Μηχανισμοί Maxel Rage
Μηχανισμός Maxel Rage R25H
Μηχανισμός Maxel Rage R25H
Μηχανισμοί Maxel Rage
Μηχανισμός Maxel Rage R25H
Μηχανισμός Maxel Rage R25H

Μηχανισμοί Maxel Rage

Maxel
02.0396
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
560,00 €
Με ΦΠΑ

Βασισμένος στην επιτυχία του μοντέλου Rage 25, η Maxel κατασκεύασε μια βελτιωμένη έκδοση σε μέγεθος 20 για τους φίλους κάθετων τεχνικών.

Είδος
Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Βασισμένος στην επιτυχία του μοντέλου Rage 25, η Maxel κατασκεύασε μια βελτιωμένη έκδοση για τους φίλους κάθετων τεχνικών. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό καθώς ο Maxel Rage 20H περιλαμβάνει μερικές τεχνολογικές βελτιώσεις, που δύσκολα θα συναντήσετε σε άλλους μηχανισμούς Jigging και τον κατατάσσουν στους Best Sellers της εταιρίας.

Ο Maxel Rage 20H είναι πλέον γεγονός, βελτιωμένος, έτοιμος για μάχες και διαθέσιμος.

Η βασική αλλαγή που έκανε η Maxel στον Rage, είναι η προσθήκη ενός επιπλέον σταδίου στη διαδρομή που ακολουθεί ο Μοχλός του Φρένου. Το σημείο αυτό ονομάστηκε «Μ» και βρίσκεται ανάμεσα στη θέση «Free» και την θέση «Strike». Σας επιτρέπει με μια γρήγορη κίνηση, να τοποθετήσετε το Lever Drag σε προκαθορισμένη θέση (σα να αλλάζετε ταχύτητα στο αυτοκίνητο), η οποία μειώνει την ένταση των φρένων, σε σχέση με τη ρύθμιση στην θέση Strike. Αυτή η λειτουργία μας εξυπηρετεί όταν έχουμε ένα μεγάλο θήραμα στην αρματωσιά μας, ψαρεύουμε με λεπτής διατομής νήμα, το οποίο θέλουμε να προστατεύσουμε στα πρώτα μέτρα της μάχης και μέχρι να κουραστεί το αλίευμα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την συγκεκριμένη λειτουργία, να το κάνετε αφού τοποθετήσετε νήμα στη μπομπίνα. Η πίεση που ασκεί το νήμα στη μπομπίνα αλλά και η θέση των δίσκων φρένων, ενεργοποιούν τη συγκεκριμένη λειτουργία περισσότερο απ’ ότι όταν ο μηχανισμός είναι στη συσκευασία του.

Επίσης και τα δύο μεγέθη είναι πλέον εφοδιασμένα με πολύ ευαίσθητα φρένα, ώστε να επιτρέπεται η χρήση πολύ λεπτών νημάτων όπως PE0.6.

Η Maxel σχεδίασε από την αρχή τα γρανάζια για τους Rage, για πιο ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του μηχανισμού. Σε αυτή συμβάλει και η βελτίωση των ρουλεμάν, της λίπανσης, αλλά και της επέκτασης του βραχίονα της μανιβέλας.

Επίσης, άλλαξε η θέση του κλίκερ, καθώς η Maxel το τοποθέτησε πιο πάνω από την αρχική του θέση, έτσι ώστε να αποφεύγεται η κατά λάθος ενεργοποίησή του κατά τη διάρκεια της μάχης.

Στον μοχλό φρένων έχει τοποθετηθεί καστανιά ώστε ένα σταθεροποιείται στη θέση που έχετε επιλέξει. Το εξωτερικό προστατευτικό περίβλημα του κεντρικού άξονα, έχει βελτιωθεί και οι βίδες που το συγκρατούν είναι στο εσωτερικό του, ώστε να μειώνεται δραματικά το φαινόμενο της διάβρωσης. Επίσης έχει ενισχυθεί η βάση του μηχανισμού η οποία συγκρατείται με 4 βίδες πάνω στο σώμα του Rage, σε σχέση με τις προηγούμενες 2.

Τα χρώματα των Maxel Rage διαθέτουν επεξεργασία Διπλής Ανοδίωσης για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και την καταπόνηση.

Τα μοντέλα Maxel Rage 20H/HL έχουν σχεδιαστεί με ρηχή μπομπίνα, δεν διαθέτουν κλίκερ και διαθέτουν μονό σύστημα φρένων.

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο των μηχανισμών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Σχέση Ταχύτητας Ρουλεμάν Χωρητικότητα Ανάκτηση Δύναμη Φρένων Βάρος
R20H 6.2:1 9+2

PE #2 - 300 μ
PE #1 - 500 μ

96 εκ #Strike - 5 κ
#Full - 5,5 κ
375 γρ
R20HL 6.2:1 9+2

PE #2 - 300 μ
PE #1 - 500 μ

96 εκ #Strike - 5 κ
#Full - 5,5 κ
375 γρ
R25H 6,2:1 9+2

 PE #2 – 400 μ
PE #1 - 600 μ

96 εκ #M - 1,5 κ
#Strike - 5 κ
#Full - 6 κ
395 γρ
R25HL 6,2:1 9+2 PE #2 – 400 μ
PE #1 - 600 μ
96 εκ #M - 1,5 κ
#Strike - 5 κ
#Full - 6 κ
395 γρ
Φρένα
Λεβιές
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας