Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A
Μηχανισμός Shimano Caius A

Μηχανισμός Shimano Caius A

Shimano
02.0355
Διαθέσιμο
100,00 €
Με ΦΠΑ

Ο μηχανισμός Shimano Caius A είναι ένας συμπαγής, ευέλικτος μηχανισμός bait-casting, σχεδιασμένος για να δώσει μια νέα διάσταση στην πραγματοποίηση βολών μικρών τεχνητών. Στη Μεσόγειο βέβαια, τον χρησιμοποιούμε και από τη βάρκα για κάθετες τεχνικές.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Shimano Caius A είναι ένας συμπαγής, ευέλικτος μηχανισμός bait-casting, σχεδιασμένος για να δώσει μια νέα διάσταση στην πραγματοποίηση βολών με μικρά τεχνητά. Σε αυτό συμβάλει ο νέος σχεδιασμός του μαγνητικού φρένου, όμοιου του οποίου δε θα συναντήσετε σε άλλη εταιρία.

Αν και η νέα τεχνολογία φρένων VBS αφορά περισσότερο τους παράκτιους αλιείς, ο Shimano Caius A θα χρησιμοποιηθεί στη Μεσόγειο και για κάθετες τεχνικές ψαρέματος από βάρκα καθώς διαθέτει δύναμη και χαμηλό βάρος.

Η Shimano μείωσε το μέγεθος του νέου μηχανισμού Caius από 200 σε 150, βελτίωσε τη δύναμη των φρένων, ενώ η σημαντικότερη παρέμβαση έγινε στην ικανότητα που έχει ο μηχανισμός να πραγματοποιεί μακρινές βολές ακριβείας.

Ο μηχανισμός διαθέτει πολλές τεχνολογίες της Shimano όπως την Super Stopper για καλύτερο έλεγχο της μπομπίνας και μηδενική αντεπιστροφή. Το σώμα του Caius έχει κατασκευαστεί από το συνθετικό υλικό XT-7 το οποίο προσδίδει δύναμη στο μηχανισμό και προστασία στα μηχανικά μέρη κατά τη διάρκεια της μάχης με μεγάλα θηράματα.

Η Shimano προίκισε τον μηχανισμό Baitcasting Caius A με μία καινοτόμα τεχνολογία, την οποία συνήθως συναντάμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα. Οι εταιρίες χρησιμοποιούν μαγνητική ή φυγοκεντρική δύναμη για να αποφύγουν το backlash (μπέρδεμα πετονιάς). Μετά από εκατοντάδες βολές, οι χρήστες αντίστοιχων μηχανισμών έχουν εκπαιδεύσει τον αντίχειρά τους ώστε να ακινητοποιούν τη μπομπίνα, μόλις το τεχνητό έρθει σε επαφή με το νερό, αποφεύγοντας έτσι το ανεξέλεγκτο ξετύλιγμα νήματος. Η Shimano κατασκεύασε μια πολύ απλή λύση στο φαινόμενο backlash και ονομάζεται VBS (Variable Braking System). Με το σύστημα VBS, κερδίζετε τη μέγιστη απόσταση σε κάθε βολή. Επιτυγχάνει μεγαλύτερη σταθερότητα στην ταχύτητα περιστροφής της μπομπίνας, ευκολία στη χρήση και πολύ καλύτερη διαχείριση.

Πριν τη τεχνολογία VBS, όλοι οι μηχανισμοί bait-casting στηριζόντουσαν σε ένα σύστημα από μαγνήτες για την αποφυγή του backlashe. Αλλά το σύστημα αυτό, μείωνε την απόσταση της βολής, καθώς από την αρχή της βολής, μέχρι το τέλος της, μείωνε την ταχύτητα περιστροφής της μπομπίνας. Με την τεχνολογία VBS, αξιοποιείται η φυγόκεντρος δύναμη για τη δημιουργία αντίθετης προς τη φορά της μπομπίνας δύναμης και η οποία εμποδίζει τη μπομπίνα από την ανεξέλεγκτη περιστροφή. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ενεργοποιείται μόνο όταν η μπομπίνα κινδυνεύει να περιστραφεί ανεξέλεγκτα.

Θα δείτε ότι υπάρχει ένας πολύ μικρός διακόπτης στο κάτω μέρος του μηχανισμού, ο οποίος ανοίγει τον μηχανισμό και σας δίνει πρόσβαση στο σύστημα VBS (δείτε το σχετικό βίντεο). Ασφαλίστε τους διακόπτες που υπάρχουν, έναν τη φορά, μέχρι να βρείτε την ιδανική ρύθμιση, που θα σας δίνει τη μέγιστη βολή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πολύ προσιτός baitcasting μηχανισμός
  • Εύκολος στην χρήση με πολύ απλές λειτουργίες
  • XT-7 πλαίσιο και aluminium πομπίνα για μείωση βάρους.
  • SVS σύστημα φρένου για απόλυτο έλεγχο στο casting
  • 3 ανοξείδωτα ρουλεμάν συν πολυρουλεμάν για ομαλή λειτουργία
  • Super stopper II anti-reverse σύστημα για άμεσο αγκίστρωμα ψαριού
Κωδικός

Λόγος Μεταβολής

Ρουλεμάν Βάρος Ανάκτηση Χωρητικότητα Φρένα Μοντέλο
CIS-151A 6,3:1

3+1

205 γρ 67 εκ 0,25 χιλ - 150 μ 5 κ. /  11 lbs Αριστερόχειρες
CIS-151Β HG 7,2:1

3+1

195 γρ 77 εκ 0,25 χιλ - 150 μ 5 κ. / 11 lbs Αριστερόχειρες
CIS-150B HG 7,2:1

3+1

195 γρ 77 εκ 0,25 χιλ - 150 μ 5 κ. / 11 lbs Δεξιόχειρες

Τεχνολογίες Shimano

VBS (Variable Braking System): Η Shimano κατασκεύασε μια πολύ απλή λύση στο φαινόμενο backlash και ονομάζεται VBS (Variable Braking System). Με το σύστημα VBS, κερδίζετε τη μέγιστη απόσταση σε κάθε βολή. Επιτυγχάνει μεγαλύτερη σταθερότητα στην ταχύτητα περιστροφής της μπομπίνας, ευκολία στη χρήση και πολύ καλύτερη διαχείριση. Με την τεχνολογία VBS, αξιοποιείται η φυγόκεντρος δύναμη για τη δημιουργία αντίθετης προς τη φορά της μπομπίνας δύναμης και η οποία εμποδίζει τη μπομπίνα από την ανεξέλεγκτη περιστροφή. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ενεργοποιείται μόνο όταν η μπομπίνα κινδυνεύει να περιστραφεί ανεξέλεγκτα.

Diecast Aluminium: Το κράμα αλουμινίου Diecast χρησιμοποιείται για την κατασκευή πολλών μηχανισμών σταθερού τυμπάνου.

Super Stopper: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στη θέση αντεπιστροφής, θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρο-ρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.

XT7: Ένα αξιόπιστο, στιβαρό και ελαφρύ υλικό με το οποίο η Shimano κατασκευάζει την πλειοψηφία των μηχανισμών της.

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Φορά Μηχανισμού
Αριστερόχειρες
Φρένα
Αστεροειδές
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας