Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT
Μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT

Μηχανισμοί Daiwa Emeraldas Air LT Eging

Daiwa
02.0479
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
396,00 €
Με ΦΠΑ

Οι μηχανισμοί Emeraldas που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε, έχουν επανασχεδιαστεί και αναβαθμιστεί, φέροντας μερικές από τις σημαντικότερες τεχνολογίες της Daiwa.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι νέες εκδόσεις της σειράς μηχανισμών Daiwa Emeraldas, οι οποίοι σχεδιάζονται αποκλειστικά για Eging, προσφέρουν αναμφίβολα τον καλύτερο συνδυασμό τεχνολογιών Daiwa για να αντιστέκονται στη διάβρωση που προκαλεί το θαλάσσιο περιβάλλον. Οι μηχανισμοί Emeraldas που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε, έχουν επανασχεδιαστεί και αναβαθμιστεί, φέροντας μερικές από τις σημαντικότερες τεχνολογίες της Daiwa. 

Ο μηχανισμός Daiwa Emeraldas Air LT, κατασκευάζεται πλέον με το ενιαίο σώμα αλουμινίου Monocoque (MQ) και φέρει ρουλεμάν Mag-Sealed. Η σχεδίαση πλαισίου MQ επέτρεψε στη Daiwa να τοποθετήσει ένα μεγαλύτερο γρανάζι στο εσωτερικό του μηχανισμού, προσθέτοντας δύναμη και μακροζωία στο σετ σας. Ο Emeraldas είναι ο πρώτος μηχανισμός, ειδικά σχεδιασμένος για το ψάρεμα Καλαμαριών και Σουπιάς που αξιοποιεί τα οφέλη του ενιαίου σώματος, του υλικού Carbon Zaion για τον ρότορα, της τεχνολογίας Tough Digigear και LT Carbon. Χάρη στον συνδυασμό και τις συνέργειες που δημιουργούν αυτές οι τεχνολογίες της Daiwa, οι μηχανισμοί Eging Emeraldas Air LT είναι απίστευτα χαμηλού βάρους και εξίσου στιβαροί. Μηχανισμοί Ψαρέματος

Σημαντική μείωση του βάρους του μηχανισμού Eging Daiwa Emeraldas Air LT, αλλά με αύξηση της αντοχής του, έχει επιτευχθεί μέσω της τεχνολογίας Monocoque Body. Το πλαίσιο "Monocoque" αποτελεί μια καινοτομία της Daiwa, ενιαίου, μηχανολογικά σχεδιασμένου, συμμετρικού σώματος. Η συμμετρική του κατασκευή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην κατασκευή ακόμη ισχυρότερων, απόλυτα στεγανών μηχανισμών. Το ενιαίο σώμα Monocoque, ενισχύει την ακεραιότητα του μηχανισμού και εμποδίζει ακόμη περισσότερο την είσοδο νερού, ή άλλων στοιχείων. Θα καταλάβετε τη διαφορά ενός μηχανισμού με ενιαίο πλαϊνό πλαίσιο όταν θα δίνετε τη μάχη με ένα μεγάλο θήραμα και ασκηθούν ισχυρές δυνάμεις στο μηχανισμό, με κάθε περιστροφή της μανιβέλας. Τα μηχανικά μέρη - γρανάζια, άξονες, ρουλεμάν - έχουν ενσωματωθεί στο ενιαίο πλαίσιο Monocoque και σχεδόν τους απαγορεύεται να μετακινηθούν από τη θέση τους. Ενώ στο παρελθόν το σώμα και τα πλευρικά τμήματα συγκρατούσαν τα μηχανικά μέρη, η κατασκευή Monocoque στους Emeraldas Air LT είναι πιο στιβαρή, με πολύ καλύτερη στεγανότητα και συνέργεια μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων. Η αφαίρεση του πλευρικού πλαισίου και η ενσωμάτωση των μηχανικών μερών απευθείας στον σκελετό του μηχανισμού αφαίρεσε και αρκετά εξαρτήματα όπως βίδες και υποδοχές με πάσο, ενώ απελευθέρωσε χώρο εσωτερικά. Έτσι χρησιμοποιούνται μεγαλύτερης διαμέτρου γρανάζια, ενώ αυξήθηκε η στεγανοποίηση του μηχανισμού, από τα στοιχεία της φύσης.

Οι παράκτιοι αλιείς, οι οποίοι εκθέτουν τον εξοπλισμό τους στα στοιχεία της θάλασσας, πολλά εκ των οποίων προκαλούν διάβρωση, θέλουν να διασφαλίσουν ότι η απόδοση του μηχανισμού τους θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια. Η Daiwa ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, διασφαλίζοντας ότι ο ρότορας είναι απόλυτα προστατευμένος και στεγανοποιημένος, σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη του μηχανισμού. Το πρόβλημα αυτό επιλύθηκε με τη μοναδική τεχνολογία Magsealed της Daiwa, η οποία χρησιμοποιεί μαγνητισμό για να δημιουργήσει ένα ημι-μόνιμο, τοίχωμα λιπαντικού, το οποίο εμποδίζει την είσοδο του θαλάσσιου νερού και της σκόνης στο εσωτερικό του μηχανισμού. Η λίπανση MagSealed έχει εφαρμοστεί και στο Pinion gear και στο Roller του Pick-up. Καλάμια Ψαρέματος

Άλλη μία σημαντική τεχνολογία της Daiwa, η οποία κάνει τον μηχανισμό Eging Emeraldas Air LT, αντάξιο των υψηλών απαιτήσεων που έχουμε, είναι η Tough Digigear, μια περαιτέρω εξέλιξη του προηγούμενου Digigear II. Αυτή αντιπροσωπεύει μια ολοκαίνουργια φιλοσοφία σχεδίασης που υπολογίζει όλες τις μικρές λεπτομέρειες κατά την οδοντωτή περιστροφή, μέχρι και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η εφαρμογή απρόβλεπτων δυνάμεων. Τα γρανάζια που παράγονται με αυτή τη διαδικασία επιτρέπουν την απόλυτα αθόρυβη περιστροφή τους και την άμεση ανταπόκριση με ακρίβεια σε κάθε κίνηση της μανιβέλας. Και η πιο ανεπαίσθητη επαφή του ρότορα, θέτει σε λειτουργία ολόκληρο το μηχανισμό, εντελώς αθόρυβα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μπροστινό Σύστημα Φρένων - ATD με δίσκους Carbon
  • Κατασκευή Light & Tough
  • Ρουλεμάν: 12 + 1 CRBB
  • Σώμα Αλουμινίου Monocoque
  • Μανιβέλα Monoblock Αλουμινίου
  • Σύστημα Αθόρυβης Ταλάντωσης
  • Ρότορας Air Rotor από υλικό Carbon Zaion
  • Κεντρικό Γρανάζι Υψηλής Αντοχής Tough Digigear
Μοντέλο

Σχέση Ταχύτητας

Βάρος Δύναμη Φρένων Ανάκτηση Ρουλεμάν Χωρητικότητα
LT2500XH 6,2:1 180 γρ 10 κιλά 87 εκ 12

0,06 χιλ / 290μ,

0,10 χιλ / 200μ,

0,13 χιλ / 190μ

Φρένα
Μπροστά Φρένα
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας