Μηχανισμός Okuma Aria "A"
Μηχανισμός Okuma Aria "A"
Μηχανισμός Okuma Aria "A"
Μηχανισμός Okuma Aria "A"

Μηχανισμοί Spinning Okuma Aria "A"

Okuma
02.0476
Διαθέσιμος
25,20 €
Με ΦΠΑ

Οι μηχανισμοί ψαρέματος Aria Α έχουν επανασχεδιαστεί και ήρθαν να αντικαταστήσουν την παλαιότερη έκδοση του Okuma Aria, βελτιώνοντας την ποιότητα και την αντοχή τους, χωρίς διαφορές στην τιμή αγοράς.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια μηχανισμών Spinning της Okuma είναι εδώ. Οι μηχανισμοί ψαρέματος Aria Α έχουν επανασχεδιαστεί και ήρθαν να αντικαταστήσουν την παλαιότερη έκδοση του Okuma Aria, βελτιώνοντας την ποιότητα και την αντοχή τους, χωρίς διαφορές στην τιμή αγοράς.

Όπως και με την προηγούμενη έκδοση, οι Okuma Aria είναι εξαιρετικοί μηχανισμοί για τον περιστασιακό ψαρά, τον νέο φίλο ελαφριών, παράκτιων τεχνικών, ή για εκείνον που θέλει να φτιάξει ένα οικονομικό σετ. Οι Okuma Aria “A” είναι στιβαροί μηχανισμοί Spinning, σε μικρού μεγέθους και χαμηλού βάρους σώμα.

Η Okuma έχει ενσωματώσει στους μηχανισμούς Aria "A" ένα σύστημα φρένων με πολλαπλούς δίσκους, με Ιαπωνικό λιπαντικό και ροδέλες οι οποίες εξασφαλίζουν μια απόλυτα ομαλή και γραμμική συμπεριφορά. Η ομαλότητα της κάθε περιστροφής και η συνολική λειτουργία του μηχανισμού OkumaAriaAεπιτυγχάνεται από ένα μόνο ρουλεμάν, είτε το πιστεύετε, είτε όχι. Όπως θα σας πει οποιοσδήποτε ειδικός στην κατασκευή μηχανισμών, σημασία δεν έχει ο αριθμός των ρουλεμάν που τοποθετούνται, αλλά το πού θα τοποθετηθούν και τι ακριβώς κάνουν.

Το σώμα του μηχανισμού έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό κατά της διάβρωσης γραφίτη, όπως και τα πλαϊνά τμήματα και ο ρότορας κατηγορίας Cyclonic Flow. Η μπομπίνα είναι κατασκευασμένη από επεξεργασμένο, ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Μόλις κρατήσετε στα χέρια σας έναν μηχανισμό Okuma Aria “A”, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις ένα μηχανισμό να φαίνεται, να είναι στιβαρός και είναι σε τόσο ανταγωνιστική τιμή.

Με τεχνολογία Κυκλωνικής Ροής (CFR - Cyclonic Flow Rotor) η οποία επιτρέπει στον αέρα να περνά και να κινείται με δύναμη μέσα από τον ρότορα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δοκιμάστηκε επιτυχώς και επιτρέπει στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού να στεγνώνουν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο της διάβρωσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σύστη Φρένων Πολλαπλών Δίσκων
  • Με 1 Ρουλεμάν
  • Πικ Απ από Αλουμίνιο
  • Μπομπίνα Αλουμινίου
  • Σώμα και Ρότορας κατασκευασμένοι από υλικό Carbon κατά της διάβρωσης
  • Σύστημα RESII για απόλυτα ισορροπημένη περιστροφή του ρότορα

Μοντέλο ARIA-1000a ARIA-3000a ARIA-C4000a ARIA-6000a
Σχέση Ταχύτητας 4.8:1 5,0:1 5,0:1 4,5:1
Δύναμη Φρένων 5 κιλά / 11 lbs  7 κιλά / 15 lbs 8 κιλά / 18 lbs 14 κιλά / 31 lbs
Βάρος 183 γρ 220 γρ 234 γρ 375 γρ
Ρουλεμάν 1 1 1 1
Ανάκτηση 61 εκ  71 εκ 85 εκ  83 εκ
Χωρητικότητα 0,15 χιλ / 250 μ 0,20 χιλ / 300 μ 0,25 χιλ / 260 μ 0,30 χιλ / 300 μ

8 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού 3000 μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας