Ηλεκτρικός Μηχανισμός Elan SW Dendo 150PH

Ηλεκτρικός Μηχανισμός Elan SW Dendo 150PH

Tailwalk
02.0401
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
690,00 €
Με ΦΠΑ

Μικρού μεγέθους ηλεκτρικός μηχανισμός (150) της Tailwalk, ιδανικός για τεχνικές Light Game, όπως Tai Rubber, Light Jigging, ψάρεμα καλαμαριών από το σκάφος, κ.α.

Είδος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μικρού μεγέθους ηλεκτρικός μηχανισμός (150) της Tailwalk, ιδανικός για τεχνικές Light Game, όπως Tai Rubber, Light Jigging, ψάρεμα καλαμαριών από το σκάφος, κ.α. Είναι ελαφρύς σε βάρος, είναι μικρός σε μέγεθος και πολύ εύκολος στη χρήση από έμπειρους και νέους αλιείς.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Ηλεκτρικού Elan SW Dendo 150, είναι η δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη αλλαγή της μπομπίνας, ιδιαίτερα όταν αυτό απαιτείται από διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος που θέλετε να εφαρμόσετε στο ίδιο ψάρεμα, ή το κυνήγι διαφορετικών αλιευμάτων. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρικός μηχανισμός Elan της Tailwalk, όχι μόνο σας επιτρέπει να αλλάξετε μπομπίνα, αλλά αποθηκεύει στη μνήμη του τα χαρακτηριστικά και των δύο, διαφορετικών νημάτων. Συνεπώς μπορείτε να αλλάξετε σε διαφορετικό πάχος και μήκος νήματος με τα χαρακτηριστικά να είναι ήδη αποθηκευμένα στη μνήμη του μηχανισμού.

Ο Elan SW Dendo διαφέρει από άλλους μηχανισμούς και ως προς την ταχύτητα ανάκτησης, η οποία κυμαίνεται από «Πολύ Αργή» σε «Πολύ Υψηλή», αντίστοιχα με την τεχνική ψαρέματος που χρησιμοποιούμε. Ας υποθέσουμε ότι ψαρεύετε ένα μεγάλο θήραμα, ή χρησιμοποιείτε λεπτής διατομής νήμα και απαιτείται ήπιος χειρισμός. Ο μηχανισμός Tailwalk Elan Dendo σας παρέχει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τη ρύθμιση των φρένων, ή την ταχύτητα ανάκτησης.

Οι δίσκοι φρένων είναι από υλικό Carbon και η λειτουργία τους είναι απόλυτα ομαλή. Ο Elan Dendo σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα φρένα σε πολύ χαμηλή αντίσταση, έως και 500 γρ, με την ιδανική αντίσταση για την τεχνική να βρίσκεται στα 800 γρ.

Συνδυάστε τα παραπάνω χαρακτηριστικά και θα έχετε τον απόλυτο ηλεκτρικό μηχανισμό για Tai Rubber και ψάρεμα καλαμαριών από σκάφος. Αν θέλετε να αριστεύσετε στην τεχνική του Tai Rubber, η ανάκτηση με σταθερή ταχύτητα είναι βασικός κανόνας, αν θέλετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον μεγάλων αλιευμάτων. Η σταθερής ταχύτητας ανάκτηση είναι δύσκολο να επιτευχθεί με το χέρι, με την ακρίβεια που απαιτείται. Επίσης, αφού πραγματοποιήσετε την πρώτη ανάκτηση, η επόμενη θα πρέπει να είναι με ελάχιστα μεγαλύτερη ταχύτητα, κ.ο.κ. Εκτός και αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό μηχανισμό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τεχνικής Tai Rubber, είναι μάλλον απίθανο να τα πετύχετε όλα στην εντέλεια.

Συνεπώς, ο συγκεκριμένος ηλεκτρικός μηχανισμός της Tailwalk, είναι το απόλυτο εργαλείο για τους τελειομανείς φίλους του Tai Rubber, εύκολο στον χειρισμό του από μεγάλης ηλικίας ψαράδες που αρέσκονται στο ψάρεμα καλαμαριών από σκάφος και αρκετά δυνατό για απαιτητικούς ψαράδες που αναζητούν μάχες με μεγάλα θηράματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μικρό Σώμα, Εύκολο στη Χρήση, Χαμηλό Βάρος
  • Μπομπίνα Εύκολης Αλλαγής
  • Χωρητικότητα Μπομπίνας Standard: PE1 – 300 μ
  • Χωρητικότητα Έξτρα Μπομπίνας: PE2 – 200 μ (δεν περιλαμβάνεται)
  • Ιδανικός Ηλεκτρικός Μηχανισμός για Tai Rubber και ψάρεμα Καλαμαριών
  • 30 Ρυθμίσεις Ταχύτητας
  • Δυνατότητα μικρο-ρυθμίσεων στα Φρένα, από 500 γρ αντίστασης, έως 1500 γρ, για τις τεχνικές Tai Rubber και Light Vertical Fishing
  • Δίσκοι Φρένων Carbon
  • Μανιβέλα Αλουμινίου
  • Clicker Φρένων με Ήχο
  • Μανιβέλα: Δεξιά (Μονή ή Διπλή)
  • Βάρος: 435 γρ
  • Ρουλεμάν: 7+2
  • Ανάκτηση Νήματος: 51 εκ
  • Δύναμη Φρένων: 4 κιλά
  • Μέγιστη Ταχύτητα Ανάκτησης: 150 μ / λεπτό
Φρένα
Αστεροειδές
Εxclude
1
1 αντικείμενα
Νέο
451650819135
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας