσκα Cressi ZS1

Μάσκα Cressi ZS1

Cressi Sub
38.0098
Διαθέσιμη
67,50 €
Με ΦΠΑ

Η μάσκα Cressi ZS1 είναι η μικρή έκδοση, κατάλληλη για ενήλικες με μικρά πρόσωπα, του μοντέλου Z1.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η μάσκα Cressi ZS1 είναι η μικρή έκδοση, κατάλληλη για ενήλικες με μικρά πρόσωπα, του μοντέλου Z1. Είναι μια μάσκα χωρίς πλαίσιο, με μικρό εσωτερικό όγκο, ενώ προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το συγκεκριμένο σχέδιο βασίζεται στην φούστα σιλικόνης και την απευθείας τοποθέτηση φακού από μονό γυαλί. Αυτό το σύστημα εγγυάται μεγάλη σταθερότητα και στεγανότητα.

Η καλά μελετημένη σχεδίαση της άνω περιοχής της μύτης και του μετώπου, επέτρεψε στην Cressi τη μεγάλη εγγύτητα του γυαλιού με το πρόσωπο, χωρίς να υπάρχουν σημεία επαφής τα οποία ενοχλούν. Ο πολυγωνικός σχεδιασμός του πλαισίου επιτρέπει την πανοραμική οπτική επαφή προς όλες τις κατευθύνσεις, διατηρώντας τις βασικές αναλογίες μιας μάσκας. Η ορατότητα είναι συγκρίσιμη με τις μάσκες διπλών κρυστάλλων και είναι βελτιωμένη όσον αφορά και την κεντρική ορατότητα.

Η μάσκα ZS1 Cressi είναι πολύ ευέλικτη και προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους προσώπου, προσφέροντας άνεση, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Παρέχει επίσης μεγάλη σταθερότητα, μαζί με την ευελιξία προσαρμογής, σε διάφορους τύπους προσώπου. Η περιοχή επαφής είναι πολύ μαλακή, ενώ οι παχύτερες πλευρές αποτρέπουν την παραμόρφωση της φούστας κατά τη χρήση.

Το χαμηλό βάρος της Cressi ZS1 την καθιστά ιδανική για ταξίδια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μικρομετρικά, γρήγορα ρυθμιζόμενες πόρπες, τοποθετημένες στη φούστα της μάσκας
  • Μονό κρύσταλλο, μικρός όγκος για ευρύ οπτικό πεδίο
  • Φούστα σιλικόνης χωρίς πλαίσιο, κολλάει απευθείας στον φακό
  • Χείλος σιλικόνης, υψηλής ποιότητας, για να μην περνά νερό
  • Επεξεργασμένο κρύσταλλο κατά γρατζουνιών
  • Εύκολη πρόσβαση στη μύτη για εξίσωση
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας