Μηχανισμός Pregio Bullet 7000

Μηχανισμός Pregio Bullet 7000

Pregio
02.0394
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
94,00 €
Με ΦΠΑ

Πρόκειται για ένα μηχανισμό σχεδιασμένο στην κόψη της τεχνολογίας, με εξαιρετική βολή, άψογη διαχείριση πετονιάς και φρένα με τεχνολογία Quick Drag που όχι μόνο αποδίδουν 15 κιλά αντίστασης, αλλά διαθέτουν άκρως γραμμική συμπεριφορά ακόμα και στα πιο λεπτά παράμαλλα.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Pregio Bullet 7000 έχει βασιστεί στις αρχές του δημοφιλούς Sniper. Διαθέτει τον επιθετικό και σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, αλλά με μικρότερο βάρος. Ο Bullet είναι άλλο ένα εντυπωσιακό μοντέλο της Pregio για Surf Casting. Όταν αναφερόμαστε σε προϊόντα της Pregio, αναφερόμαστε σε προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες του ψαρέματος σε Ελληνικές θάλασσες. Αξεπέραστα σε σχέση αξίας / τιμής, τα Pregio διαθέτουν μοναδικής ποιότητας εξαρτήματα.

Πρόκειται για ένα μηχανισμό σχεδιασμένο στην κόψη της τεχνολογίας, με εξαιρετική βολή, άψογη διαχείριση πετονιάς και φρένα με τεχνολογία Quick Drag που όχι μόνο αποδίδουν 15 κιλά αντίστασης, αλλά διαθέτουν άκρως γραμμική συμπεριφορά ακόμα και στα πιο λεπτά παράμαλλα. Ο Pregio Bullet 7000 είναι τόσο στιβαρός που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας από το πρώτο ψάρεμα. Διαθέτει βολές «αγωνιστικού» επιπέδου με ελάχιστη προσπάθεια, ενώ τα φρένα είναι πολύ γραμμικά και επιτρέπουν τις μικρο-ρυθμίσεις με ακρίβεια. Αυτό οφείλεται σε ένα μοναδικό σύστημα πολλαπλών δίσκων, πολύ μεγάλης διαμέτρου και πλήρους επαφής μεταξύ τους, που καθιστούν τα φρένα και ευαίσθητα και δυνατά ώστε να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση.

Η Pregio δεν αμέλησε και την αισθητική πλευρά του Bullet 7000. Εξωτερικά εντυπωσιάζει, αφού το μεταλλικό χρώμα του, τον κάνουν άκρως εντυπωσιακό.

Είναι εξοπλισμένος με 6+1 ατσάλινα ρουλεμάν, ενισχυμένα μεταλλικά γρανάζια, ενισχυμένο κορμό και άξονα και σπαστή μανιβέλα με αντιολισθητική στρογγυλή λαβή από υλικό EVA.

Ο μηχανισμός Pregio Bullet είναι ένα εύκολο στη χρήση και εξελιγμένο μοντέλο, κατάλληλο για απαιτητικούς Surf Casters που θα στείλει το μολύβι σας πολύ μακριά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Για αυτό και σχεδιάστηκε άλλωστε. Για να ανεβάσει την απόσταση βολής ακόμα και των νέων στη τεχνική σε εκπληκτικές αποστάσεις συντελώντας έτσι στο ψάρεμα και των πιο απομακρυσμένων ζωνών.

Ο Pregio Bullet συνοδεύεται από δυο αλουμινένιες μπομπίνες διαφορετικής χωρητικότητας για να καλύψει και τον πιο απαιτητικό φίλο της τεχνικής Surf Casting.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

  • 6+1 Ατσάλινα Ρουλεμάν
  • Κωνική Μπομπίνα για μακριές βολές
  • Ελαφρύ Σώμα
  • Κύρια και Ανταλλακτική Μπομπίνα Αλουμινίου
  • Ακαριαία Αντεπιστροφή
  • Ενισχυμένος, Ατσάλινος κύριος άξονας για μέγιστη αντοχή
  • Εργονομική Λαβή
  • Σύστημα Ταχείας Ρύθμισης Φρένων
  • Δύναμη Φρένων: 15 kg
  • Βάρος: 537 γρ
  • Λόγος Μεταβολής: 4,6:1
  • Χωρητικότητα Κύριας Μπομπίνας: 0,40 χιλ - 220 μ
  • Χωρητικότητα Ανταλλακτικής Μπομπίνας: 0,40 χιλ - 320 μ
Εxclude
1
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας