Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW
Μηχανισμός Shimano Stella SW

Μηχανισμός Shimano Stella SW

Shimano
02.0395
Διαθέσιμος
1.170,00 €
Με ΦΠΑ

Όταν αναφερόμαστε στους μηχανισμούς Stella SW, μιλάμε για την καλύτερη σειρά μηχανισμών τύπου Spinning της Shimano, αναφορικά με την αξία, τη δύναμη και την αντοχή στο χρόνο, με αποδοχή από το σύνολο σχεδόν του αλιευτικού κόσμου. 

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Υπάρχουν και μηχανισμοί οι οποίοι δεν έχουν ανάγκη ιδιαίτερης παρουσίασης. Το όνομά τους και μόνο, είναι ένα από τα πιο ισχυρά Brand Names στο χώρο της αλιείας. Όταν αναφερόμαστε στους μηχανισμούς Stella SW, μιλάμε για την καλύτερη σειρά μηχανισμών τύπου Spinning της Shimano, αναφορικά με την αξία, τη δύναμη και την αντοχή στο χρόνο, με αποδοχή από το σύνολο σχεδόν του αλιευτικού κόσμου. Η αναβαθμισμένη έκδοση Stella SW έχει βασιστεί σε αυτή την κληρονομιά.

stella

O Stella SW παρέχει ασύγκριτη δύναμη, αξιοπιστία και ευκολία χρήσης σε απαιτητικούς αλιείς. Επίσης έχει βελτιωθεί περαιτέρω σε πολλούς τομείς, καθώς διαθέτει πλέον ακόμη περισσότερη δύναμη ώστε να μπορεί να διαχειριστεί τα πιο μαχητικά αλιεύματα.

Το σώμα του Stella βασίζεται στην τεχνολογία Hagane για μέγιστη αντοχή, χωρίς στρεβλώσεις από την ξαφνική άσκηση μεγάλων δυνάμεων. Στην καρδιά του μηχανισμού συνεργάζονται αρμονικά γρανάζια Hagane κρύας σφυρηλάτησης για μέγιστη αντοχή στο χρόνο και απόλυτα ομαλή λειτουργία. Η τεχνολογία Infinity Drive διασφαλίζει ότι το Pinion Gear δεν έρχεται σε επαφή με τον κεντρικό άξονα, μειώνοντας την τριβή και κάνοντας την λειτουργία του μηχανισμού, ακόμα πιο ομαλή και αυξάνοντας τη δύναμη περιστροφής κατά 26%. Η τεχνολογία Silent Drive εξαλείφει οποιοδήποτε «παίξιμο» της μανιβέλας και κάνει την κάθε περιστροφή της εντελώς αθόρυβη.

stella

Ολοκαίνουργια είναι η τεχνολογία της Shimano, Heatsink Drag η οποία προστατεύει τον μηχανισμό αλλά και το νήμα σας από την συσσώρευση θερμοκρασίας, καθώς τη διαχέει μακριά από τη μπομπίνα. Η προστασία X-Protect περιλαμβάνει φλάντζες οι οποίες έχουν γίνει μέρος του Line Roller, ενώ η τεχνολογία X-Shield διασφαλίζει ότι ξένα σωματίδια δε θα εισχωρήσουν στο εσωτερικό του μηχανισμού, αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

Συνοψίζοντας, ο Shimano Stella SW είναι πιο ελαφρύς, πιο δυνατός και πιο αξιόπιστος από ποτέ.

Μοντέλο

Σχέση Ταχύτητας

Δύναμη Φρένων

Βάρος Ανάκτηση Ρουλεμάν Χωρητικότητα Νήματος
4000XGC 6,2:1 11 κιλά / 24,0 lbs 355 γρ 101 εκ 12+1

0,300 χιλ - 180μ,

0,350 χιλ - 130μ

6000XGC 6,2:1 13 κιλά / 28,7 lbs 426 γρ 112 εκ 13+1

0,330 χιλ - 240μ

0,370 χιλ - 190μ,

0,405 χιλ - 160μ

14000XG 6,2:1 25 κιλά / 55 lbs 702 γρ 134 εκ 14+1

0,405 χιλ - 300μ,

0,470 χιλ - 240μ,

0,520 χιλ - 195μ

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Shimano Technologies

X-Shield

Η τεχνολογία X-Shield™ παρέχει στον Stella SW υψηλή προστασία κατά της διάβρωσης που προκαλεί το θαλασσινό νερό, σε όλα τα ευαίσθητα σημεία του μηχανισμού, με φλάντζες και υδατοστεγή καλύμματα. Η συγκεκριμένη προστασία αυξάνει την αξιοπιστία και διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

Hagane Body

Το σώμα Hagane Body είναι μεταλλικό, με μηδενική ελαστικότητα και διάθεση για στρέβλωση από την άσκηση μεγάλων δυνάμεων. Το αποτέλεσμα είναι κάθε στροφή της μανιβέλας να μετατρέπεται σε απόλυτη δύναμη, χωρίς διαρροές.

Hagane Gear

Ειδικά στους Stella η Shimano έχει τοποθετήσει το μεγάλης διάρκειας ζωής γρανάζι Hagane Gear το οποίο παρέχει ασύγκριτη δύναμη και ομαλή λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνολογία Hagane κάνει τον μηχανισμό να συμπεριφέρεται σαν μόλις να τον βγάλατε από το κουτί του.

SA-RB

Τα ρουλεμάν SA-RB είναι κλειστού τύπου και από τις δύο πλευρές τους με αποτέλεσμα να διατηρούν καλύτερα τη λίπανσή τους, ενώ δεν επιτρέπουν στο αλάτι ή την άμμο να εισέλθουν σε αυτά.

One Piece Bail

Το ενιαίο πικάπ, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, μειώνει την τριβή, δεν επιτρέπει στο νήμα σας να μπλεχτεί σε κάποιο σημείο του και του επιτρέπει να τοποθετηθεί στο line roller γρηγορότερα.

Silent Drive

Αφαιρεί το "click" και το "παίξιμο" της μανιβέλας, συμβάλλοντας με την σειρά της, στην απόλυτα ομαλή λειτουργία του μηχανισμού.

Infinity Drive

Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες που εφάρμοσε η Shimano είναι η τεχνολογία Infinity Drive, η οποία συντελεί στην κατά 60% μείωση της αντίστασης κατά την ανάκτηση, σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα και την πολύ ομαλή λειτουργία του μηχανισμού.

XProtect

Μια τριπλή ασπίδα προστασίας κατά της εισόδου νερού, έχει δημιουργηθεί από τη Shimano στο Roller Clutch. Κατασκεύασε ένα μεταλλικό χείλος το οποίο εμποδίζει την είσοδο νερού από το άνοιγμα μεταξύ του ρότορα και του σώματος. Στη συνέχεια πρόσθεσε ειδικό γράσο στην επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το κολάρο του ρότορα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αποτρέπεται η είσοδος νερού, αλλά να μειώνεται αισθητά και η τριβή.

AR-C Spool

Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός του χείλους της πομπίνας σε σχήμα V, έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγεται σε μικρότερες σπείρες και να επιτυγχάνονται μακρύτερες και με μεγαλύτερη ακρίβεια ρίψεις.

Heatsink Drag

Η τεχνολογία φρένων Heatsink Drag βασίζεται σε μια πρωτοποριακή κατασκευή, η οποία εμποδίζει τη μείωση της απόδοσης των φρένων, λόγω αύξησης της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται, λόγω της τριβής. Το πλαίσιο Heatsink είναι τοποθετημένο στο κάτω μέρος της μπομπίνας και μειώνει, αλλά και διαχέει τη θερμοκρασία που παράγεται από τη λειτουργία των φρένων.

Φρένα
Μπροστά Φρένα
2 αντικείμενα
Νέο
4969363587053
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας