Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning
Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning

Μηχανισμός Okuma Azores XP Spinning

Okuma
02.0439
Χωρίς απόθεμα
127,80 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά Azores έχει υποστεί πολλές βελτιώσεις και η καινούργια του έκδοση είναι ακόμα πιο δυνατή, με πιο άκαμπτο σώμα και ασύγκριτα μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Στις αρχές του 2015 η Okuma παρουσίασε για πρώτη φορά τον μηχανισμό Azores, ο οποίος αμέσως έγινε ένας από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους μηχανισμούς της εταιρίας, στην κατηγορία του Heavy Duty Spinning. Από τότε μέχρι σήμερα, η σειρά Azores έχει υποστεί πολλές βελτιώσεις και η καινούργια του έκδοση είναι ακόμα πιο δυνατή, με πιο άκαμπτο σώμα και ασύγκριτα μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης. Ταυτόχρονα η Okuma δεν αμέλησε στη νέα σειρά Azores, να διατηρήσει το ενισχυμένο, μασίφ Bail Arm, βαρέου τύπου, τα ρουλεμάν τεχνολογίας HPB για απόλυτη δύναμη και ανθεκτικότητα κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και της λαβής Heavy Duty.

Όλα τα μεγέθη του Okuma Azores μοιράζονται τα ίδια κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, που τα καθιστούν έτοιμα για σκληρή χρήση. Τα κυριότερα είναι το Διπλό Σύστημα Αντεπιστροφής, Φρένα Διπλών Δίσκων Carbon με δυνατότητα μικρορυθμίσεων ακριβείας, κ.α. Άλλα χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν τους Okuma Azores να ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν το Ορειχάλκινο Τορναρισμένο Κεντρικό Γρανάζι, το Συμπαγές Bail Arm Αλουμινίου (το οποίο συναντάμε μόνο σε πολύ ακριβότερους μηχανισμούς) και το 100% Μεταλλικό σώμα.

Η μπομπίνα των Azores έχει σαγρέ επιφάνεια στο σημείο που έρχεται σε επαφή με το νήμα και δε χρειάζεται προσθήκη ταινίας, ή ελαστικού δακτυλίου πριν το αρχικό τύλιγμα.

Άλλο ένα σημείο στο οποίο η Okuma έδωσε μεγάλη έμφαση είναι η απόλυτη προστασία κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό. Όλα τα εσωτερικά μηχανικά μέρη είναι ανοδιομένα και χημικά επεξεργασμένα ενάντια στη διάβρωση, ενώ εξωτερικά το σώμα διαθέτει επεξεργασία από αντιδιαβρωτικές ρητίνες, πριν τοποθετηθεί το χρώμα

Τέλος και τα 7 ρουλεμάν που υποστηρίζουν το μηχανισμό είναι ανοξείδωτα.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καθιστούν τον Okuma Azores 4000 ιδανικό για Heavy Spinning και Light Shore Jigging, ενώ ο Azores 6000 προορίζεται για Shore Jigging. Όλα τα μεγέθη διαθέτουν ενισχυμένο και συμπαγή λαβή Power Handle.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πανίσχυρο Σύστημα Διπλών Φρένων με Ιαπωνικούς δίσκους Carbon
  • Φρένα με δυνατότητα μικρο-ρυθμίσεων υψηλής ακρίβειας
  • Σύστηµα Ταχείας Αντεπιστροφής
  • Σώμα με Αντιδιαβρωτική προστασία
  • Γρανάζια υψηλής αντοχής κατά της διάβρωσης
  • Σώµα και Ρότορας από Ανοδιωµένο Αλουµίνιο
  • Σύστηµα Ελλειπτικών Γραναζιών
  • Στεγανά Φρένα
  • Μποµπίνα από ανοδιωµένο αλουµίνιο
  • Μασίφ, ανοδιωµένο pick up βαρέου τύπου
  • Λαβή από µασίφ αλουµίνιο βαρέας χρήσης
  • Εργονοµική, αντιολισθητική λαβή
  • 7 ανοξείδωτα, κλειστά ρουλεµάν Ιαπωνικού τύπου

Μοντέλο

Ρουλεμάν Σχέση Ταχύτητας Βάρος Ανάκτηση Δύναμη Φρένων Χωρητικότητα
4000H 6+1 5,8:1 335 γρ 91 εκ 13 κιλά / 29 lbs

0,25 χιλ / 290μ,

0,30 χιλ / 200μ,

0,35 χιλ / 150μ

6000H 6+1 5,8:1 526 γρ 105 εκ 13 κιλά / 29 lbs

0,30 χιλ / 300μ,

0,35 χιλ / 220μ,

0,40 χιλ / 170μ

6000P 6+1 4,8:1 526 γρ 87 εκ 13 κιλά / 29 lbs

0,30 χιλ / 300μ,

0,35 χιλ / 220μ,

0,40 χιλ / 170μ

Φρένα
Μπροστά Φρένα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας