Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid
Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid
Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid
Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid
Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid
Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid
Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid
Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid

Μηχανισμός Quantum Energy Light Braid LSW

Quantum
02.0503
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
86,00 €
Με ΦΠΑ

Ένας μηχανισμός που έλλειπε από την αγορά, ειδικά για τους φίλους των Light παράκτιων τεχνικών, δημιουργήθηκε από την Quantum σε μεγέθη 20 & 30.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένας μηχανισμός που έλλειπε από την αγορά, ειδικά για τους φίλους των Light παράκτιων τεχνικών, δημιουργήθηκε από την Quantum σε μεγέθη 20 & 30. Χάρη στο Σύστημα Ταλάντωσης σε σχήμα S (LSW concept), η διαδρομή που κάνει η μπομπίνα του Quantum Energy Light Braid είναι 14% μεγαλύτερη από τους τυπικούς μηχανισμούς spinning με περιέλιξη σε σχήμα S.

Το σώμα του μηχανισμού παραμένει ελαφρύ, ισχυρό και μικρό σε μέγεθος. Το Energy LSW είναι τέλεια ισορροπημένο και η τεχνολογία Slow Oscillation Wormshaft System (Αργής Ταλάντωσης) κατανέμει το νήμα σας με εξαιρετική ακρίβεια, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο όταν ψαρεύετε με λεπτές διατομές.

Ο μηχανισμός Quantum Energy Light Braid LSW διαθέτει μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα για τους φίλους των Light τεχνικών ψαρέματος και ειδικά για τη χρήση λεπτών διατομών νημάτων. Το πρώτο είναι η γρήγορη προσαρμογή των φρένων, καθώς απαιτείται μισή περιστροφή της πεταλούδας, για να απελευθερωθούν εντελώς τα φρένα. Το δεύτερο είναι η δυνατότητα γρήγορης αλλαγής της μπομπίνας, καθώς δεν απαιτείται να ξεβιδώσετε την πεταλούδα των φρένων. Η μπομπίνα αφαιρείται ολόκληρη με το πάτημα ενός κουμπιού που διαθέτει στο κέντρο της.

Ο μηχανισμός Spinning Quantum Energy LSW 630 διαθέτει στιβαρό Bail Arm και μπορεί να επιτύχει μακρινές βολές ακριβείας, χάρη στη σημαντικά μειωμένη τριβής αντίστασης κατά τη βολή. Η μπομπίνα διαθέτει δακτυλίους αλλά και αντιολισθητικό υλικό, για την καλύτερη τοποθέτηση του νήματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μακρινές Βολές Ακριβείας: Η μακριά μπομπίνα μειώνει την τριβή αντίστασης κατά τη βολή
  • Ευέλικτος Μηχανισμός: Χάρη στη δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής των φρένων, η αντίσταση μπορεί να απελευθερωθεί με περίπου μισή στροφή της πεταλούδας
  • Εύκολη και Γρήγορη Αλλαγή Μπομπίνας: Η μπομπίνα διαθέτει ένα κουμπί το οποίο την αφαιρεί ολόκληρη πιέζοντάς το
  • Ομαλή Λειτουργία: 6 ρουλεμάν υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία του μηχανισμού
  • Ηλεκτρονικά Ισορροπημένος Ρότορας Χαμηλού Βάρους (LWR)
  • Συμπαγής Σχεδιασμός Πλαισίου από Αλουμίνιο
  • Στιβαρό Bail Arm για βέλτιστη ισορροπία
  • Μπροστινά Φρένα τα οποία επιτρέπουν Μικρο-ρυθμίσεις
  • Λεπτού Σχεδιασμού Μανιβέλα
  • Line Roller με Επικάλυψη Νιτριδίου Τιτανίου
  • Στιβαρά Γρανάζια Κίνησης S
  • Μπομπίνα Μακριάς Ταλάντωσης Long Stroke™
  • Δυνατότητα Συνεχούς Λειτουργίας Αντεπιστροφής
Κωδικός Μοντέλο Ρουλεμάν Σχέση Ταχύτητας Ανάκτηση Χωρητικότητα Βάρος Δύναμη Φρένων
0404 020 620 6 5,1:1 72 εκ 0,30 χιλ / 100μ 275 γρ 8 κιλά / 17,5 lbs
0404 030 630 6 5,1:1 77 εκ 0,30 χιλ / 150μ 281 γρ 8 κιλά / 17,5 lbs
Φρένα
Μπροστά Φρένα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας