Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast
Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast

Μηχανισμός Penn Tidal Long Cast

Penn
02.0588
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
179,90 €
Με ΦΠΑ

Ο Penn Tidal Long Cast έχει το τέλειο πακέτο για τον απαιτητικό Surf Caster.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Για εκείνους τους ψαράδες που σηκώνονται νωρίς το πρωί και επιστρέφουν αργά, κυνηγώντας τα μεγάλα αλιεύματα της παραλίας, χρειάζονται εργαλεία ψαρέματος στα οποία να μπορούν να βασιστούν. Για τους φίλους του Surf Casting, αυτό σημαίνει ένα εντυπωσιακά δυνατό, μεγάλο σε μέγεθος και πολύ ελαφρύ μηχανισμό, ο οποίος έχει στο κέντρο του DNA του την επίτευξη μακρινών βολών.

Για τον μηχανισμό Penn® Tidal, η Αμερικάνικη εταιρία δεν άφησε σημείο του, που να μην εξετάσει προσεκτικά. Η αποστολή της Penn® ήταν να δημιουργήσει έναν υπέροχο μηχανισμό Surfcasting, που περιλαμβάνει ένα άκαμπτο και ελαφρύ σώμα, κατασκευασμένα από Carbon XRC, ανθεκτικά μηχανικά μέρη, από μέταλλο υψηλής αντοχής και ένα απόλυτα στεγανό σύστημα φρένων HT-100, με ροδέλες Carbon, το οποίο δεν επιτρέπει να εισχωρήσει ούτε μια σταγόνα νερού, βρωμιάς, ή άμμου μέσα. Ο Penn Tidal Long Cast έχει το τέλειο πακέτο για τον απαιτητικό Surf Caster, είτε επιλέξετε το μέγεθος 7000, είτε το 8000.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μηχανισμού Surf Casting της Penn βρίσκεται στις βολές που μπορεί να πραγματοποιεί. Η μπομπίνα Rocket Spool έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει την ακριβή και μεγάλη απόσταση στις βολές από την παραλία. Αυτό οφείλεται στο σχήμα και τη σχεδίαση της μπομπίνας, αλλά και λόγω της καινοτόμου τεχνολογίας X-Slow Leveline της Penn®, η οποία επιτρέπει στη μπομπίνα να επιτύχει περισσότερα από 50 περιτυλίγματα πετονιάς, για κάθε πλήρη ταλάντωση της μπομπίνας. Αυτό σημαίνει ότι θα επιτύχετε άψογη στρώση της πετονιάς, η οποία τη βοηθά να πετάει ελεύθερα από τη μπομπίνα κατά τη ρίψη.

Ο μηχανισμός Penn Tidal κάνει επίσης πολύ πιο εύκολη την ανάκτηση μεγάλων αλιευμάτων. Τα 7+1 στεγανά ρουλεμάν συμβάλλουν στην απόλυτα ομαλή συνέργεια των μηχανικών μερών, όταν πραγματοποιείτε ανάκτηση, ή όταν παλεύετε ένα ψάρι, ενώ το σύστημα Quick Drag σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορες τροποποιήσεις των φρένων, ενεργοποιώντας και τη λειτουργία Free Spool.

Στην συσκευασία του μηχανισμού Penn Tidal Long Cast περιλαμβάνονται δύο μειωτήρες που τοποθετούνται εύκολα στη μπομπίνα. Έτσι κρατάτε το συνολικό βάρος του μηχανισμού χαμηλά και δε θα χρησιμοποιήσετε ποτέ περισσότερη μεσινέζα από όση χρειάζεστε.

Με τον μηχανισμό Penn Tidal Long Cast πηγαίνετε στη μάχη έχοντας δίπλα σας έναν σύντροφο που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ισχυρά, μεγάλης αντοχής γρανάζια CNC
  • Ειδικού σχεδιασμού μπομπίνα για μακρινές βολές χωρίς μεγάλη προσπάθεια
  • Αδιάβροχα φρένα και στεγανές ροδέλες HT-100 Carbon
  • Τεχνολογία ταλάντωσης X-Slow Leveline
  • 7+1 Στεγανά ρουλεμάν
  • Γρήγορη ρύθμιση μεταξύ φρένων και λειτουργίας Freespool
  • Ισχυρό και ελαφρύ σώμα
  • Δύο μειωτήρες χωρητικότητας
  • Διαθέσιμος σε μέγεθος 7000 και 8000
Μοντέλο Κωδικός Σχέση Ταχύτητας Ρουλεμάν Βάρος Δύναμη Φρένων Ανάκτηση Χωρητικότητα
7000 1594962 4,8:1 7+1 527 γρ 12 κιλά 98 εκ 0,30 χιλ / 530 μ
0,35 χιλ / 400 μ
0,40 χιλ / 305 μ
8000 1594963 4,3:1 7+1 618 γρ 12 κιλά 100 εκ 0,35 χιλ / 550 μ
0,40 χιλ / 430 μ
0,45 χιλ / 340 μ
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας