Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf
Μηχανισμός Okuma Flite Surf

Μηχανισμός Okuma Flite Surf

Okuma
02.0574
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
212,40 €
Με ΦΠΑ

Ο μηχανισμός Okuma Flite Surf, έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικές επιδόσεις μακρινών βολών από την ακτή, έχοντας εξαιρετικά χαμηλό βάρος.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Okuma Flite Surf, έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικές επιδόσεις μακρινών βολών από την ακτή, έχοντας εξαιρετικά χαμηλό βάρος. Η Okuma χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο μηχανισμό ως Long Casting (Μακρινές Βολές και Μεγάλης Διάρκεια Ζωής) και προορίζεται για τους λάτρεις της τεχνικής Surf Casting.

Εξοπλισμένο με σώμα και ρότορα C-40X, εξαιρετικά ελαφριά μπομπίνα, βιδωτή λαβή και άξονα αλουμινίου για διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα.

Για να μειώσει τη φθορά στην πετονιά, ή το νήμα σας, η Okuma σχεδίασε το Bail Arm να είναι ενιαίο, ενώ το Roller διαθέτει ειδική επίστρωση DLC για να γλυστρά η πετονιά με ευκολία.

Η λειτουργία του μηχανισμού Flite υποστηρίζεται από ρουλεμάν HPB, επίσης για την επίτευξη μακροπρόθεσμης αντοχής στη διάβρωση.

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Τεχνολογίες Okuma

Ενιαίο Bail Arm Αλουμινίου, Βαρέως Τύπου, Συμπαγές - Το ενιαίο Bail Arm δεν διαθέτει κατά μήκος του σώματός του κάποια ένωση, μειώνει στο ελάχιστο την τριβή, επιτρέποντας την ανεμπόδιστη είσοδο του νήματος στη μπομπίνα. 

Even Flow Roller System με Diamond Like Carbon (DLC) Coating – Το σύστημα κίνησης του Roller, EFRII με επικάλυψη DLC μειώνει σημαντικά την τριβή που προκαλείται, επιτρέποντας στο νήμα σας να κινείται ελεύθερα μέσα από αυτό, μειώνοντας τη φθορά λόγω τριβής, μειώνοντας τις βυρίνες και επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής του.

Σύστημα Φρένων Carbonite - Το νέο σύστημα φρένων "Carbonite" της Okuma, βασίζεται ένα πρόσφατα αναπτυγμένο υλικό, με βάση το Carbon, το οποίο σταθερά διαχέει τη θερμότητα τριβής, ακόμη και κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες ψαρέματος. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια μικρή ποσότητα ειδικά διαμορφωμένου γράσου φρένων της Okuma. Το σύστημα φρένων Carbonite, επιτρέπει πολύ ευρύτερο και ομαλότερο εύρος άσκησης αντίθετης δύναμης, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική απόδοση και ισχύ στο φρενάρισμα της κίνησης των ψαριών.

Flite Drive™ - Όταν ο κύριος άξονας μετακινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω, δημιουργείται μια μεγάλη περιοχή τριβής με την εσωτερική υποδοχή του Pinion Gear, η οποία σας κάνει να αισθάνεστε την αντίσταση σε κάθε περιστροφή. Για να μειώσει την τριβή ολίσθησης και να επιτύχει μια απόλυτα ομαλή περιστροφή, η Okuma δημιούργησε ένα κενό το κέντρο του Pinion Gear. Αυτή η αλλαγή βοηθά στην εκκίνηση της περιστροφής του μηχανισμού με μηδενική αδράνεια και μια απίστευτα ελαφριά αίσθηση καθώς περιστρέφετε τη λαβή.

Gearing Stabilization Design – Τεχνολογία η οποία επιτρέπει στα εσωτερικά μηχανικά μέρη να λειτουργούν σε άψογη συνέργεια, με μεγάλη σταθερότητα και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • 35 χιλ κάθετη κίνηση της Μπομπίνας, με πολύ αργή ταλάντωση
  • Σώμα και Πλαίσιο από χαμηλού βάρους C-40 X Carbon
  • C-40 X Ρότορα Κυκλωνικής Ροής (CFR - Cyclonic Flow Rotor) η οποία επιτρέπει στον αέρα να περνά και να κινείται με δύναμη μέσα από τον ρότορα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δοκιμάστηκε επιτυχώς και επιτρέπει στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού να στεγνώνουν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο της διάβρωσης.
  • Ενιαίο Bail Arm
  • Ομαλής ροής Roller με επικάλυψη DLC
  • Χαμηλού βάρους, βιδωτή μανιβέλα
  • Χαμηλού βάρους μπομπίνα
  • Ρότορας με προστασία, που εμποδίζει την μεσινέζα νε περάσει στο εσωτερικό του άξονα
  • Σύστημα προοδευτικών φρένων Carbon
  • 9HPB + 1RB Ανοξείδωτα, ανθεκτικά κατά της διάβρωσης ρουλεμάν
  • Με 2 έξτρα μπομπίνες: 8000 Αλουμινίου και 3000 Πλαστική
  • Κεντρικός άξονας αλουμινίου χωρίς τριβή, χαμηλού βάρους
Μοντέλο Σχέση Ταχύτητας Ρουλεμάν Βάρος Ανάκτηση Xωρητικότητα PE Δύναμη Φρένων
FLS35-1500AY 4.3:1 9HPB+1RB 472 γρ 103 εκ

PE#0,8/ 250μ,

PE#1,0/ 200μ,

PE#1,2/ 165μ,

18 κιλά

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας