Μηχανισμός Shimano Sahara FI
Μηχανισμός Shimano Sahara FI
Μηχανισμός Shimano Sahara FI
Μηχανισμός Shimano Sahara FI
Μηχανισμός Shimano Sahara FI
Μηχανισμός Shimano Sahara FI
Μηχανισμός Shimano Sahara FI
Μηχανισμός Shimano Sahara FI

Μηχανισμοί Shimano Sahara FJ

Shimano
02.0494
Διαθέσιμος
99,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά Shimano Sahara FJ αποτελείται από δυνατούς και ανθεκτικούς μηχανισμούς, με μεγάλη διάρκεια ζωής, σε προσιτή τιμή.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά Shimano Sahara FJ αποτελείται από δυνατούς και ανθεκτικούς μηχανισμούς Spinning, με μεγάλη διάρκεια ζωής, σε προσιτή τιμή. Δείτε προσεκτικά τις τεχνολογίες που έχει εφαρμόσει η Shimano στους Sahara FJ και θα διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα αγοράζετε ένα μηχανισμό υψηλής ποιότητας, αλλά σε χαμηλή τιμή. Οι Sahara θα δώσουν λύσεις σε φίλους του Spinning που αναζητούν έναν μηχανισμό μεσαίου κόστους αλλά με μεγάλες δυνατότητες.

Ο Sahara FJ παρουσιάζεται ριζικά ανανεωμένος και διαθέτει μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες της ιαπωνικής Εταιρείας. Εκτός από τη νέα αισθητική, διαθέτει ακόμη πιο απαλή περιστροφή, αθόρυβη, ομαλή λειτουργία, γραμμικότερα φρένα αλλά και υψηλότερη αντοχή στο θαλασσινό νερό. Ο άριστος συνδυασμός μερικών από τον σημαντικότερων τεχνολογιώντης Shimano (HAGANE Gear, X-SHIP και Silent Drive) έχει ως αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω οφέλη, ενώ οι επιδόσεις διατηρούνται αναλλοίωτες ακόμα και σε ακραίες συνθήκες ψαρέματος, με το μέγιστο φορτίο έλξης του μηχανισμού.

Διαθέτει επίσης γρανάζι μεγάλης αντοχής Hagane, για δύναμη και μεγάλη διάρκεια ζωής, τεχνολογία X-Ship που συναντούμε σε ακριβότερα μοντέλα, ελαφρύ και πανίσχυρο σώμα από γραφίτη, καθώς και σειρά ακόμα χαρακτηριστικών που τον καθιστούν ασυναγώνιστο στην κατηγορία του. Από το πρώτο ψάρεμα θα νιώσετε στο χέρι σας το πλεονέκτημα του χαμηλού βάρους και της μεγάλης του δύναμης. Επίσης, τα 4 ρουλεμάν εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του μηχανισμού και την αντοχή του, όταν θα πιάσετε αυτό το μεγάλο θήραμα που περιμένατε.

Επιπλέον, η ΑR-C πομπίνα και η τεχνολογία Varispeed II, εξασφαλίζουν την επίτευξη μακρινών ρίψεων με κάθε τύπο δολώματος. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο σύστημα αδιαβροχοποίησης του νέου Sahara FJ, εξασφαλίζοντας την απροβλημάτιστη λειτουργία του μηχανισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι ιδανικός για έμπειρους αλλά και νέους φίλους του Spinning.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σώμα από υλικό: XT7
  • Λαβή Αλουμινίου
  • Ρουλεμάν: 4 S SUS + Roller Bearing
  • Μπομπίνα από Αλουμίνιο Κρύας Σφυριλάτησης
Κωδικός SHC2000SHGFJ SHC3000HGFJ SHC5000XGFJ

Βάρος

210 γρ 240 γρ 305 γρ

Λόγος Μεταβολής

6,0:1 6,2:1 6,2:1

Ανάκτηση

79 εκ 91 εκ 105 εκ

Φρένα

3 κ. 9 κ. 11 κ.

Ρουλεμάν

4+1 4+1 4+1

Χωρητικότητα Νήματος

0,16 χιλ - 105 μ

0,25 χιλ - 210 μ

1,5-400 μ

2,0-300 μ

3,0-200 μ

Τεχνολογίες Shimano

Με την τεχνολογία Varispeed επιτυγχάνεται καλύτερο στρώσιμο μισινέζας / νήματος στο οποίο ένα οβάλ και ένα τετράγωνο γρανάζι, σχεδιασμένα σε υπολογιστή, συνεργάζονται αρμονικά με άριστο αποτέλεσμα για καλύτερο στρώσιμο μισινέζας/νήματος. Με την προσθήκη της τεχνολογίας Varispeed II, το τύλιγμα του νήματος στη μπομπίνα γίνεται με ταλάντωση διπλής ταχύτητας.

AR-C Spool Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός του χείλους της πομπίνας σε σχήμα V, έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγεται σε μικρότερες σπείρες και να επιτυγχάνονται μακρύτερες και με μεγαλύτερη ακρίβεια ρίψεις. 

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Φρένα
Μπροστά Φρένα
6 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού 3000 μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας