Μηχανισμοί Pregio TN
Μηχανισμοί Pregio TN
Μηχανισμοί Pregio TN
Μηχανισμοί Pregio TN
Μηχανισμοί Pregio TN
Μηχανισμοί Pregio TN

Μηχανισμοί Pregio TN

Pregio
02.0426
Διαθέσιμο
101,50 €
Με ΦΠΑ

Οι μηχανισμοί TN έρχονται να προστεθούν στο οπλοστάσιο της εταιρίας, στους βαρέου τύπου μηχανισμούς Salt Water, καθώς είναι σχεδιασμένοι για να αντέχουν.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όλα τα προϊόντα της Pregio έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων αλιέων και σας παρέχουν πολύ καλή αξία. Οι μηχανισμοί TN έρχονται να προστεθούν στο οπλοστάσιο της εταιρίας, στους βαρέου τύπου μηχανισμούς Salt Water, καθώς είναι σχεδιασμένοι για να αντέχουν.

Η σειρά TN σας αφήνει με μια μοναδική αίσθηση, καθώς διαθέτει ενισχυμένο, μασίφ pick up, βαρέου τύπου, 7 ατσάλινα ρουλεμάν + 1 ρουλεμάν αντεπιστροφής για απόλυτη δύναμη και ανθεκτικότητα. Είναι κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και νέας σχεδίασης λαβή Heavy Duty.

Όλα τα μεγέθη των TN μοιράζονται τα ίδια κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, που τους καθιστούν έτοιμους για σκληρή χρήση. Με τους μηχανισμούς TN θα μπορείτε να αντιμετωπίζετε πανίσχυρους αντιπάλους, ακόμα και με πολύ λεπτά εργαλεία. Διαθέτουν γραμμικά φρένα, τα οποία δέχονται μικρορυθμίσεις λίγων γραμμαρίων και τις διατηρούν με αποτέλεσμα να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ λεπτά νήματα.

Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η άψογη διαχείριση νήματος και η μπομπίνα μακρινής βολής. Η μπομπίνα των TN έχει σαγρέ επιφάνεια στο σημείο που έρχεται σε επαφή με το νήμα και δε χρειάζεται προσθήκη ταινίας, ή ελαστικού δακτυλίου πριν το αρχικό τύλιγμα. Οι TN είναι κατάλληλοι όχι μόνο για Tenya αλλά και Light Vertical Jigging, Micro Shore Jigging, Spinning, κ.α.

Στην συσκευασία περιέχεται ειδικό εξάρτημα το οποίο σας επιτρέπει να αλλάζετε τη μανιβέλα από τη μία πλευρά του μηχανισμού στην άλλη. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • 7 +1 Ατσάλινα Ρουλεμάν
  • Σώμα Αλουμινίου
  • Quick-Stop-System (Q.S.S.) για Ακαριαία Αντεπιστροφή
  • Ενισχυμένα Γρανάζια και Κύριος Άξονας
  • Anti-Swing-System (A.S.S.) για Ομαλή Λειτουργία
  • Λαβή από EVA για σταθερό κράτημα
  • Μπομπίνα Αλουμινίου
  • CNC Ενισχυμένο Κεντρικό Γρανάζι Κίνησης
  • Bail Fix System για ασφαλή όπλιση του pick up
Κωδικός Χωρητικότητα Βάρος Σχέση Ταχύτητας Δύναμη Φρένων
TN 2000 0,18 χιλ - 220μ 265 γρ 5,1:1 4 κιλά
ΤΝ 3000 0,33 χιλ - 140μ 310 γρ 5,1:1 8 κιλά
ΤΝ 4000 0,33 χιλ - 230μ 330 γρ 5,1:1 8 κιλά
ΤΝ 5000 0,33 χιλ - 310μ 480 γρ 4,3:1 10 κιλά
Φρένα
Μπροστά Φρένα
Εxclude
1
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας