Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW
Μηχανισμός Shimano Stradic SW

Μηχανισμός Shimano Stradic SW

Shimano
02.0464
Χωρίς απόθεμα
351,00 €
Με ΦΠΑ

Το νέο μοντέλο Stradic SW οδηγεί την οικογένεια μηχανισμών Shimano Stradic στο επόμενο επίπεδο.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το νέο μοντέλο Stradic SW οδηγεί την οικογένεια μηχανισμών Shimano Stradic στο επόμενο επίπεδο. Ο χαρακτηρισμός SW (Saltwater) προδίδει τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου μοντέλου, καθώς έχει κατασκευαστεί για σκληρή χρήση στην ανοιχτή θάλασσα, απέναντι σε μαχητικά ψάρια, ενσωματώνοντας τεχνολογίες της Ιαπωνικής εταιρείας τις οποίες συναντάμε στα κορυφαία μοντέλα της γκάμας της.

Περιλαμβάνοντας πολλές από τις τεχνολογίες και τα προτερήματα της σειράς Stella SW, ο Stradic SW σας παρέχει την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε με τα στιβαρά του τμήματα, για πολύ επιθετικές τεχνικές, από την ακτή ή το σκάφος, για μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης και δύναμη την οποία δύσκολα θα αντιμετωπίσουν ακόμη και οι ισχυροί θηρευτές. Είτε είστε παράκτιος ψαράς, είτε φίλος του σκάφους, εάν αναζητείτε την αδρεναλίνη των μαχητικών αλιευμάτων, αλλά ταυτόχρονα σας ενδιαφέρει ο εξοπλισμός σας να αποδίδει απόλυτα ομαλά και να σας ευχαριστεί κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, τότε η επιλογή του Shimano Stradic SW αποτελεί μία από τις πιο ασφαλής επιλογές.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι ο Stradic SW είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία X-Protect στο Line Roller, βελτιώνοντας περαιτέρω την αδιαβροχοποίησή του και τη μακροχρόνια απόδοση. Όπως με τα ρουλεμάν αντεπιστροφής, το Line Roller των Stradic SW έχει εξελιχθεί σε μια κατασκευή που μπορεί να αντέξει την πίεση του θαλασσινού νερού, εμποδίζοντας την είσοδό του και στεγανοποιώντας το ρουλεμάν, επεκτείνοντας την ανθεκτικότητά του, περισσότερο από 10 φορές, σε σύγκριση με τα συμβατικά ρουλεμάν.

Ο νέος Stradic σχεδιάστηκε πιο δυνατός και στιβαρός σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Η προσθήκη της τεχνολογίας Infinity Drive είναι εκείνη η οποία χαρίζει στον μηχανισμό 30% πιο ομαλή και στιβαρή λειτουργία από το προγενέστερο μοντέλο. Επιπρόσθετα η τεχνολογία Silent Drive προσφέρει στον μηχανισμό μια μοναδικά απαλή περιστροφή ακόμα και κάτω από μέγιστο φορτίο έλξης. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αδιαβροχοποίηση του μηχανισμού με την αξιοποίηση των τεχνολογιών X-Shield και X-Protect, οι οποίες είναι ένα πολύπλοκο σύστημα το οποίο εμποδίζει την είσοδο του νερού, σε ευαίσθητα μέρη του μηχανισμού, αλλά και με μια σειρά από διαδικασίες κατά την παραγωγή του, οι οποίες κάνουν τον μηχανισμό πολλές φορές πιο ανθεκτικό.

Σε συνδυασμό με το σώμα Hagane… όλο από μέταλλο, πανίσχυρο, οι συνέργειες των μηχανικών μερών διασφαλίζονται καθώς εξαλείφονται οποιεσδήποτε στρεβλώσεις, ακόμη και κάτω από μεγάλη πίεση.

Η Shimano δεν αμέλησε και την αισθητική πλευρά του μηχανισμού σε γυαλιστερό, μεταλλικό χρώμα, με μεγάλη μανιβέλα Power Knob.

Κωδικός

Σχέση Ταχύτητας Ρουλεμάν Ανάκτηση Βάρος Δύναμη Φρένων Χωρητικότητα
STSW5000XG 6,2:1 6+1 105 εκ 430 γρ 12 κιλά

#2 - 350μ,

#3 - 240μ,

#4 - 170μ

Φρένα
Μπροστά Φρένα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας