Μαχαίρι Κατάδυσης Naifu

Μαχαίρια Κατάδυσης C4 Naifu Small

C4
40.0039
Διαθέσιμο
26,00 €
Με ΦΠΑ

Τα μαχαίρια κατάδυσης C4 Naifu διαθέτουν καινοτόμο και εργονομικό σχεδιασμό. Διατίθενται σε δύο μεγέθη και δύο διαφορετικούς τύπους, με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα μαχαίρια κατάδυσης C4 Naifu διαθέτουν καινοτόμο και εργονομικό σχεδιασμό. Διατίθενται σε δύο μεγέθη και δύο διαφορετικούς τύπους, με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Υπάρχει η ανοξείδωτη έκδοση με γυαλισμένη λεπίδα και η έκδοση με ανοξείδωτη λεπίδα αλλά με λευκή επικάλυψη Τεφλόν. Αυτό το συγκεκριμένο φινίρισμα κάνει τη λεπίδα πιο ανθεκτική στη φθορά και μειώνει την τριβή κατά την κοπή. Η λεπίδα είναι επίσης πιο εύκολο να καθαριστεί, ενώ σε περίπτωση απώλειάς τους, τα μαχαίρια με λευκή λαβή και λεπίδα κάνουν το μαχαίρι εξαιρετικά ορατό στον βυθό της θάλασσας.

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό στα μαχαίρια C4 Naifu είναι ότι η λεπίδα είναι επεξεργασμένη, για να δημιουργηθεί μια κόψη ξυραφιού, της οποίας η γεωμετρία αυξάνει σημαντικά την ικανότητα κοπής και διείσδυσης.

Η λαβή και η θήκη είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμο θερμοπλαστικό υλικό. Πρόκειται για ένα πολύ στιβαρό υλικό, με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και χαμηλή απορρόφηση νερού. Η C4 έχει ενσωματώσει ένα σύστημα ασφάλισης μεταξύ του μαχαιριού και της θήκης, που διευκολύνει την εξαγωγή και την εισαγωγή, αλλά κρατά το μαχαίρι στη θέση του κατά τη διάρκεια της βουτιάς.

Η λεπίδα των μαχαιριών Naifu είναι μακριά και διαπερνά όλο το μήκος της λαβής, καθιστώντας το μαχαίρι εξαιρετικά στιβαρό.

Δύο βασικές διαφορές μεταξύ του μεγέθους S και XL είναι:

• Το μέγεθος XL διαθέτει εγκοπή η οποία λειτουργεί ως εξωλκέας βέργας

• Η λεπίδα του μεγέθους XL βγαίνει από το κάτω μέρος της λαβής, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρύ σφυρί

Όλα τα μαχαίρια έχουν μία ίσια και μία οδοντωτή λεπίδα.

Τα καταδυτικά μαχαίρια C4 Naifu παρέχονται με δύο ελαστικά λουράκια, με ανοξείδωτες πόρπες, ώστε να μπορούν να φορεθούν είτε στο χέρι είτε στο πόδι.

Κωδικός Χρώμα Συνολικό Μήκος Μήκος Λάμας Βάρος Μαχαιριού Βάρος Μαχαιριού με Θήκη
0KNIVESC4NASW Λευκό 14,4 εκ 6,65 εκ 60 γρ 86 γρ
0KNIVESC4NAS Μαύρο 14,4 εκ 6,65 εκ 60 γρ 86 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας