Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB
Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB
Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB
Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB
Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB
Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB
Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB
Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB

Μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB

Shimano
02.0314
Διαθέσιμο
126,00 €
Με ΦΠΑ

Ο νέος μηχανισμός Aerlex 10000 XSB της εταιρίας Shimano, ήρθε ακόμα πιο βελτιωμένος από τον προκάτοχο του και αποτελεί μία άκρως αξιόπιστη πρόταση μηχανισμού Surf Casting σε πολύ προσιτή τιμή.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο νέος μηχανισμός Aerlex 10000 XSB της εταιρίας Shimano, ήρθε ακόμα πιο βελτιωμένος από τον προκάτοχο του και αποτελεί μία άκρως αξιόπιστη πρόταση μηχανισμού για την τεχνική του Surf Casting σε πολύ προσιτή τιμή.

Η σειρά μηχανισμών Shimano Aerlex περιλαμβάνει μηχανισμούς για απαιτητικούς αλιείς και δύσκολες συνθήκες. Δεν θα βρείτε κάτοχο μηχανισμού Aerlex ο οποίος να σας πει ότι ο μηχανισμός του δεν ανταποκρίθηκε.

Με τον Shimano Aerlex 10000XSB μπορείτε να πετύχετε εύκολα, μακρινές βολές με όσο το δυνατόν λιγότερες φθορές στη μεσινέζα σας. Η Shimano πέτυχε τον ιδανικό συνδυασμό αναβαθμίζοντας και τελειοποιώντας τον 10000 XSB, χωρίς να επιβαρύνουν σημαντικά το κόστος.

Εξοπλισμένος με ένα ακόμα πρόσθετο ρουλεμάν από το προηγούμενο μοντέλο και ιδανικός για μακρινές ρίψεις λόγω της AR-C Long Cast μπομπίνας του, ο μηχανισμός Shimano Aerlex 10000 XSB συνδυάζει τις τεχνολογίες Aero Wrap II και Slow Oscillation System προσφέροντας άριστο στρώσιμο της πετονιάς στην μπομπίνα, ενώ η δύναμη των φρένων του ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Η νέα σειρά μηχανισμών Aerlex είναι εξοπλισμένη με το σύστημα φρένων Instant Drag για βαριά χρήση, όπως ακριβώς απαιτείται για να φέρετε μεγάλα θηράματα από μεγάλη απόσταση. Με ανάκτηση 1 μέτρου ανά περιστροφή, μεγάλη μανιβέλα και λόγο μεταβολής 4,6:1 έχετε στα χέρια σας όλη τη δύναμη που χρειάζεστε.

Τέλος με την «αθόρυβη» λειτουργία του, θα αισθανθείτε την σιγουριά και την εμπιστοσύνη, που μόνο οι μηχανισμοί της  Shimano μπορούν να προσφέρουν.

Ο Aerlex 1000 XSB είναι πραγματικά ασυναγώνιστος στην κατηγορία του.

Μοντέλο Ρουλεμάν Στροφές Ανάκτηση Φρένα Βάρος Χωρητικότητα
Aerlex 10000 XSB 2+1 4,6:1 100 εκ 15 κ 645 γρ

0,35 χιλ / 400 μ

0,40 χιλ / 300 μ

0,45 χιλ / 200 μ

Τεχνολογίες Shimano

AR-C Spool - Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός του χείλους της πομπίνας σε σχήμα V, έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγεται σε μικρότερες σπείρες και να επιτυγχάνονται μακρύτερες και με μεγαλύτερη ακρίβεια ρίψεις.

Super Stopper 2 - Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στη θέση αντεπιστροφής, θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.

Dyna Balance - Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.

Power Roller - Ο ειδικός σχεδιασμός του Power Roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας κατά την ώρα της χρήσης, σημαντικό πλεονέκτημα για την χρήση ψιλής μισινέζας ή νήματος.

2 Speed Oscilation - Η τεχνολογία περιστροφής δύο ταχυτήτων της Shimano είναι ένας καινοτομικός τρόπος κατανομής της μισινέζας στην πομπίνα κατά το μάζεμα αυτής. Ο ρότορας περιστρέφεται προς τα εμπρός με μεγάλη ταχύτητα και προς τα πίσω με χαμηλότερη, έτσι ώστε η κατανομή της μισινέζας κατά το τύλιγμα να γίνεται ομαλά, χωρίς διπλές σπείρες.

Aero Wrap ΙΙ - Ο τρόπος κατανομής της μισινέζας της Shimano αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία. Η τεχνολογία Aero Wrap κατανέμει ισομετρικά την μισινέζα σε πυκνές, παράλληλες σπείρες με αποτέλεσμα αυτή να τυλίγεται και να ξετυλίγεται από την πομπίνα ομαλά, χωρίς τριβές και να επιτυγχάνονται έτσι μακρινές βολές με ακρίβεια. Με την τεχνολογία Aero Wrap II η Shimano βελτιώνει ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Instant Drag - Ένα δευτερεύον, πιο δυνατό σύστημα φρένων, το οποίο ενεργοποιείται με γύρισμα του μπροστινού μοχλού φρένων .

XT7 - Ένα αξιόπιστο, στιβαρό και ελαφρύ υλικό με το οποίο η Shimano κατασκευάζει την πλειοψηφία των μηχανισμών της.

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Φρένα
Μπροστά Φρένα
4 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας